Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak bez generalizowania, to nadal uważam ją, za drugie najlepiej prowadzące się (piszę o odczuciach z za kółka itp) auto jakim jeździłem. Pierwsze jest 911 GT3 RS. To po prostu była zła baza. Stary strup z połową bańki przebiegu w pamięci w połączeniu z niekompetentnymi fachowcami, jak np. mechanik, co golił ze mnie siano bez skrupułów i lakiernik, który, co tu dużo mówić, średnio się spisał . To nie mogło się udać. A że przy okazji weszły klapki na oczy, to wyszło jak wyszło. 

Grunt to potrafić przyznać się do błędu. U mnie przyszło to z wiekiem :) 

Edytowane przez dannykay
Opublikowano

A tam farmazony piszesz. Zwykłe doświadczenie życiowe, jest przynajmniej co wspominać. A tak co? O kupiłem passata czy jakąś Skodę. I nic w związku z tym. Miałem jednego X-Traila, teraz mam drugiego. Zadowolony jestem. Ale czy mam jakieś wspomnienia w związku z nimi? Zero. 

Opublikowano
11 minut temu, marko napisał(a):

A tam farmazony piszesz. Zwykłe doświadczenie życiowe, jest przynajmniej co wspominać. A tak co? O kupiłem passata czy jakąś Skodę. I nic w związku z tym. Miałem jednego X-Traila, teraz mam drugiego. Zadowolony jestem. Ale czy mam jakieś wspomnienia w związku z nimi? Zero. 

Coś w tym jest, bo moje jedyne wspomnienie z Astrą K to było jak sprzęgło wpadło (wysprzęglik poszedł - fabryczna wada).

Problem w tym, że stało się to 1 listopada, pod cmentarzem na mostku, który mieścił jedno auto na szerokość i przy którym był ruch naprzemienny. Oczywiście byłem na samym środku mostka. :E 

• Haha 3
Opublikowano

Ja to w sumie każde auto miło wspominam, ale żadne nie dało tylu emocji co Alfa 166 - żeby się dwa razy maska otworzyła w jednym aucie na przestrzeni kilku miesięcy to trzeba mieć pecha :E Poza tym i tak super auto i chętnie bym taką sobie postawił pod blokiem.

Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że 3/4 wygniło :E Najlepsi byli alfaholicy i taki jeden chłop, co korespondencyjnie chipsy robił, a jak jeden kolo do niego pojechał 166 właśnie, to nie dał rady wrócić do domu, bo się silnik rozsypał po drodze :E 

Edytowane przez dannykay
Opublikowano
3 minuty temu, larry.bigl napisał(a):

Swoją drogą, spisujecie sobie na biężąco wydatki na samochód? Ja mam tabelkę w excelu z wydatkami, naprawy + widzimismię jak dodatki do samochod). 

Nie...po co się denerwować 😅😂

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, bleidd napisał(a):

Do samochodu nie mam, ale do budowy i wykończenia domu, potem garażu, działki mam excele :P Dzięki temu wiem, że zostałem już jakiś czas temu milionerem :E 

A taki pliczek to ja też mam :E 

Opublikowano
Godzinę temu, bleidd napisał(a):

Do samochodu nie mam, ale do budowy i wykończenia domu, potem garażu, działki mam excele :P Dzięki temu wiem, że zostałem już jakiś czas temu milionerem :E 

Też tak myślałem kiedyś, ale potem się okazało że milionerzy to Ci co mają milion "płynnego" majątku, więc trochę brakuje xD