Gret 987 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Jak tam u was na drogach? U mnie lodowisko ze na łyżwach można jezdzic. Jak wyjeżdżałem z bocznej na główna to nagle auto do rowu zaczęło ściągać... gracie pełne. Później to juz drogi ogarnięte ale współczuję pieszym na chodnikach. Edytowane 26 Stycznia przez Gret
Katystopej 1 780 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Wieczorem byłem z psiakiem to już mi się nogi rozjeżdżały, padał lekki deszczyk
trepek 1 801 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 17 godzin temu, huudyy napisał(a): Bo to sport konesera, coś jak ekstraklasa. Trzeba przyznać, że w ekstraklasie Polska ma pewne sukcesy - zawsze wygrywa polski zespół 2
Gret 987 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): Wieczorem byłem z psiakiem to już mi się nogi rozjeżdżały, padał lekki deszczyk No u mnie tez wieczorem była szklanka, ale myślałem ze do rana zejdzie bo na plusie jest ale byłem w błędzie jest armagedon. 😜
trepek 1 801 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 23 minuty temu, Gret napisał(a): Jak tam u was na drogach? U mnie lodowisko ze na łyżwach można jezdzic. Jak wyjeżdżałem z bocznej na główna to nagle auto do rowu zaczęło ściągać... gracie pełne. Później to juz drogi ogarnięte ale współczuję pieszym na chodnikach. Dzisiaj legancko, wczoraj rano wszystko pokryte było 0.5cm warstwą lodu. 1 1
galakty 4 383 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 12 godzin temu, larry.bigl napisał(a): Pytanie do osób obeznanych w Hondach. CR-V z dieslem 1.6 ma 9 stopniowa skrzynie a nie ecvt? Jakie opinie są ogólnie o silnikach w CR-V (2016+)? Hąda tylko w benzynie, heretyku 9 stopniowy automat.
GordonLameman 9 733 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 23 minuty temu, trepek napisał(a): Dzisiaj legancko, wczoraj rano wszystko pokryte było 0.5cm warstwą lodu. U mnie to samo. Dziś super, a w sobotę wieczorem i niedzielę rano totalna ślizgawica. Wyjście z psem to była walka o trakcje jak w tym filmiku z nissanem patrolem i chińskimi podróbkami 1
KiloKush 837 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 2 godziny temu, trepek napisał(a): Dzisiaj legancko, wczoraj rano wszystko pokryte było 0.5cm warstwą lodu. U mnie było pokryte 1 cm. Odkuwałem dwa auta z 40 minut. W sensie tylko przednią i boczne szyby. Podgrzewana szyba niewiele pomaga w takich przypadkach 1
galakty 4 383 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 36 minut temu, KiloKush napisał(a): U mnie było pokryte 1 cm. Odkuwałem dwa auta z 40 minut. W sensie tylko przednią i boczne szyby. Podgrzewana szyba niewiele pomaga w takich przypadkach Wtedy się przydaje podgrzewany czajnik
Gret 987 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia A te psikadla co teraz modne, nie dają rady? Ja na szczęście w garażu to wywalone w skrobanie
huudyy 3 325 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia @GordonLameman ty w ogóle widziałeś tego nowego Land Cruisera na żywo? Jaka to jest makabryczna kobyla, parkowanie tym W mieście musi być zabawne. 23 minuty temu, galakty napisał(a): Wtedy się przydaje podgrzewany czajnik I numer do szklarza przy okazji XD
galakty 4 383 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Fajne umieszczenie słupów, u mnie jest praktycznie na początku koperty, dużo trudniej się parkuje.
GordonLameman 9 733 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) 30 minut temu, huudyy napisał(a): @GordonLameman ty w ogóle widziałeś tego nowego Land Cruisera na żywo? Jaka to jest makabryczna kobyla, parkowanie tym W mieście musi być zabawne. No właśnie dlatego, że go widziałem to mi się podoba. Od razu wszyscy będą wiedzieć, że mniejszego penisa ma tylko ten co jeździ Dodge'm Ramem Edytowane 26 Stycznia przez GordonLameman 2
IceMan 152 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 16 godzin temu, larry.bigl napisał(a): Pytanie do osób obeznanych w Hondach. CR-V z dieslem 1.6 ma 9 stopniowa skrzynie a nie ecvt? Jakie opinie są ogólnie o silnikach w CR-V (2016+)? To jest 9 stopniowa skrzynia z hydrokinetykiem, nie CVT. Skrzynie raczej bez problemu jeśli ktoś wymieniał olej. 1.6 120KM bardzo dobry, 1.6 160KM tutaj rzadko bywały problemy z wałami rozrządu, objawiało się to głośną pracą na wolnych obrotach - dźwięk jak stary diesel Ogólnie auta bezproblemowe, b.mało awaryjne. 1
trepek 1 801 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Od razu wszyscy będą wiedzieć, że mniejszego penisa ma tylko ten co jeździ Dodge'm Ramem Albo cybertruckiem 1
marko 1 060 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Wtedy się przydaje podgrzewany czajnik W tamtym tygodniu widziałem debila, co o 7 rano lał wodę z konefki. Patrząc na ilość pary wodnej, musiała być bardzo ciepła. 1 godzinę temu, Gret napisał(a): A te psikadla co teraz modne, nie dają rady? Ja na szczęście w garażu to wywalone w skrobanie Psikadła są dobre na cienki lód. Grubego za bardzo nie ruszą. No i jest efekt uboczny, że lód znika ale szyba zaczyna zaparowywać jak wściekła. Landcruiser mi się nie podoba, ale takiego Pathfindera jakby był dostępny w Europie, to bym z chęcią przytulił
galakty 4 383 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Psikadła nie dość że powodują parowanie to same zamarzają. 1
j4z 1 432 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Lałbym, łamał lub zamykał takie bezmyślne bananowe cioty... Zapierdzielał 320 km/h, Popek w tle, a później łzy w oczach bom pomlicja hlip hlip. Rzygać się chce, jak na niego patrzę. Pierwszy rozdział filmiku: 4
KamcioGF 103 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Jak szedłem dzisiaj na parking to na sztywnej nodze tak było ślisko a później skręcając na parking pod pracą mocno się zdziwiłem jak mi tyłek zarzuciło
larry.bigl 640 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 3 godziny temu, IceMan napisał(a): To jest 9 stopniowa skrzynia z hydrokinetykiem, nie CVT. Skrzynie raczej bez problemu jeśli ktoś wymieniał olej. 1.6 120KM bardzo dobry, 1.6 160KM tutaj rzadko bywały problemy z wałami rozrządu, objawiało się to głośną pracą na wolnych obrotach - dźwięk jak stary diesel Ogólnie auta bezproblemowe, b.mało awaryjne. Dzięki. W sumie mi zawsze siedziało w głowie że benzyny 2.0 i 2.4(?) w Hondzie są spoko. Pytam z ciekawości. CR-V kiedyś brałem pod uwagę jako fajny SUV. Może nie budzi emocji ale chyba złym wyborem nie jest. A I cenowo wcale źle nie chodzą (okolice 2016-2018r).
IceMan 152 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 20 minut temu, larry.bigl napisał(a): Dzięki. W sumie mi zawsze siedziało w głowie że benzyny 2.0 i 2.4(?) w Hondzie są spoko. Pytam z ciekawości. CR-V kiedyś brałem pod uwagę jako fajny SUV. Może nie budzi emocji ale chyba złym wyborem nie jest. A I cenowo wcale źle nie chodzą (okolice 2016-2018r). zdecydowanie bezawaryjne auta, silniki 2.0 i 2.4 niezniszczalne
larry.bigl 640 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 4 minuty temu, IceMan napisał(a): zdecydowanie bezawaryjne auta, silniki 2.0 i 2.4 niezniszczalne Tylko pewnie jak to w japońcach - ruda szmata lubi podchrupać.
Dimazz 729 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): No właśnie dlatego, że go widziałem to mi się podoba. Od razu wszyscy będą wiedzieć, że mniejszego penisa ma tylko ten co jeździ Dodge'm Ramem Przypomina hammera h3 albo stare nissan patrole Opel golf z testu przyjemne autko i mało pali tylko cena wysoka jak za miejski samochód https://ithardware.pl/testyirecenzje/opel_astra_diesel_test_opinia_recenzja-48140.html Edytowane 26 Stycznia przez Dimazz
KiloKush 837 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 1 godzinę temu, Dimazz napisał(a): Przypomina hammera h3 albo stare nissan patrole Opel golf z testu przyjemne autko i mało pali tylko cena wysoka jak za miejski samochód https://ithardware.pl/testyirecenzje/opel_astra_diesel_test_opinia_recenzja-48140.html Toyota Yaris 2024 hybryda. Dziś w mieście 6.5L. Na autostradzie to z 8-10L. Plastiki w środku skrzypią nawet na kierownicy. Obstawiam, że ta Astra spali mniej, a do tego można tam usiąść z tył bo w Yaris to nie bardzo.
GordonLameman 9 733 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia Ależ to dobre, ale mi się podoba I niech im wszystkim od razu zabierają auto do czasu wyjaśnienia sprawy. Szybko się skończy. 2 5
Rekomendowane odpowiedzi