Niepełne taktowanie CPU/GPU, SoC pozwala na więcej, ale z jakiegoś powodu Nintendo ustawiło niższe zegary, nawet w docku.
Brak wyższych rozdzielczości/odświeżania ekranu. Natywnie się nie da, ale odpalając emulację już można nawet 4K lub więcej Hz na TV odpalić
Ja dotrwałem trochę dalej, ale nadal nie wiem czemu ten filmik miał służyć. Według gościa problemem jest grupa osób, stanowiąca "połowę" internetu, która broni wyglądu Ciri, bo w trailerze wygląda bardziej realistycznie i zgodnie z kanonem, czego nie da się powiedzieć o postaciach z W3. Co jest IMO bzdurą, bo zdecydowana większość "internetu" jednak krytykowała wygląd Ciri, więc mam wrażenie, że autor obrał sobie za cel grupę, która nawet nie ma siły przebicia i przez 27 minut (sic!) gada o tym trzy po trzy. No i później wyjeżdża, że wszyscy są seksistowskimi świniami, bo grali w Wiedźmina 3. Tak, tylko z tego powodu. Swoją drogą Wiedźmin seksistowski jest w obie strony, ale tego już twórca nie zauważył. Chodzi o tej seksizm w stosunku do kobiet. W drugą stronę to nie działa.
Sam materiał zrobiony w tradycyjnym, pseudo-śmiesznym stylu. Dwa razy się człowiek zaśmieje, a później zaczyna go ten szajs irytować. Sorry, nie potrafię znaleźć wartości w tym materiale. Tak jak w większości filmików wokół tego tematu, wyglądających na rozpaczliwe próby zdobycia wyświetleń na chodliwym temacie.
W 5 nie trzeba polować żeby sloty na broń odblokować, wystarczy wydać kilka talentów które zdobywa się w skrytkach pepperskich i można to zrobic bardzo szybko na początku gry.
Rekomendowane odpowiedzi