Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Wiesz co , ja to musialem mieć odblokowane w dniu skladania kompa , bo jak pisałem wyżej , musialem to zablokowac w BIOS , bo mi świecily cały czas moje button boxy , chyba że jest jeszcze jakaś inna opcja , która działa podobnie a ja o niej zapomniałem. Co ciekawe bo odblokowaniu tego , te moje button boxy nie swieca teraz po wylaczeniu kompa -
Przez kanon7 · Opublikowano
Troszkę z innej beczki - wczoraj byłem pochodzić po sklepach elektronicznych i zauważyłem że dużo firm (np. HP, Asus) w laptopach gamingowych daje do wyboru 16GB i 24GB. Żaden laptop z ww dwóch firm nie miał 32GB. Baa, nawet był model z RTX’em 5070, 24GB RAM i cena 8299 zł Takie cięcia w związku z ceną RAM’u. Póki co nie zauważyłem aby Legiony weszły w tryb 24 GB RAM’u -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Dziś najlepszy jest Laktowit, potem Kendamill, następnie Mamilac i 4/5 Supreme Nan Pro od Nestle. Uzywam tego jako „backupu” jak zostaje sam z młodą, a takie odsyła po porodzie w szpitalu wiec nie musieliśmy wdrażać i konsultować z lekarzem nowego. W sumie to ona modyfikowanego nawet pół puszki nie zużyła, więc to w sumie bez większego znaczenia. Ale przyznam że się wkurzyłem - bo wysłali mi ten produkt dosłownie dzień przed komunikatem GIS. A kupowałem z oficjalnego sklepu Nestlé. -
Przez Speeder2222 · Opublikowano
Tak. Obsadzałem jeden bank pamięci B2 na A1 zawieszał się z błędem pamięci, pamięci podmieniałem na inne. Nadal to sam Q-Code 60 czarny ekran, do biosu nie da się wejść. Moje pamięci to 2x16gb aresy jeszczcze mam awaryjnie 2x16gb samsunga. Awaryjnie mam procesor amd 7950x, ale i na nim jest to samo. A Zasilacz też podmieniałem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi