SuLac0 364 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Krzysiak gpt nie mialo z tym problemu, wiec tez powinienes sobie z tym poradzic i obys nie musial sobie z tym radzic w przypadku swoich bliskich, szczegolnie dzieci czasami warto chwile pomyslec, zanim klepnie sie "reakacje" na jakis komenatrz. tylko tyle.
Krzysiak 1 633 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wiesz że bot odpowie tak naprawdę jak chcesz żeby odpowiedział? Wystarczy że w odpowiedni sposób zadasz mu pytanie. Później sam się wycofał z tej pierwotnie jednoznacznej opinii Dlatego nigdy go nie pytam o opinię w danym temacie 1
jarux 51 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Wskaźnik poziomu paliwa w megane jest śmieszny. Przez ok 10L wskazówka ani drgnie by potem zacząć opadać w oczach(zwłaszcza w mieście) Edytowane 18 godzin temu przez jarux
Krzysiak 1 633 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu W 508 czy C5 schodzi wręcz od pierwszych kilometrów.
GordonLameman 8 639 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 4 minuty temu, jarux napisał(a): Wskaźnik poziomu paliwa w megane jest śmieszny. Przez ok 10L wskazówka ani drgnie by potem zacząć opadać w oczach(zwłaszcza w mieście) W Astrze było podobnie. W Octavii wskaźnik (elektroniczny) też długo się nie ruszał, ale zmieniał się zasięg co 10km (w trasie głównie rósł ) Z kolei Nissan pokazuje z dokładnością do 1km i ciągle się zmienia. w sumie nie wiem co wygodniejsze
Gret 579 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 58 minut temu, jarux napisał(a): Wskaźnik poziomu paliwa w megane jest śmieszny. Przez ok 10L wskazówka ani drgnie by potem zacząć opadać w oczach(zwłaszcza w mieście) w lagunie też tak mam
marko 748 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Taaa... Kiedyś kiedyś jechałem Citroenem Jumpy. Autostrada, 1/5 baku na wskaźniku, auto zgasło... Brakło paliwa. Tyle szczęścia, że poczułem, że coś auto słabnie i po prostu zwolniłem. Na pasie zjazdowym do MOPu auto zgasło, ale jeszcze na luzie się dotoczył. Znajomy przywiózł 10litrów ropy. Silnik chwilę pokręcił i na szczęście zagadał.
Krzysiak 1 633 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Jak jechałem expertem brata do Grecji to też z tym wskaźnikiem (tam są znikające kreseczki) ciekawie jest. Pierwsza połowa zbiornika 500km, druga po 300 już ostatnia kreska mruga że głęboka rezerwa 🤣 gdyby nie sygnał dźwiękowy za pierwszym razem pewnie też bym doprowadził do zgaśnięcia 🤣 Oczywiście kilometry przy obciążeniu jakie miał, czyli 9 osób i bagażnik pod sufit wypchany. Edytowane 16 godzin temu przez Krzysiak
dannykay 660 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 20 godzin temu, NotQuite napisał(a): No róż jak w mordę strzelił. Kwestia zdjęcia 2
serwal4 169 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Moje 1. auto, Civic, nazwa koloru: Camelia Red Pearl; Jak przygrzało mocniej słońce (większość auta fabryczny lakier, zderzak przód częściowo i cały tylny na 100% malowane); To w odcienie różu wpadał... Dodam, że od zawsze byłem 'tęższy', a te ~15-16 lat temu chodziłem ubrany na czarno, włosy miałem zapuszczone prawie do łopatek, a z dołożonego audio potrafili zagrzmieć Children of Bodom 1
Krzysiak 1 633 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Pamiętam ją ze zlotu któregoś 😁 Morsko chyba
serwal4 169 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Tia, Morsko - ale wtedy dodatkowo na białych alufelgach
trepek 1 401 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 7 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Grubo. https://www.wkatowicach.eu/informacje/poza-katowicami/Smierc-na-DK94-w-Sosnowcu-Kto-potracil-kobiete/idn:10923?fbclid=IwdGRleAOiPNZleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEelWIbSSeziN9T2liuxPRPp_sj3LQbhER80lhbAxPZoYR3KY94uHSVoEgcxDk_aem_U4KsX3JrKUN0FXbb7MbZqA Śmiertelne potrącenie na DK94. Jak to prokurator to zamkną sprawę. Tak jak to było ze śmiertelnym potrąceniem rok temu w Przegini.
Katystopej 1 034 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 38 minut temu, serwal4 napisał(a): Tia, Morsko - ale wtedy dodatkowo na białych alufelgach Trąci pewnym klubem 3
Krzysiak 1 633 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, serwal4 napisał(a): Tia, Morsko - ale wtedy dodatkowo na białych alufelgach No niektóre hundy nawet gubiły wtedy białe felgi Edytowane 10 godzin temu przez Krzysiak 3
serwal4 169 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Ale to te z systemem VTEC - były tak szybkie, że gubiły koła Moja bez niego czaiła się w lesie: Do dzisiaj nie wiem jak przytarłem tylko ten fragment zderzaka, bo on miał wcięcie i nie był najbardziej wysuniętym elementem... @Katystopej Dla smaczku dodam, że wtedy miała jeszcze lepę: z 'love' w formie piktogramu serduszka Edytowane 10 godzin temu przez serwal4 2
Krzysiak 1 633 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @serwal4ale za to w jakim towarzystwie stała Tak ją ciągło, że aż lampę skrzywiła 2
GordonLameman 8 639 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Rozbawili mnie bardzo tym: https://pl.euronews.com/business/2025/12/07/unijny-nakaz-samochodow-elektrycznych-dla-firm-mozliwy-juz-za-piec-lat Nie sądzę aby to przeszło - szczególnie dla JDG. Ale też prezesi wielkich firm byliby wkurzeni koniec leasingu Ferrari Edytowane 9 godzin temu przez GordonLameman
zdunzdun 201 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 12 godzin temu, SylwesterI. napisał(a): Powinni podać markę auta, producent mógłby użyć w reklamie, jakie to jego auta bezpieczne Dzisiejsze reklamy aut są tak denne i naszpikowane słabymi marketingowymi hasłami, że nie mogłoby wyjść z tego nic dobrego 😉
SuLac0 364 Opublikowano teraz Opublikowano teraz 8 godzin temu, GordonLameman napisał(a): koniec leasingu Ferrari ehmmm https://www.auto-swiat.pl/ev/wiadomosci/oto-ferrari-elettrica-czyli-pierwsze-elektryczne-ferrari-wlosi-nie-zdradzili-jednak/gchpc79
Rekomendowane odpowiedzi