Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
A gdzie ja piszę że mam niszowe auto? XD Brałem rozsądkiem. Mówię tylko że DSy są brzydkie i mi się nie podobają, a że się wyróżniają na drodze to spoko. Obrazić Wam Francuza to jak elektryka czy chińczyka widzę, od razu się zlatują Ogólnie środek byłby niezły gdyby nie te "diamentowe" przyciski, no sorry tandeta. -
Przez IceMan · Opublikowano
i to mówi właściciel Ceeda, auta tak nijakiego że bardziej się nie da Akurat DSy są mega fajnie wykonane i czuć tam że to może być premium, fajne materiały, fajny design, auto ma charakter. -
Przez Macius · Opublikowano
MC nie działa ustawia się obraz nie dostosowany do ekranu jak daje na full ekran to wtedy w lewym górnym jest uciety widać część i nie można klikać bo reszta czarna, a tak to Sons of the forest, war Thunder WOT się dzieje to wcześniej udało się naprawić Co sugerujesz? Stress testy przechodzą chyba w normie, udało się naprawić ale nowy system i te same kroki nie pomogły + freesync znów mam wrażenie nie działa mimo ustawień w adrenalin, monitorze i w Windows blokada fps 162 przez rtss -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Macius Tutaj raczej jest problem sprzętowy, jeżeli na czystym systemie problem dalej występuje i występuje zapewne od początku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi