trepek 1 688 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 22 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Highlander? W Polsce juz nie ma od zeszlego roku. 1
Katystopej 1 527 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): O. kurde, jestem pewien że jeszcze w zeszłym roku mi go oferowali w salonie. Może to było demo? Normy emisji a sama sprzedaż też nie była jakaś mocno zadowalająca. Jeśli z Toyoty chcemy coś większego niż Rav4 to zostaje tylko Land Cruiser przy czym po Highlanderze nie ma co płakać, używek jak na lekarstwo, nikt tego nie chce kupić - drogie a w zamian słabe materiały i wyciszenie. Naszego firmowego 3 letniego Highlandera odkupił komis za 175k i obecnie stoi już dobre pół roku w salonie w Warszawie, nikt go nie chce a samochód igła.
KiloKush 796 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 19 minut temu, huudyy napisał(a): Gr GT https://toyotagazooracing.com/gr/grgt/wp/ Imo to będzie wyżej pozycjonowane Od Lexa LC A mnie zastanawia czy silnik będzie Toyoty czy znów od kogoś. W sumie z B58 bardzo dobrze Supra trafiła ale V8 4.0L to pachnie VAGiem i zerowa trwałością.
SuLac0 561 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 @Krzysiak ci co sie "bawia" w tej piaskownicy zapominaja tylko o jednym, to nie jest prywatna piaskownica, tylko jest czescia osiedla. specyficzna, ale nie hermetyczna. to, ze sie w niej ktos bawi w taki, a nie inny sposob. ok. moga sie w niej bawic nawet , bo takim czyms jest dla mnie hejt. chodzi tutaj o to, ze smierdzi na calym osiedlu, a dzieciaki roznosza potem pod butami wszedzie, jak juz skoncza zabawa w swojej piaskownicy. to, ze dzieciaki "ignoruja" innych mieszkancow osiedla, nie zmienia faktu, ze smierdzi nadal. pcl, nie jest tutaj zadnym usprawiedliwieniem. jest imo wrecz przykladem patologii jaka nie powinna miec miejsca. szczegolnie jego ostatanie lata.
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Jak mówię ani mnie grzeje ani ziąbi, ot nie zaglądałbym w miejsce gdzie mi źle, bo po co się męczyć 1 1
GordonLameman 9 514 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 17 minut temu, Katystopej napisał(a): Normy emisji a sama sprzedaż też nie była jakaś mocno zadowalająca. Jeśli z Toyoty chcemy coś większego niż Rav4 to zostaje tylko Land Cruiser przy czym po Highlanderze nie ma co płakać, używek jak na lekarstwo, nikt tego nie chce kupić - drogie a w zamian słabe materiały i wyciszenie. Naszego firmowego 3 letniego Highlandera odkupił komis za 175k i obecnie stoi już dobre pół roku w salonie w Warszawie, nikt go nie chce a samochód igła. Ale bym się władował Na szczęście mi się nie podobał, zbyt amerykański. Taki meh w środku
trepek 1 688 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Highlander fajny ale design trąci myszką. Hyundai wprowadzil niedawno hybryde 2.5 w USA. Moze w Polsce sie pojawi np. Palisade albo Kia Carnival?
SuLac0 561 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 @Krzysiak no nie rozumiemy sie. pomijajac tutaj samego @Petru23 chodzi o sama rekacje. hejt czy nawet jego znamiona, bez znaczenia czy jest sprowokowany czy nie, powinien byc pietnowany. napisze to jeszcze raz - hejt w zadnej formie, nie moze byc usprawiedliwiany, tym bardziej omijany, ignorowany, wysmiewany. wrzucilem zapytanie cgpt, sadzilem, ze cos zaskoczy, jakas refleksja gdzies sie poajwi. byla. przez 10-15 min. potem wybilo szambo. i tak . wiem co to jest hejt. podejrzewam, ze lepiej niz wiekszosc tutaj. przerobilem go z innymi w kazdej mozliwej chyba formie i wieku. 1
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) @SuLac0Nie zrozumiemy bo piszemy o czymś innym Tak jak wcześniej napisałem dla mnie eot, co miałem do napisania w tej kwestii to już napisałem. Edytowane 6 Grudnia 2025 przez Krzysiak
dannykay 786 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 (edytowane) Tylko rozważ jedno. Głupia przycinka bez nazwisk, a chłop robi dramę jakbyś mu matkę zabił, „bo sobie nie życzy”. Clue problemu to fakt, że jak ma okazję, to sam komuś przytnie, a teraz zgrywa ofiarę. Tylko o to mi chodzi. Dla mnie też eot, a chłop do ignora. btw Fejsbuk też mnie prześladuje Edytowane 6 Grudnia 2025 przez dannykay 1 1 1
Katystopej 1 527 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! 3 3
KiloKush 796 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 1 minutę temu, Katystopej napisał(a): Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! Tyle przeżyć w cenie jednej raty za Kuge 3
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! Do tego na lawecie 1
GordonLameman 9 514 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 43 minuty temu, Katystopej napisał(a): Różowa Alfa w cenie opon do Rav4! Łoooo, zapomniałem o Piotreq 1
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Dobry agent z niego był Już nie pamiętam nawet za co mu dałem perma
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 @Gretogólnie tak, ale był na koniec jakiś gwóźdź do trumny Później na fb mi napisał, że i tak długo zwlekaliśmy, bo specjalnie trolował i sprawdzał kiedy moderacja zareaguje 5
LYCONE 204 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 34 minuty temu, Krzysiak napisał(a): @Gretogólnie tak, ale był na koniec jakiś gwóźdź do trumny Później na fb mi napisał, że i tak długo zwlekaliśmy, bo specjalnie trolował i sprawdzał kiedy moderacja zareaguje Mam nadzieję, że chociaż jego kuchnia za 154 tys zł (uwzględniając inflację ) była prawdziwa... 3
Katystopej 1 527 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 16 minut temu, LYCONE napisał(a): Mam nadzieję, że chociaż jego kuchnia za 154 tys zł (uwzględniając inflację ) była prawdziwa... i mieszkanie co dostali od jej rodziców w Warszawie o wartości 600k
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 I wynajęte przez firmę w Gdyni
GordonLameman 9 514 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Z tym wynajmem to nie kojarzę nic. Pamiętam felgi, że pracował przy windach i, że nie chciał się przyznać, iż wszystko dostał od teściów 1
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Było, że dostał to mieszkanie, umeblował pamiętną kuchnię i mu zaproponowali delegację na jakiś długi okres w trójmieście, no i właśnie w Gdyni to wynajęte mieszkanie było.
GordonLameman 9 514 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Aa, to jakoś nie pamiętam
dannykay 786 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Perma chyba dostał za Alfę w cenie kompletu opon 2
Krzysiak 2 300 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 @dannykaybardzo możliwe że to było tym gwoździem do trumny
Rekomendowane odpowiedzi