trepek 1 515 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Napadało trochę śniegu, były dzisiaj pierwsze sanki z młodą 1
Krzysiak 1 904 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu U mnie ledwie zapruszyło na biało...ale na weekend niby zapowiadają opady.
Katystopej 1 200 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu U mnie można pozjeżdżać na sankach jak się do nich kółka dokręci, ledwo przypruszyło trawę 1
KiloKush 695 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu Nie ogarniam niemieckiej mentalności. Pisałem do kolesia jak był za 40 Euro. Płacę PayPal+ koszt wysyłki. To on, że nie że tylko odbiór osobisty. I od tygodnia schodzi po 5 euro z ceną. I u nich tak każdy działa bo nie raz coś chciałem kupić ale oni nie wysyłają. Ja tam wolę iść i wysłać niż czekać na ludzi co nie przychodzą albo przychodzą i targują cenę. Co oni jakaś alergię mają na pakowanie i wysyłanie?
KiloKush 695 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu 2 minuty temu, wallec napisał(a): Jesteś z Polski? Tak ale mam 5 minut autem do punktu na który mogą wysłać paczkę w Niemczech.
KiloKush 695 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu 2 minuty temu, wallec napisał(a): To masz odpowiedź. Ale tego akurat Xboxa sprzedaje Polak w Niemczech i po polsku gadamy. A z Niemcami jak gadam to niemiecku i podaję dane kumpla co mieszka w Niemczech+ niemiecki telefon.
GordonLameman 9 126 Opublikowano 36 minut temu Opublikowano 36 minut temu 2 minuty temu, KiloKush napisał(a): Ale tego akurat Xboxa sprzedaje Polak w Niemczech i po polsku gadamy. A z Niemcami jak gadam to niemiecku i podaję dane kumpla co mieszka w Niemczech+ niemiecki telefon. Polak za granicą Polakowi Niemcem 1
galakty 3 656 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu 19 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Dawniej tak miałem z autem, nie mogłem wręcz spać Teraz przez pierwszy tydzień ciągle o tym pamiętam i mnie drażni, przez kolejny miesiąc mówię sobie że trzeba to zrobić, później zapominam i "trzeba to zrobić" jest zaraz po spojrzeniu na to, by za chwilę już zapomnieć W domu to jakoś nigdy nie przywiązywałem uwagi do detali...do dziś nie założyłem listew oddzielających płytki od paneli, nie wszędzie założyłem klamki, czy nadal w ganku wisi żarówka na kablu...a mieszkam już tu 5 lat Jak nie zrobisz od razu, to będzie tak aż baba wypomni albo się zepsuje
AndrzejTrg 2 875 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu 21 minut temu, GordonLameman napisał(a): Polak za granicą Polakowi Niemcem Niemcem to jeszcze spoko, to powinno być Polak, Polakowi Polakiem co mam znajomych za granicą, to każdy mówi że najgorzej trafić do rodaka Polaka 3
KiloKush 695 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu 20 minut temu, GordonLameman napisał(a): Polak za granicą Polakowi Niemcem Ja nie ogarniam ich mentalności. Serio wolałbym iść do Lombardu dać i nie martwić się czy coś się popsuje i będzie klient miał pretensje. Oni wolą oddać za grosze ale tylko osobiście niż wysłać po uczciwej cenie. 1
huudyy 3 072 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu 7 minut temu, KiloKush napisał(a): Oni wolą oddać za grosze ale tylko osobiście niż wysłać po uczciwej cenie. albo cenią swój czas który by musieli zmarnować na dojcze post i pakowanie.
Rekomendowane odpowiedzi