Krzysiak 1 517 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada No pod górę ma młody z tym turbo. Zapomniał odkręcić od starego króciec do spływu oleju...nawet nie zapomniał, a nie wiedział że trzeba go odkręcić. No niech się uczy 2
Katystopej 980 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Pierdoła do drinków z ali VID-20251114-WA0002.mp4 1
serwal4 162 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Czyżby przeglądając rolki na IG/TikToku w czasie posiedzeń "nad wodą" algorytm podrzucił te fensi dymne drinki? A zaraz po tym reklamę na aliex?
larry.bigl 451 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Ej Panu, @trepek zgłupiałem. Sorento i Santa Fe z roczników 2018-2019 miały LED mijania czy halogeny? Mam spore wątpliwości 1
Katystopej 980 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 31 minut temu, serwal4 napisał(a): Czyżby przeglądając rolki na IG/TikToku w czasie posiedzeń "nad wodą" algorytm podrzucił te fensi dymne drinki? A zaraz po tym reklamę na aliex? Nie, rano przy kawie przeglądałem ali w poszukiwaniu przynęt i mi się rzuciło w oczy fajny posmak dymu jest, więc 30zł na marne nie poszło 1
bergercs 1 395 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Mocno wypieczony: cieniutka, mocno chrupiąca skórka: Jutro eksperymenty z grahamem. 3 1
NotQuite 80 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada 9 godzin temu, galakty napisał(a): Kia niestety albo stety tylko dobre diesle miała Jeszcze za czasów non-turbo to te 1.4 wolnossące miały owalne tuleje, klekotały jak diesle, awarie czujników, problemy z odpalaniem. CRDi pali na strzała i jedzie W drodze wyjątku jest bezobsługowy i bez dwumasu 2.0CVVT 163/166KM na wtrysku pośrednim w kia sportage w latach 2011-2015 i chyba jeszcze paru modelach (carens?), o ile się nie mylę też w bliźniaczym hyundaiuix35.
Krzysiak 1 517 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada @bergercs kusisz Muszę sprawdzić jedno jeszcze...czy w thermomixie jakimiś którego żona dostała w prezencie kilka lat temu, a którego nie używa i tylko zajmuje miejsce da się piec chleb
Gang 344 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Kupujesz terminix, robisz chałkę, chowasz termomix. Btw. Dlaczego wszyscy robią zawsze chałkę na pierwszy raz? ;d
LYCONE 125 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 14 godzin temu, bergercs napisał(a): Mocno wypieczony: cieniutka, mocno chrupiąca skórka: Jutro eksperymenty z grahamem. Kupiłem właśnie na Amazon ten najmniejszy model W przyszłym tygodniu testy.
DżonyBi 1 966 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/grupa-dr-wchodzi-do-polski-z-markami-dr-evo-sportequipe-ich-x-i-tiger-to-chinskie/klhwv93 "Najtańszy EVO Cuatro będzie kosztował od 85 tys. złotych." Edytowane 15 Listopada przez DżonyBi
rzymo 77 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Benzynowy 1.5 115KM od MG - wady/zalety, ktoś coś?
Krzysiak 1 517 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 19 godzin temu, Krzysiak napisał(a): No pod górę ma młody z tym turbo. Zapomniał odkręcić od starego króciec do spływu oleju...nawet nie zapomniał, a nie wiedział że trzeba go odkręcić. No niech się uczy No totalnie pod górę...jak załatwił spływ to po złożeniu wszystkiego rurka zasilająca zaczęła puszczać olej. Kupowanie zamienników to kasa w błoto bo zaraz zaczynają puszczać
marko 713 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Hmm... Właśnie czytam sobie post na FB. Gość na niemieckiej autostradzie miał 220kmh na ograniczeniu do 120 i 150kmh na ograniczeniu do 80kmh. Jechał z rodziną. Dostał 1400€ mandatu i 3 miesiące zakazu jazdy. I wiecie co? Otworzyłem komentarze, a tam bez wyjątku, że kara za niska, że potencjalny morderca, itd. Żadnego "od tego są autostrady!" 1
Dimazz 563 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) to w Polsce według nowych przepisów które maja wejść miałby jeszcze jedną szansę na przekroczenie prędkości o 50km i brak prawka do końca życia. 3x przekroczysz prędkość o 50km i żegnasz się z pojazdami mechanicznymi Edytowane 15 Listopada przez Dimazz
Krzysiak 1 517 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 57 minut temu, galakty napisał(a): A mógł wymienić słupek Po ich modach pewnie i na to przyjdzie czas...znaczy wtedy laweta i na stację demontażu pojazdów To było zanim Turbo wypluł 😂 VID_20251026_120209780.mp4 1
Gret 550 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada pełen przelot? drze pape a pewnie 10s do 100
Krzysiak 1 517 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) No najpierw go słychać a później widać...i znów nie widać przez chmurę Ponoć coś koło 140 kunia jest. Edytowane 15 Listopada przez Krzysiak
bergercs 1 395 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) Cd piekarni - chciałem przetestować jakimś ciemnym. Zamiast korzystać z przepisów w instrukcji (gdzie jasno zaznaczone, żeby korzystać tylko z mąk pszennych) skorzystałem z tego przepisu (nie miałem w domu zwykłej żytniej, więc zastosowałem żytnią pełnoziarnistą, miód ze względu na uczulenie kogoś z rodziny zastąpiłem syropem klonowym). Przy wyrabianiu aż jęczał sprzęt: wyszedł ponad połowę mniejszy niż standardowy* - myślałem, że będzie niedobry, ale wyszedł smaczny *Zważyłem go - 820 gram Edytowane 15 Listopada przez bergercs
serwal4 162 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 5 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Jakbym słyszał Galaxy od mojego brata Tam obecnie jest turbina hybryda, program (ale bez szczałuf popkornów itp. udziwnień) + wydech przelot (tylko katalizator się ostał, vin twierdzi, że fabrycznie DPF/FAP nie było); A, no i filtr stożkowy... W przypadku 7os gondoli na kołach jest to godne politowania ale...
Krzysiak 1 517 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada @serwal4tu stożek oczywiście też siedzi No i też 7 osobowa gondola 1
Katystopej 980 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Siedziałem wczoraj w Zafirze C kumpla, świeżo kupiona. Cholera, jakie to jest duże i wygodne auto. Bagażnika ogrom, wsiada się dosyć wysoko, w zasadzie jak do suv'a, fotele te z wysuwanym poddupnikiem mega wygodne na trasę, do tego automat i 2.0 cdti - tak, uszczelkę smoka już zrobił Trafił nawet podgrzewaną kierownicę i tempomat aktywny, więc fajny wypas. Podoba się dla mnie
Totek 774 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 19 godzin temu, marko napisał(a): Hmm... Właśnie czytam sobie post na FB. (...) komentarze, a tam bez wyjątku, że kara za niska, że potencjalny morderca, itd. Żadnego "od tego są autostrady!" Na FB to już nie wiadomo co piszą ludzie a co boty. Posty to już też chyba boty dodają. Ogólnie ściek do kwadratu już tam jest, byle tylko wzbudzał skrajne, negatywne emocje.
marko 713 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) Post zamieściła akurat lokalna Polizei. Godzinę temu, Katystopej napisał(a): Siedziałem wczoraj w Zafirze C kumpla, świeżo kupiona. Cholera, jakie to jest duże i wygodne auto. Bagażnika ogrom, wsiada się dosyć wysoko, w zasadzie jak do suv'a, fotele te z wysuwanym poddupnikiem mega wygodne na trasę, do tego automat i 2.0 cdti - tak, uszczelkę smoka już zrobił Trafił nawet podgrzewaną kierownicę i tempomat aktywny, więc fajny wypas. Podoba się dla mnie Ile brakuje do 40-tki? :E Btw. sam rozważałem ją jeszcze w 2017 roku. Wersja 170 albo 200KM. Tylko nie pamiętam, co mi tam nie pasowało Edytowane 16 Listopada przez marko 1
Rekomendowane odpowiedzi