Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Ty wiesz, że masz do mnie z 7 km? 

Ja mieszkam w byłej dzielnicy Mysłowic :E 

Łeee panie, do Pomylina to nawet z buta zajdę :E

7 godzin temu, trepek napisał(a):

Slowo prawnika ma wielka moc urzedowa. Wiele tutaj obecnych potwierdzi pisemna waznosc slow :E

Pierwsze słowo do dziennika, drugie do śmietnika!

Edytowane przez Katystopej
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, huudyy napisał(a):

jak pojadę do teściów, to lubię sobie wziąć szerokie grabie Fiskarsa (polecam, teściu sobie je zażyczył na urodziny i dobrze wybrał) i pograbić trawnik z liści, tak w ramach odchamienia :E

Jak moja mama mieszkała jeszcze na poprzednim mieszkaniu to jeździłem jej narąbać drewna na rozpałkę do pieca c.o., siadałem na stołku, mała siekierka i rąbałem patyki, nawet sam bym się nie spodziewał, że to taka odstresowująca i chillująca dla mnie robótka :D

Edytowane przez Kowal_
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja to się musze leczyć. Obiecuję sobie, że jak przyjdzie czas na wymianę W211 to pójdę w coś innego niż MB i nowszego (max 5 latek). A tymczasem jak widzę ML'a W166 to mówię sobie "aaaa walić to, chce takiego"... :E 

Opublikowano
27 minut temu, larry.bigl napisał(a):

Ja to się musze leczyć. Obiecuję sobie, że jak przyjdzie czas na wymianę W211 to pójdę w coś innego niż MB i nowszego (max 5 latek). A tymczasem jak widzę ML'a W166 to mówię sobie "aaaa walić to, chce takiego"... :E 

Polecam ten 4Matic :E 

Będziesz częstym gościem lokalnego serwisu :E 

Opublikowano

Rozeznam się jakie koszty są :E wiem, że będzie jeszcze drożej niz 211 ale może warto - w końcu coś z życia trzeba mieć :E ofc to nie byłoby auto na daily a raczej wypady na widzimisię. 

PS, tematu nie zmieniaj, szukaj terminu :E 

Opublikowano
1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a):

Czyli nie tylko ja tak mam. Nowe fajne, ale w sumie 10-letnia klasa premium zawsze robi wrażenie :E 

• Like 1
Opublikowano

Gratulacje!  U Gordona na grillu wypijemy za te Wasze brzdące :E  :pijaki: 

31 minut temu, Gret napisał(a):

Pora na wymianę rozrządu bo 6 lat mija, ASO 3300zł do starego strucla :E

6 lat temu to było ~2000zł. 

To samo, ale u mnie ~500zł i 4h roboty 8:E

Berg, mogę brać zestaw INA tak jak całe życie biorę i mnie nie zawiodły czy coś się pozmieniało w rozrządach?

https://e-autoparts.pl/ina-530-0489-30-pompa-wodna--zestaw-paska-rozrzadu-p-1822230.html

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, trepek napisał(a):

Wlasnie mi sie corka urodzila! 4.3 kg :)

No dobra to już wiemy kogo u Gordona na grillu nie będzie :E

Gratki!

Ps czy to nie jest cudowne, że jesteśmy jak rodzina? W końcu z nami jako jednymi z pierwszych się dzielisz nowina ❤️

Edytowane przez larry.bigl
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
34 minuty temu, larry.bigl napisał(a):

Ps czy to nie jest cudowne, że jesteśmy jak rodzina? W końcu z nami jako jednymi z pierwszych się dzielisz nowina ❤️

coś w tym jest. Jak zwinął się pclol to poczułem lekką dziurę w sercu, na szczęście powróciliśmy na ITH.

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Ja bym do tego dodał, że w zasadzie jako dinozaury Internetu trzymamy się na forum, nie na grupach fb. Co jeszcze ciekawe, jesteśmy jedynym pokoleniem, które znało świat bez internetu po czym na pełnej k... w niego weszliśmy, nie ucząc się od nikogo bo i nie było od kogo się uczyć. To dopiero obecne pokolenie Z czy tam inna litera uczyło się od nas. 

Ale rozkmina na wieczór :E

A gry odpalane z Nortona Commandera pamiętacie? Destruction Derby, Mortal Kombat I, Doom  8:E 

Edytowane przez Katystopej
  • Upvote 2
Opublikowano

a to forum pod każdym względem działa lepiej 

gry z nortona...

a pamietacie te pilki co łatki odpadały? co tak wode piły? jak się taka przyjęło na twarz to mozg sie odbijał. 

albo pilki pompowane na taki kamień, że nogi łamało

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Katystopej napisał(a):

Ale rozkmina na wieczór :E

A gry odpalane z Nortona Commandera pamiętacie? Destruction Derby, Mortal Kombat I, Doom  8:E 

Panie... Ja z biednego podkarpacia. Końcówka lat '90, to się co najwyżej Pegasusa dostawało. O RTL7 dowiedziałem się dopiero koło 2000 roku, jak kuzyn włączył mi to w Zabrzu na jego telewizorze. Kurde, a ja się cieszyłem jak czasami niekodowany Canal+ odbierał i w miarę dało radę obejrzeć Zwariowane melodie (bo przerywało co chwilę i śnieżyło okrutnie).  

Z jednej strony miło wspominam dzieciństwo, z drugiej strony widzę teraz jak nierówny start miały dzieciaki tylko ze względu na to, w którym rejonie Polski mieszkały.

Edytowane przez marko