Totek 940 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 28 minut temu, trepek napisał(a): Ten prosty zawias powodował, że samochód prowadził się jak wóz drabiniasty. Jazda B4 z Q, gdzie z tyłu był wielowahacz dawała zupełnie inne odczucia. Widać było, co doskwierało tej konstrukcji. Z resztą różnica w prowadzeniu w koleinach między B4 a B5 była znaczna. A w B6 to można było kierownicę puścić w koleinach, samochód prowadził się jak po sznurku Tylko, że w B6 blacha już kiepska była. IMHO najlepsze Audi to B5 w Q przed pierwszym liftem. Ta sama dobra blacha a już wielowahacz przód/tył. B5 gniła pod listwami na drzwiach, mega upierdliwa wada. Tak samo A3 8l. Prawdę mówiąc tu już nie chodzi o sam ocynk, po prostu blacha była innej jakości i im nowsze vagi tym szybciej gnije. Mam też toyotę i ona sobie wesoło gnije ot tak, nawet pod folią zabezpieczającą 1
AudRob 288 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jak robiłeś zawias w B6 to i w B8 zrobisz . 1 minutę temu, trepek napisał(a): No nie, swożnie wahaczy w b5 mają inną średnice niż w b6 + kilka kosmetycznych zmian konstrukcyjnych. SWORZNIE tak ale mi chodzi o belką z tyłu w B5 nie o zmiany kosmetyczne . W b6 jest z tyłu zawieszenie niezależne -wahacze. 2 minuty temu, Totek napisał(a): B5 gniła pod listwami na drzwiach, A6 to dopiero mistrzostwo w gniciu pod listwami i oczywiście jak w każdym Audi słynne gnicie błotników przód -nadkola . 5 minut temu, Totek napisał(a): Mam też toyotę i ona sobie wesoło gnije ot tak Mazdy 6 to też mistrzostwo w gniciu z góry wygląd w miarę a podłogi brak. 1
dannykay 792 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) ej @huudyy bo audi szkalujo up a ludzie się dziwią, że ktoś odgórnie limity ustala. Edytowane 2 godziny temu przez dannykay
Gret 825 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Naspamowaliscie ze zaraz 3 nowe tematy zostaną wydzielone. 2 minuty temu, DjXbeat napisał(a): Na grubo A później braki na stacjach.
dannykay 792 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) czy audi gnije czy zawias w b5 jest lepszy niż w b4 czy b5 ma taki sam zawias jak b6 czy wszystkie auta mają taki sam zawias jak b6 gdzie gnije a6 dlaczego audi jest gejowskie no no no Edytowane 1 godzinę temu przez dannykay 4
bergercs 1 993 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 9 minut temu, DjXbeat napisał(a): Na grubo https://www.facebook.com/MechanikProwizorki/posts/jak-się-okazuje-przy-aktualnych-cenach-paliw-to-ci-którzy-2402-tankowali-hurtowo/2150618128442837/ No grubo - zdjęcie sprzed 4 lat Edytowane 2 godziny temu przez bergercs 2
Totek 940 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, Gret napisał(a): Naspamowaliscie ze zaraz 3 nowe tematy zostaną wydzielone. A później braki na stacjach. Toć to rolnik, przecie oni nie jeżdżą traktorami na stację tankować, taki widok na wiosnę jest całkowicie normalny. 3
trepek 1 702 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, Totek napisał(a): B5 gniła pod listwami na drzwiach Stąd napisałem, że B5 przed pierwszym liftem. B5 miało dwa lifty - w pierwszym dano listwy na drzwi, zmieniono kilka detali wewnątrz, wzór tylnich lamp etc. Później wszedł drugi lift, który był mocniejszy (m.in. klamki jak z Małysza, nowe lampy przód/tył, zmiana deski, tunelu srodkowego etc). Oczywiście przy każdym lifcie zmieniały się liczniki, elektryka etc. Pierwsze B5: Po pierszym lifcie: Po drugim lifcie: Najprościej poznać lifty po lampach z tyłu ale jak wiadomo - lampy są wymienne i dużo osób odmładniało "look".
GordonLameman 9 522 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Kyle napisał(a): Konkretnie jakie? Te o tym, że każdy silnik z trubo się rozlatuje po 150 tysiącach km, a teraz dołączyłeś to, że "ekologia" nie działa
AudRob 288 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, dannykay napisał(a): czy audi gnije czy zawias w b5 jest lepszy niż w b4 czy b5 ma taki sam zawias jak b6 czy wszystkie auta mają taki sam zawias jak b6 gdzie gnije a6 czy audi jest gejowskie no no no I co w związku z tym?
TheMr. 3 009 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 28 minut temu, Totek napisał(a): B5 gniła pod listwami na drzwiach, mega upierdliwa wada. Tak samo A3 8l. Prawdę mówiąc tu już nie chodzi o sam ocynk, po prostu blacha była innej jakości i im nowsze vagi tym szybciej gnije. Mam też toyotę i ona sobie wesoło gnije ot tak, nawet pod folią zabezpieczającą Nie martw się, B6 i 7 gnije podobnie
huudyy 3 277 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, dannykay napisał(a): ej @huudyy bo audi szkalujo biedaków uwiera brak prestiżu w ich autach 1
Totek 940 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ba, mam gejowskie TT, nadwozie jest z aluminium no i nie zgadniecie... alu w audi też gnije O kant dupy te kaudi są. Edytowane 1 godzinę temu przez Totek 1
GordonLameman 9 522 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Kyle napisał(a): Czyli to jest "chłopskorozumowa brednia z youtube": To nie dotyczy tego czy ekologia działa, a tego jakie auto sobie kupili. 2 godziny temu, Cappucino napisał(a): Może ze względu na ilość sprzedanych aut elektrycznych. Tesla była najpopularniejsza w ostatnich latach. Leafy takich problemów nie miały, a są na rynku dłużej.
dannykay 792 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) złapałem baita z tym dziadkiem Edytowane 1 godzinę temu przez dannykay
trepek 1 702 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 28 minut temu, Totek napisał(a): Ba, mam gejowskie TT, nadwozie jest z aluminium no i nie zgadniecie... alu w audi też gnije Ale podobno alu gnije tylko w tych miejscach, gdzie się je długotrwale pindolem dotyka 5
marko 968 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Co do tego tankowania w setkach litrów. Nie chce nic mówić, ale mamy początek marca, więc sporo rolników zaczyna intensywne prace polowe. Sam zawsze jeździłem wczesną wiosną z dwiema beczkami 50litrów po paliwo do traktora. Więc nawet jakby ten obrazek był aktualny, to rozumiem ludzi, którzy szykują się do sezonu i złotówka na litrze robi im konkretną różnicę. Edytowane 1 godzinę temu przez marko 1
trepek 1 702 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja też wiosną jeżdżę z karnistrami. Do kosiarki czy piły jest jak znalazł.
galakty 4 152 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, GordonLameman napisał(a): To nie dotyczy tego czy ekologia działa, a tego jakie auto sobie kupili. Nowe hybrydki z wtryskiem bezpośrednim ganiane po mieście też miewają problemy z dopalaniem filtra Idąc tym tokiem rozumowania tylko BEV.
Rekomendowane odpowiedzi