Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Problemem jest nie posypanie chodników a nie śnieg. Tragedia jak te pokoje pełne urzędników traktują Polskę -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Parę rzeczy źle ujęła, ale tak to ten. A odnośnie norm to prześledź temat mocniej. Normy i jakość to łamie reszta producentów, ale kto by się przejmował rafinowanymi olejami i wypełniaczami w jedzeniu dla niemowlaków, grunt że producent ma interes zabezpieczony prawem pod niego. Gdy kiedyś zmuszono korpo-producenta do wycofania produktu to po latach wznowił go pod inną nazwą... Przypomnę tylko, że starsze pokolenia same karmiły niemowlaki nabiałem, czasem z jakaś "kaszą" lub innym zbożem. Jedynie marżę mają absurdalną na te produkt lub realia takie są, ale kto mądrzejszy to sam sobie zorganizuje. Sprzedają bez problemu zagranicą. Wolę śledzić Bartosza Czekała w tych kwestiach, który jest zdecydowanie konkretniejszy i porządniejszy, a dla marudnych znajdą się badania pod każdym jego filmem. Nawet zaczął wklejać je do przypiętego komentarza, ponieważ przestały mieścić się do opisu. Nie polecam tylko korzystać z jego 2 sponsorów, bo to najwygodniejsze i najpewniejsze formy na te produkty (mięso i oliwa), ale też jedne z najdroższych. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Fejki też trzeba umiec pisac, i znać chociaz podstawy matematyki, 150% price increase oznacza, że jak cos obecnie kosztuje 100zł bedzie kosztowac 250zł, czyli 2.5x wiecej. -
Przez hubio · Opublikowano
Hahaha Właśnie dzisiaj jak szedłem chodnikiem i pomyślałem, że do tego byłoby z 15cm śniegu to już Syberia. Jakby doszedł do tych temperatur taki śnieg to już każdy by mówił zima stulecia Może i to nie jest zima stulecia bo do końca stulecia daleko Ale umownie tak się nazywa takie mocniejsze. A to co pisałeś to między 2004 a 2007 też pamiętam i też było mocno @galakty z tego co pamiętam w 2013 nie było aż tak jak teraz. Było zimno ale w krótszym okresie czasu. A tu de facto od świąt mamy niemal non stop bardzo zimno i to potrwa nie wiadomo jak długo (może do tego 17.02). A od dekady na pewno nie było takiej zimy z takimi niskimi temperaturami. Szczerze to jakoś nawet już się przyzwyczaiłem, ale myślałem, że jutro się zakończy a tymczasem od niedzieli powtórka i to już mnie poruszyło -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Zadaję pytania do osób, które potrafią udzielić odpowiedzi (znają się na temacie). Nie ma obowiązku udzielania odpowiedzi. Taka jest idea forum. Od kiedy Cię tutaj zobaczyłem, prowokujesz, wprowadzasz zgniłą atmosferę. Konto masz tutaj chyba przez przypadek. Możesz udać się na FB, tam jest mnóstwo osób, które wypowiadają się bez wiedzy w temacie, prowokują, sieją zamęt, prowokują i wprowadzają zgniłą atmosferę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi