bergercs 1 602 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie no, to nie e-megane. Hybrydy.
Gret 624 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 10 minut temu, bergercs napisał(a): Nie no, to nie e-megane. Hybrydy. Oby. Tylko zeby go nie podnieśli tak jak e-megane bo na tej focie jakoś jak dziwnie wygląda
LYCONE 168 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 53 minuty temu, Arczevski napisał(a): Tylko nie rozwal, bo jak ekipa z forum przyjedzie na tego zapowiadanego grilla, to też się będą chcieli pobawić Przecież grill już był, tydzień temu, Reunion z PCLaba, łap fotę... 1 6
Gret 624 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) @galakty No o tym mówię. Edytowane 4 godziny temu przez Gret
GordonLameman 8 918 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, LYCONE napisał(a): Przecież grill już był, tydzień temu, Reunion z PCLaba, łap fotę... Piękne, widać napracowanko! 1
huudyy 3 006 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, LYCONE napisał(a): Przecież grill już był, tydzień temu, Reunion z PCLaba, łap fotę... Nie ma Kugi, ani różowej Alfy Albo chińczyka, nie liczy się 1
GordonLameman 8 918 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu A czyja była czerwona fabia?
galakty 3 561 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 46 minut temu, huudyy napisał(a): Nie ma Kugi, ani różowej Alfy Albo chińczyka, nie liczy się Raczej Thermomixa 1
trepek 1 487 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kupiłem Huawei Watch Ultimate, zielonego, za 1300 z Morele. Z outleta, ciekawe co to przyjdzie Jak tylko bez większych rys i szkiełko całe to zostawiam
LYCONE 168 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 50 minut temu, GordonLameman napisał(a): A czyja była czerwona fabia? Najszybsza Fabia na forum, Touaregi brała na zakopiance, wszyscy uciekali z lewego pasa... Wyłapał bana z tego co kojarzę na końcu, ale nie pamiętam nicka P. S. Chciałem jeszcze dodać dwie dmuchane lale wystające z Cromy, ale Gemini się zbuntował... Edytowane 3 godziny temu przez LYCONE 2
bergercs 1 602 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jeśli szukacie prezentu (na początek stycznia) 1
KiloKush 667 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, bergercs napisał(a): Macie do kompletu: Godzinę temu, bergercs napisał(a): Nom, za 4500. 50 minut temu, bergercs napisał(a): Niestety 2.0. Miałem Probe V6 w LPG też za okolice 4000 zł kupionego fajne auto to było ale rdza niestety je lubiła.
GordonLameman 8 918 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 26 minut temu, bergercs napisał(a): Jeśli szukacie prezentu (na początek stycznia) Wkrętarkę polecam mocno. Gdybym jej nie miał to bym ten zestaw kupił 😅
KiloKush 667 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu Chyba niezła okazja i można być jak Clarckson https://m.olx.pl/d/oferta/chevrolet-camaro-2019-zl1-1000-km-quotthe-exorcist-quot-gwarancja-CID5-ID13CMJ5.html
marko 798 Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu (edytowane) 9 godzin temu, Katystopej napisał(a): Opie, na 10km mijasz 5 miast i do końca nie wiesz w którym jesteś bo ciągle jedziesz w zabudowanym jak po jednym mieście Pochodzę z Opolszczyzny, wychowany na Podkarpaciu, ale na Śląsku mam sporą część rodziny, na sam Śląsk zaglądam raz do roku. Dla mnie to tak samo atrakcyjny zakątek, jak dla polskiego patrioty kawalerka pod Berlinem 8 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Na Fejsie znalazłem świetne zdjęcie w śniegu i aż jestem ciekaw jak bardoz się małej spodoba Jest, całkiem spore, prawdopodobieństwo, że przejedzie się raz albo w ogóle i będzie leżeć w kącie. Zależy od dziecka BTW. myślałem o tej wycieraczce w Tesli i w sumie zacząłem się zastanawiać, kiedy ktoś zdecyduje się zaprezentować koncept auta sterowanego gamepadem. No bo skoro da się w ETS2 grać padem, to co za problem sterować zwykłym autem? A jaka oszczędność: nie trzeba pedału hamulca, pedału gazu, kierownicy, ba całej kolumny kierowniczej. A reklamowane będzie "rozprostuj nogi, zaznaj masażu stóp!" Edytowane 12 minut temu przez marko
Klima 38 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu 3 godziny temu, LYCONE napisał(a): Najszybsza Fabia na forum, Touaregi brała na zakopiance, wszyscy uciekali z lewego pasa... Wyłapał bana z tego co kojarzę na końcu, ale nie pamiętam nicka Taaa chyba 1.4 pod maską i opony półsliki. Na forum Octavii też odwalał jakieś kwiatki.
Rekomendowane odpowiedzi