Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Whisky u mnie więcej nie trza, bo mam pewnie z 20 butelek (w tym kilka pełnoletnich!), ale Gin by się przydał :E 

Dopiero grudzień a Ty już prawie na grilla gotowy :doping:

2 godziny temu, galakty napisał(a):

A elektryka i inne ustrojstwa? Stabilne jakoś specjalnie to to nie jest.

Poza tym który to zwykły Talisman? Wszystkie mają TCe, nie wiem czy bym diesla nie wolał w tym przypadku. 

No w Talisman możesz mieć duży wypas typu regulowane zawieszenie, 4control, masaże w fotelu. Wiadomo, że jak masz takie rzeczy to więcej może się popsuć. Ale jakoś bazowy diesel w manualu bez adaptacyjnego zwieszenia? 

2 godziny temu, trepek napisał(a):

Bardziej to już wydziwianie spowodowane szukaniem złotego gralla oraz hipotetyzowanie co się może w danym samochodzie zepsuć.

Są samochody podwyższonego ryzyka, których się unika, i tyle.

Reszta hula po drogach.

No nie do końca. Nawet statystyki to pokazują. Mój sąsiad robił skrzynie automat w Kia Cee'd, zwykłe auto, 8 koła koszt. Znajomemu w Hyundai padł elektryczny ręczny - 5 koła naprawa. Jak masz ręczny na lince to za 2 tysiące wymieniasz tarcze, klocki, linki i oba zaciski z tyłu. I masz pewność, że Co ręczny nie padnie przez kolejne 10 lat.

Edytowane przez KiloKush
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Gin to tylko Seagrams, fujka ten Bombay :E 

Ja tam wszystkie lubię. Normalnie to Lubuski + Tonic, do tego jakiś cytrus od pomarańczy po grejpfruta i jest ok :D Ten Bombay wyszedł z 60 zł to wziąłem :D Promka chyba daleko aktywna jak coś. Gentelman za 80 zł wychodzi. 

Opublikowano
3 godziny temu, KiloKush napisał(a):

Mój sąsiad robił skrzynie automat w Kia Cee'd, zwykłe auto, 8 koła koszt.

Czy 1.4 T-GDI czy wypasiony Proceed, zrobisz remont albo ktoś przed Tobą albo po Tobie :E DCT już tak mają. 

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, trepek napisał(a):

Hybrydowy Yaris III Gen z końcówki produkcji. Wolnossące 4 cyl 1.5 z pośrednim wtryskiem paliwa, bez GPFa i innych cudów. Średnio spala ok 4-4.5l.

Orientujesz się jak to jest w Yaris IV gen HYBRID? (też pośredni wtrysk i brak GPF, czy może już skazili tą prostotę?)

Opublikowano
28 minut temu, Kyle napisał(a):

Orientujesz się jak to jest w Yaris IV gen HYBRID? (też pośredni wtrysk i brak GPF, czy może już skazili tą prostotę?)

GPF jest. Nowe Yarisy mają silnik z rodziny M15A-FXE więc pewnie jest tam podwójny wtrysk, jak w 2.0 i 2.5.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• MS był wydawcą na początku ta gra była tylko u nich w sklepie w DX12 później pojawiła się lepiej działająca wersja DX11 na steamie. Ona działa dobrze na 4090 tylko na sterach sprzed Blackwella   Jest bambol w sterach tylko i stąd problem, ale problem pojawia się w 4 akcie, a gra ma 5 aktów    Różnice między sterami jednak nie są tak duże jednak trochę zajęło czasu zanim złapałem, że soft pokazuje bzdury. Dobrze, że już nie testuje bo by mnie głowa rozbolała co potrafi soft obecnie wypluć  Na dzień dzisiejszy tylko do pomiarów wydajności czysto z klatek to presentmon 2.3.1 z Rivy względnie się nadaje do DX12/VK(ale i tak nie mam przekonania), a do DX11 i starszych to klasycznie Fraps. Implementacja CapframeX z PS2.2 pokazuje banialuki, a OCAT, którzy też bazuje na PS potrafi wpłynąć na wydajność grze nawet podnosząc ją  Gdybym nie miał podglądu na odświeżanie monitora to bym założył, że OCAT błędnie odczytuje wydajność. Gsync nie wpływał w żaden sposób na wyniki(sprawdzałem) ,a bez jakiekolwiek softu w tle monitor wypluwał odświeżanie zgodne z wynikiem na PS 2.3.1 z RTSS  Ale to czy 2.3.1 z implementacji z RTSS jest do końca cacy to tego nie wiem trzeba by poświęcić sporo czasu Nie wspominając, że zachowanie na innych buildach Win10/Win11 może być inne  A miałem sobie spokojnie sprawdzać sterowniki 
    • Przecież jesteś, nawet jeśli się tam nie urodziłeś, mentalnie jesteś ruskiem 
    • Przecież to Ty przygotowałeś artykuł, w którym na stock intel bierze mniej prądu od ryzen: https://ithardware.pl/testyirecenzje/intel_core_i9_14900k_test_recenzja_opinia-29743-17.html   Dokładnie to samo co ja napisałem, więc po co dopisuesz coś o odblokowanych limitach? O i znowu, nic nie pisałem o porównaniu wydajności, tylko o poborze mocy ryzena, WTF   KONIEC bo znowu napisałem jedno tylko o poborze mocy i poleci SPAM, idę grać, piona
    • No i co z tego wallcuś, że 7950X ma podobny pobór do 12900K, jak w wielowątkowości jest sporo lepszy?  Tylko się pogrążasz.
    • Zapewne masa, jak w innych branżach.  Szczególnie że z czasem to się rozwinie na tyle, że obnecni topowi aktorzy będą sprzedawać prawa do wizerunku i będą mogli występować w większej ilości filmów lub nieskoczenie długo, nawet po przejściu na emeryturę i śmierci.   Może też wypromowane zostaną postaci całkowicie fikcyjne jako aktorzy. Np znani bohaterowie z gier czy animacji/anime itd. I "wystapią" w serialach i filmach.   Jestem przekonany, żę za dekadę, maksymalnie dwie, świat filmu zmieni się nie do poznania.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...