Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, Arczevski napisał(a):

Tylko nie rozwal, bo jak ekipa z forum przyjedzie na tego zapowiadanego grilla, to też się będą chcieli pobawić :E 

Przecież grill już był, tydzień temu, Reunion z PCLaba, łap fotę... 

1766064028425.jpg

• Like 1
  • Haha 6
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A czyja była czerwona fabia? :) 

Najszybsza Fabia na forum, Touaregi brała na zakopiance, wszyscy uciekali z lewego pasa... Wyłapał bana z tego co kojarzę na końcu, ale nie pamiętam nicka :D

P. S. Chciałem jeszcze dodać dwie dmuchane lale wystające z Cromy, ale Gemini się zbuntował... 

Edytowane przez LYCONE
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, bergercs napisał(a):

Macie do kompletu:

mx6.jpg

Godzinę temu, bergercs napisał(a):

Nom, za 4500.

50 minut temu, bergercs napisał(a):

Niestety 2.0.

Miałem Probe V6 w LPG też za okolice 4000 zł kupionego :D fajne auto to było ale rdza niestety je lubiła.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Katystopej napisał(a):

Opie, na 10km mijasz 5 miast i do końca nie wiesz w którym jesteś bo ciągle jedziesz w zabudowanym jak po jednym mieście :E

Pochodzę z Opolszczyzny, wychowany na Podkarpaciu, ale na Śląsku mam sporą część rodziny, na sam Śląsk zaglądam raz do roku. Dla mnie to tak samo atrakcyjny zakątek, jak dla polskiego patrioty kawalerka pod Berlinem :E

8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Na Fejsie znalazłem świetne zdjęcie w śniegu i aż jestem ciekaw jak bardoz się małej spodoba :E 

Jest, całkiem spore, prawdopodobieństwo, że przejedzie się raz albo w ogóle i będzie leżeć w kącie. Zależy od dziecka 

BTW. myślałem o tej wycieraczce w Tesli i w sumie zacząłem się zastanawiać, kiedy ktoś zdecyduje się zaprezentować koncept auta sterowanego gamepadem. No bo skoro da się w ETS2 grać padem, to co za problem sterować zwykłym autem? A jaka oszczędność: nie trzeba pedału hamulca, pedału gazu, kierownicy, ba całej kolumny kierowniczej. A reklamowane będzie "rozprostuj nogi, zaznaj masażu stóp!" 

Edytowane przez marko
Opublikowano
3 godziny temu, LYCONE napisał(a):

Najszybsza Fabia na forum, Touaregi brała na zakopiance, wszyscy uciekali z lewego pasa... Wyłapał bana z tego co kojarzę na końcu, ale nie pamiętam nicka :D

Taaa chyba 1.4 pod maską i opony półsliki. Na forum Octavii też odwalał jakieś kwiatki.