kapcer 79 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, Katystopej napisał(a): Prawdopodobnie wycofują te padaki 1.2 i będa wprowadzać 1.0 firefly z fiata który jest montowany do aut na amerykę płd oraz 1.3 firefly który jest w Alfie Tonale hybrydowej. To jeszcze 2.0 GME z Alfy i mieliby całkiem sensowną gamę silników.
Katystopej 1 403 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, trepek napisał(a): Wyciekły zdjęcia z ukrytej kamery, jak ktoś się teraz do jeziora zebzdzioł! Gordon, to Ty nie jesteś biały jak My?
Wu70 842 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 19 godzin temu, bleidd napisał(a): Też myślę nad ceramiką, zwłaszcza że te współczesne lakiery są jakie są. Warto, nie warto? Tanie to nie jest. Sam zrobisz bardzo tanio, szybko i łatwo. A jak nowy lakier to przygotowanie będzie bardzo szybkie. Połóż sobie ceramikę albo wosk raz w sezonie, na to jakiś premium QD co jakiś czas po myciu i cały sezon jeździsz jak nowy. Tylko to się robi dla wyglądu i łatwiejszego mycia, nie licz na ochronę - od tego jest ppf. 1
Cappucino 308 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Katystopej napisał(a): Gordon, to Ty nie jesteś biały jak My? Nie wyczułeś do tej pory u niego południowego akcentu? Na śląski pył to też raczej nie wygląda...
trepek 1 640 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Katystopej napisał(a): Gordon, to Ty nie jesteś biały jak My? Widocznie adwokacka toga zafarbowała...
lesiu155 227 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Apropos pjuzdechów - przed chwilą dosłownie wyświetliła mi się na fb grupka Vel Satis Klub Polska - zgadnijcie, co ktoś wsadził pod maskę vela... 1
TheMr. 2 989 Opublikowano 37 minut temu Autor Opublikowano 37 minut temu https://www.rmf24.pl/regiony/krakow/news-autostrada-a4-szersza-i-bezplatna-jest-decyzja,nId,8066265 Fajno. Czyli w góry, w stronę Krakowa będzie można dopiero za 5 lat jeździć
KiloKush 760 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu (edytowane) 11 minut temu, lesiu155 napisał(a): Apropos pjuzdechów - przed chwilą dosłownie wyświetliła mi się na fb grupka Vel Satis Klub Polska - zgadnijcie, co ktoś wsadził pod maskę vela... Ktoś stworzył najlepsze połączenie auta z problemami z elektroniką i awaryjnym silnikiem. Perfekcja Już widzę ten flexa: - wrzuciłem LS do mojej miaty, ale teraz zapier... - to nic, ja wrzuciłem 1.2 do velsatisa, zanim go odpaliłem musiałem wchodzić przez bagażnik bo zamek się popsuł, a i tak nie odpalił bo padł alternator Edytowane 28 minut temu przez KiloKush 3
Katystopej 1 403 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu 11 minut temu, TheMr. napisał(a): https://www.rmf24.pl/regiony/krakow/news-autostrada-a4-szersza-i-bezplatna-jest-decyzja,nId,8066265 Fajno. Czyli w góry, w stronę Krakowa będzie można dopiero za 5 lat jeździć Zanim ruszy przebudowa to minie 4-5 lat przynajmniej, jak skończą to za 10 lat to będzie sukces.
lesiu155 227 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu 4 minuty temu, KiloKush napisał(a): Ktoś stworzył najlepsze połączenie auta z problemami z elektroniką i awaryjnym silnikiem. Perfekcja Już widzę ten flexa: - wrzuciłem LS do mojej miaty, ale teraz zapier... - to nic, ja wrzuciłem 1.2 do velsatisa, zanim go odpaliłem musiałem wchodzić przez bagażnik bo zamek się popsuł, a i tak nie odpalił bo padł alternator 2
trepek 1 640 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu 18 minut temu, lesiu155 napisał(a): zgadnijcie, co ktoś wsadził pod maskę vela... Nieśmiertelne 1.9 TDI na pompie VP37 o szalonej mocy 90KM? Albo tego wzmocnionego, 110KM? 1
galakty 4 041 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu Do tego potencjometr i zwiększona dawka paliwa
Rekomendowane odpowiedzi