Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, marko napisał(a):

Ile Cię to kosztowało? :P

Miała pójść na złom bym nie miał z nikim problemów ale poszła do Krakowa za 1500.

W sumie z chęcią wróciłbym do Vki i jej charakterystyki ale przy współpracy z jakąś normalniejszą skrzynią niż naprawdę długim aisinem. 

Opublikowano
30 minut temu, Kyle napisał(a):

Z tego co ja jechałem odmianami bezstopniowych to super sprawa.

Hmm, stary vtec hondy + ctv + wiaderko z tylu. Co mogłoby pójść nie tak? :E

46 minut temu, Katystopej napisał(a):

Pół roku w Choroszczy xD 

Pierwsza myśl - zakład psychiatryczny i bingo :E Jak coś to bliżej mam do Tworek :P

Opublikowano
41 minut temu, Gret napisał(a):

wykupujecie ubezpieczenie GAP? Jak to działa? od razu np. na 3 lata się wykupuje i w razie "w" przyjmują kwotę z dnia zakupu? 

Zależy jaki masz wariant. Jak Gap to najlepiej fakturowy ale poczytaj zanim wtopisz kasę. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarux napisał(a):

Hmm, stary vtec hondy + ctv + wiaderko z tylu. Co mogłoby pójść nie tak? :E

To Ty byś spoglądał w ogóle na zwykły, stary CVT? Powodzenia życzę, z tymi jednorazówkami. Mnie interesuje tylko eCVT i CSH.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kyle napisał(a):

To Ty byś spoglądał w ogóle na zwykły, stary CVT? Powodzenia życzę, z tymi jednorazówkami. Mnie interesuje tylko eCVT i CSH.

Mnie nie interesuje zaden typ CTV ;) Dla mnie to masochizm i tyle. 

Edytowane przez jarux
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Gret napisał(a):

wykupujecie ubezpieczenie GAP? Jak to działa? od razu np. na 3 lata się wykupuje i w razie "w" przyjmują kwotę z dnia zakupu? 

To jest ubezpieczenie od ubezpieczenia tj. kupujesz pierwsze ubezpieczenie żeby mieć ochronę w razie w a potem kupujesz drugie ubezpieczenie żeby mieć ochronę jeżeli to pierwsze ubezpieczenie nie pokryje całości wartości.

Zastanów się nad tym.

Edytowane przez wallec
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jak chcesz to weź sobie GAP fakturowy.  Pomaga przy kradzieży czy szkodzie całkowitej i wyrównuje kwotę odszkodowania do kwoty z faktury 

zobaczę jakie dostanę oferty i zdecyduję. generalnie nie jest to głupie przy nowym aucie kiedy auto traci najwięcej na wartości przez pierwsze 2-3 lata. 

• Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, marko napisał(a):

On nic nie wyjaśnił. GAP to nie jest temat na jedno zdanie.

Poza tym: kupując auto za 300tys. czy tam 200tys. zł, to już wtedy nie bierzesz dobrego AC ani GAP? :E 

Biorę dobre AC bo ja jestem szefem gotówkowym a nie kredytowym i to ja dyktuje warunki a nie oni.

To jest ta subtelna różnica.

• Haha 2