galakty 3 312 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września 1 godzinę temu, trepek napisał(a): Wczoraj parkowalem kolo bialej Laguna III Coupe i potwierdzam, ze stylistycznie to ladne auto 👍 Gdyby nie rocznik to bym się zaczaił na taką z 2.0T i automat + podtlenek. Tylko to już stare auto, mało na rynku, części blacharskie pewnie też rarytas.
SuLac0 353 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września 2 godziny temu, huudyy napisał(a): Gdzieś czytałem dobry komentarz, że takie zawijasy powinny zostać na miejscu jako ostrzeżenie dla innych kierowców. pomysl dobry, ale rozkradliby na czesci. jedna, gora dwie noce by tam bylo
Cappucino 222 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września 3 godziny temu, huudyy napisał(a): Gdzieś czytałem dobry komentarz, że takie zawijasy powinny zostać na miejscu jako ostrzeżenie dla innych kierowców. I to byłby bardzo dobry pomysł, niejednemu młodemu przygłupowi w bmw by się lampka zapaliła na taki widok.
SuLac0 353 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września https://www.duh.de/presse/pressemitteilungen/pressemitteilung/dieselgate-musterverfahren-gegen-volkswagen-gewonnen-deutsche-umwelthilfe-erreicht-durchbruch-fuer-s/ dieselgate na pelnej. 7.8 mln aut 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Będzie wysyp ogłoszeń "Niemiec płakał, jak sprzedawał" 1
larry.bigl 452 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września W sumie póki u nas nie ma restrykcji na diesle (poza Krakowem i Warszawa) to i tak znajdą odbiorcow u nas 1
huudyy 2 837 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Zwłaszcza że w Polsce magicy sami pozbywają sie Eko 'ułatwień' Diesel musi dymić
galakty 3 312 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września To jest zmora... Mój bez fabrycznego DPF mniej dymi niż niektóre 5-10 latki
marko 714 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Oho. Zaraz zacznie się licytowanie, kto ma sprawniejszego diesla!
huudyy 2 837 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Ja, bo jest pełnoletni i dalej ma dpf ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1
marko 714 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września (edytowane) Z ropy powstałeś i w proch się obrócisz - powiedział DPF do diesla. co mówi panewka "po przejściach" do wału? o tu się puknij! 23 godziny temu, Katystopej napisał(a): Flashbacki z dzieciństwa za 2 paki właśnie odebrałem z paczkomatu 12 numerów PlayStation Magazyn, tym razem akurat wersja niemiecka, bo polska prawie skompletowana. Co ciekawe, nikt nie wydarł nawet plakatów ze środka gazetek. Jako, że płyty udało mi się zdobyć przy innej okazji, to te 12 numerów mam w stanie kompletnym, niektóre wręcz kolekcjonerskim Edytowane 27 Września przez marko 3
Gang 344 Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września Ciekawe czy kiedyś dojdzie do tego, że auto dopiero po wjechaniu na drogę szybkiego ruchu będzie mogło przekroczyć X km/h. Chociaż mam nadzieję, że społeczeństwo szybciej dojrzeje do tego, że nie ma sensu gonić.
galakty 3 312 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Oczywiście że do tego dojdzie, ale tylko w UE
Totek 774 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Marzenie ściętej głowy. Żyjemy w kraju gdzie stoi się przed otwarciem Lidla bo marchew rzucili w promocji. Ogólnie słowiańska mentalność ma duży wpływ na prędkość życia, ale z drugiej strony ma też swoje plusy.
Tornado3 327 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 19 godzin temu, huudyy napisał(a): Ja, bo jest pełnoletni i dalej ma dpf ( ͡° ͜ʖ ͡°) po tylu latach już dawno przytkany i nie spełnia swojej normy. Dodaj do tego wtryski które też mają odchylenia.
Petru23 249 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września Godzinę temu, Totek napisał(a): Marzenie ściętej głowy. Żyjemy w kraju gdzie stoi się przed otwarciem Lidla bo marchew rzucili w promocji. Ogólnie słowiańska mentalność ma duży wpływ na prędkość życia, ale z drugiej strony ma też swoje plusy. To nie słowiańska mentalność ale narodowa historia stania w kolejkach po wszystko.
SuLac0 353 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września dlatego my stoimy w kolejce nawet jak nie musimy. po "ostatnia paroweczke"
GordonLameman 8 432 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-setki-tysiecy-bmw-moze-sie-zapalic-jest-apel-by-nie-parkowac,nId,22424556?fbclid=IwdGRjcANF3XNleHRuA2FlbQIxMQABHqEcVdyxhSHjX0m2gjspLK0_wvOcToEcdc2_Cbni65FbgyLBuYWmztkRg1EQ_aem_XnvxPnNHI9C9BKk7GrDAIg Uaaaa.
SuLac0 353 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września ale no, ten, no, przeciz to eee...a, nie. nic juz
marko 714 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) To kolejny problem BMW, gdzie auta zaczynają się palić w wyniku wady konstrukcyjnej Były problemy z EGR, z pompą wody, z jakąś tam grzałką. Każda z tych wad mogła prowadzić do pożaru Edytowane 28 Września przez marko 2
Kyle 200 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) W dniu 27.09.2025 o 13:04, huudyy napisał(a): Zwłaszcza że w Polsce magicy sami pozbywają sie Eko 'ułatwień' Diesel musi dymić Powinni na przeglądzie badać emisję spalin i jak nie spełnia normy emisji Euro 3 na dzisiaj (od 2026r Euro 4), to "brak dopuszczenia do ruchu" takiego Diesel. Edytowane 28 Września przez Kyle
Petru23 249 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-setki-tysiecy-bmw-moze-sie-zapalic-jest-apel-by-nie-parkowac,nId,22424556?fbclid=IwdGRjcANF3XNleHRuA2FlbQIxMQABHqEcVdyxhSHjX0m2gjspLK0_wvOcToEcdc2_Cbni65FbgyLBuYWmztkRg1EQ_aem_XnvxPnNHI9C9BKk7GrDAIg Uaaaa. Nieźle. Podobnie było z Kuga PHEV, nie ładować z gniazdka bo się może zapalić 😂 https://autogaleria.pl/ford-kuga-phev-akcja-serwisowa 1
galakty 3 312 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września 1 godzinę temu, marko napisał(a): To kolejny problem BMW, gdzie auta zaczynają się palić w wyniku wady konstrukcyjnej Były problemy z EGR, z pompą wody, z jakąś tam grzałką. Każda z tych wad mogła prowadzić do pożaru Czy to czasem właśnie nie któryś policyjny BMW miał zakaz (Niemcy albo Wielka Brytania) pościgów z powodu ryzyka zapłonu?
Rekomendowane odpowiedzi