Krzysiak 1 528 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września No to właśnie mówię, że poza tymi grupami to śmieszne 😆 1
marko 721 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Mnie zawsze bawi - jaki masz tam silnik? - 1.5 - co? - no. - toż to Ci się po 50tys. km rozleci. - no może. leasing jest na 40tys. km 1
galakty 3 333 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): No nie do końca, bo M54 mógł być 2.2, 2.5 albo 3.0 No bo to niepełne oznaczenie, nigdy nie byłem fanem BMW ale oni mają coś w stylu M54B22 i to jest 2.2 Lipa że porzucili schemat 520i to było 2.0... Teraz jakieś 530i to będzie niedugo 1.6 turbo 1
GordonLameman 8 469 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 1 minutę temu, marko napisał(a): Mnie zawsze bawi - jaki masz tam silnik? - 1.5 - co? - no. - toż to Ci się po 50tys. km rozleci. - no może. leasing jest na 40tys. km KURŁA JA MAM NA 80
bbandi 452 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Tak jak jadę dziś za Audi i z tyłu piszę 50 Tdi i 2 rury wielgachne, myślisz hmmm 5.0 potwór a to 3.0 diesel i atrapy wylotów
galakty 3 333 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Atrapy to też zło Najlepiej jak końcówka wielka plastikowa, a wydech wygięty pod kątem prostym do jezdni
SylwesterI. 865 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września W dusterze mam rure jak by tam jakieś v6 przynajmniej siedziało, a pierdzi przez to silnik o pojemnosci mniejszej od czajnika
marko 721 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 38 minut temu, GordonLameman napisał(a): KURŁA JA MAM NA 80 To żeś przepadł... 2
GordonLameman 8 469 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 29 minut temu, galakty napisał(a): Atrapy to też zło Najlepiej jak końcówka wielka plastikowa, a wydech wygięty pod kątem prostym do jezdni Smutne, że nawet w GLE i GLS Mercedes coś takiego stosuje. Żenada 1
Krzysiak 1 528 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Nie ma to jak tłumik końcowy w 407 w coupe, dwururka do tyłu...czy aby na pewno? Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Idziesz do szwagra i mówisz coś o tym, że ci konie zdechły w twoim X20XER a on ni cholery nie będzie wiedział o czym mówisz Jeszcze wracając do tego, to najczęściej ten "szwagier" nie do końca jest pewien pojemności silnika w swoim samochodzie...o mocy zapomnij To tak z autopsji rozmawiając z rodziną/znajomymi.
galakty 3 333 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Ja to nie mam w rodzinie z kim pogadać, każdy został mentalnie w czasach gdy Golfy 2 się ściągało z DE Eeee Ford to się psuje, Honda drogie części, najlepszy jest Golf
Krzysiak 1 528 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września U mnie z teściem idzie o samochodach pogadać...ale i tak końcowy wniosek jest taki, że jego 1.6 hdi 90KM/215Nm najlepszy i najszybszy, także nawet nie mam co się porównywać 2.0 bhdi 150KM/370Nm (puki co seria, ale na wiosnę się to zmieni) czy 2.0hdi @175KM/415Nm
Gang 344 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Nie nadążam czytać ;d stare dobre czasy. PS. Honda 4ever! 2 1
huudyy 2 848 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 7 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Nie ma to jak tłumik końcowy w 407 w coupe, dwururka do tyłu...czy aby na pewno? Może wygląda do dupy, ale za to jest droższy w produkcji i łatwiej zardzewieje Francuzy to czasem Stan umysłu 2
Digger 352 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Jakiej firmy są najlepsze łożyska? Do tylnego koła w BMW E53 2004r konkretnie. Muszę już wymienić bo mi w końcu to koło odpadnie
GordonLameman 8 469 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września https://www.bbc.com/news/articles/cp8wk7rdz8yo.amp ała. 1
huudyy 2 848 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września taka kłótnia wczoraj o oznaczenia czy jakość silników, a wiadomo co najlepsze 2 1
lesiu155 141 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września W dniu 10.09.2025 o 13:16, lesiu155 napisał(a): Czy klapy gaszące 48CPD1 i CPD4 można stosować zamiennie? Do mnie idzie niby 1 ale kurde bez przesady, niby skąd cena minimum 1,5x wyższa za regenerację... Będę robił odmę u siebie - czym wkleić korek najlepiej? Dirko HT, Loctite 598 czy Reinzosil? Może coś innego? Podbijam raz jeszcze
trepek 1 360 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @huudyy Widać, że AI jeszcze słabo ogarnia generowanie zdjęć Wał prostopadły do ułożenia głowicy 3
Arczevski 137 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @trepek TDI to tak dobry i pancerny silnik, że nawet w takiej konfiguracji pojedzie 2
marko 721 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 4 godziny temu, huudyy napisał(a): taka kłótnia wczoraj o oznaczenia czy jakość silników, a wiadomo co najlepsze No ale jaki kod silnika?! 3 godziny temu, trepek napisał(a): @huudyy Widać, że AI jeszcze słabo ogarnia generowanie zdjęć Wał prostopadły do ułożenia głowicy Tam jest pszekładnia kontowa 1
trepek 1 360 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 17 minut temu, marko napisał(a): No ale jaki kod silnika?! Jest tylko jeden prawilny 1.9 TDI i jest nim 1Z potocznie zwany Zetorem. 1
huudyy 2 848 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 21 minut temu, marko napisał(a): No ale jaki kod silnika?! ja tam na moje BMM nie narzekam, chociaż ludzie trochę marudzili że padaka bo wałki się wycierają i coś. 2 minuty temu, trepek napisał(a): Jest tylko jeden prawilny 1.9 TDI i jest nim 1Z potocznie zwany Zetorem. oho, mamy do czynienia z ekspertem
Rekomendowane odpowiedzi