KiloKush 84 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): 9 rano, drogi w Mysłowicach i okolicach czarne, nie widzę sensu dla zimówek jeśli ktoś głównie po mieście jeździ. Dobre zimówki docenia się dopiero w sytuacjach awaryjnych np. Nagłe hamowanie, "atak zimy" 1 1
Gang 18 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? To był Lancer? czy inne mitsu?
lesiu155 12 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada (edytowane) Galant, był ale jaką on miał ksywę to nie pamiętam Edytowane 22 Listopada przez lesiu155 1
GordonLameman 818 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada O, pamiętam Galanta. Dobry as to był. Najlepsze auto na świecie
lesiu155 12 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną 1
GordonLameman 818 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada A nie wiecie czy "FaZiMoDo" żyje? Albo czy siedzi? I co z jego Vectrą?
huudyy 31 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada 3 godziny temu, lesiu155 napisał(a): Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną ale mi robicie wspominki
Krzysiak 246 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada (edytowane) 6 godzin temu, Gang napisał(a): Panowie! a jak się nazywał ten od spawanych/zardzewiałych kielichów? To był Lancer? czy inne mitsu? Gość z moich okolic, jak wspomnieli to był Galant. Jak mu się rozjechał przód na szarpakach podczas przeglądu to go zezłomował czy sprzedał innemu mitsumaniakowi, już nie pamiętam Mitsu już dawno nie posiada, z 4 lata temu miał V50 z 2.0 "hdi", później już się z nim nie widziałem, więc nie wiem czym pomyka (planował C5X7 bo żona była w ciąży i chcieli troszkę większe auto, ale nie wiem czy zakup doszedł do skutku). Edytowane 22 Listopada przez Krzysiak
Arczevski 15 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Galancik piękny był, aż mi się moja Nexia i jej ultra dziurawe progi przypomniały. Eh pierwsze auto, piękne czasy
Katystopej 56 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada (edytowane) 6 godzin temu, lesiu155 napisał(a): Z nowszych agentów to Pentium był, też przeboje z Laguną A pamiętacie jak spawał chyba fotel w przedpokoju? Kur... hit Edytowane 22 Listopada przez Katystopej 4
Krzysiak 246 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada (edytowane) Dziś w robocie wjechałem 508 na halę obejrzeć go od dołu, bo jakoś nie było wcześniej czasu. Jestem zadowolony, w spodzie nigdzie nawet najmniejszego nalotu rdzy, nawet na łączeniach blach etc, do tego sucho jak pieprz po ściągnięciu płyty pod silnikiem, nawet żadnych najmniejszych zapoceń Także zakup uważam za udany Godzinę temu, Katystopej napisał(a): A pamiętacie jak spawał chyba fotel w przedpokoju? Kur... hit Pozbył się chyba jej dopiero jak dostał litanię usterek na przeglądzie Edytowane 22 Listopada przez Krzysiak 1 1
NotQuite 58 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada No to jak ta piękna 508 nie ma śladu rdzy to co się robi...obowiązkowo się zabezpiecza samemu.
Krzysiak 246 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Taki jest plan, na wiosnę zrzucam wszystkie osłony, leci konserwa no i osłony wracają na swoje miejsce.
bergercs 173 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada (edytowane) [/spam on] Jeśli szukacie myszy w dobrej cenie to na Amazonie MX Master 2s jest za 216zł [/spam off] Edytowane 23 Listopada przez bergercs 1
serwal4 25 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Od ~dziewięciu lat używam jednej myszy (egzemplarz / sztuka) i siła przyzwyczajenia jest za duża. Na tyle, że po paru podejściach do jej zmiany (włącznie z jej następcami) kupiłem na Allegro zapasową sztukę, która się pojawiła (model od dobrych paru lat nie jest oferowany). To już chyba ten etap ulubionego palnika na płycie...
bergercs 173 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada I jeszcze luźno związane z moto - jeśli ktoś nie widział live Afryki to wpadła na YT: 1
miro 159 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada (edytowane) 13 minut temu, serwal4 napisał(a): Od ~dziewięciu lat używam jednej myszy (egzemplarz / sztuka) i siła przyzwyczajenia jest za duża. miałem to samo, w 2007roku kupiłem zestaw logitecha cordless rechargeable desktop, klawiatury używam do tej pory, mysz po paru latach się wysłużyła, to szukałem drugiej takiej samej, a nei byłą produkowana, udało mi się ustrzelić na olx bardzo tanio, prawie nową, której używałem do tej pory, czyli właściwie od 17lat na jednej myszy RAK89D , oczywiście kilka razy zmieniane mikroswitche. miesiąc temu kupiłem podróbę mx mastera z aliexpress, jomaa/phylina, jestem zadowolony Edytowane 23 Listopada przez miro 1
Kowal_ 132 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Ja miałem G405 logitecha od 2017 roku, ale ostatnio za dużo łażę z laptopem w pracy żeby ciągać kabla ze sobą. Zostawiłem ją chłopakom do stacjonarki, a sobie wziąłem logitecha M650 L bezprzewodową. Jestem zadowolony. Kliknięcia prawie nie słychać, rolka nie terkocze, a ma wyraźny skok. Może się łączyć przez adapter wifi lub wbudowany BT. Dobrze mi leży w dłoni.
Krzysiak 246 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Ja od kilku lat siedzę na G502 hero i nie myślę zmieniać dokąd nie padnie. 1
GordonLameman 818 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Czemu tak dużo osób tutaj ma Puga 508?
bergercs 173 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Bardzo wygodny samochód, z klasyczną ponadczasową stylistyką oraz wnętrzem (deska rozdzielcza przypominająca starsze Audi a nie wystawę tabletów w Mediaexpert). 4
Gang 18 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada 2 godziny temu, Kowal_ napisał(a): Ja miałem G405 logitecha od 2017 roku, ale ostatnio za dużo łażę z laptopem w pracy żeby ciągać kabla ze sobą. Zostawiłem ją chłopakom do stacjonarki, a sobie wziąłem logitecha M650 L bezprzewodową. Jestem zadowolony. Kliknięcia prawie nie słychać, rolka nie terkocze, a ma wyraźny skok. Może się łączyć przez adapter wifi lub wbudowany BT. Dobrze mi leży w dłoni. tej samej używam. boczne przyciski i kółko jako przycisk to jesy bajka. jak czasami uzywam innej to mi brakuje. połączona przez BT, tylko w windowsie oszczędzanie energii trzeba na bt wyłączyć
Katystopej 56 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Czemu tak dużo osób tutaj ma Puga 508? Jedne z ostatnich porządnych aut z legendarnym, pancernym 2.0 hdi 1
TheMr. 450 Opublikowano 23 Listopada Autor Opublikowano 23 Listopada 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Czemu tak dużo osób tutaj ma Puga 508? Bo to dobrze wyglądający samochód, z bardzo dobrym silnikiem, trochę psująca się elektronika, ale nie jest to problem, korozji chyba mało albo wcale. Jest to jeden z lepszych wyborów. 1
GordonLameman 818 Opublikowano 23 Listopada Opublikowano 23 Listopada 1 godzinę temu, bergercs napisał(a): Bardzo wygodny samochód, z klasyczną ponadczasową stylistyką oraz wnętrzem (deska rozdzielcza przypominająca starsze Audi a nie wystawę tabletów w Mediaexpert). 20 minut temu, TheMr. napisał(a): Bo to dobrze wyglądający samochód, z bardzo dobrym silnikiem, trochę psująca się elektronika, ale nie jest to problem, korozji chyba mało albo wcale. Jest to jeden z lepszych wyborów. 47 minut temu, Katystopej napisał(a): Jedne z ostatnich porządnych aut z legendarnym, pancernym 2.0 hdi no dobra, też chce takiego
Rekomendowane odpowiedzi