Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, tgolik napisał(a):

Możliwe że w tej gierce 4K z PT jest po prostu nieosiągalne. Szarpnięcia wynikają z tego, że system dławi się na zbyt dużych paczkach danych. 

Przecież to jest na granicy grywalności w 2160p z DLSS Q + FG z PT na 4090 ;) A cięcie detali związanych z PT praktycznie nic nie wnosi.

Bufor textur potrafi powodować szarpnięcia na kartach z dużą ilością pamięci jak dasz na min to znikają szarpnięcia.

• Thanks 1
Opublikowano
27 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Tak myslałem, że to chłopak z frazpc :hihot: Znaczy sie intuicja mi podpowiadała.

Malo tego, chlop z podkulonym ogonem odszedl z PC laba i wrocil jak bumerang pod nowym nickiem :hihot:

Opublikowano
11 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Podobnie jak inni, nie ma sie co czepiac.

Jakbym chcial czytac sciany tekstu to bym sobie kupil ksiazke, a raczej beznadziejna ksiazke patrzac na te sciany tekstu.

2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Ciekawe, sądziłem że ludzie migrowali na swoich nickach, nawet Odin nie miał problemu przyznać że jest Odinem. 

Gdyby cie ludzie mieli dosc to tez bys nie pojawil sie pod tym samym nickiem ;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Malo tego, chlop z podkulonym ogonem odszedl z PC laba i wrocil jak bumerang pod nowym nickiem :hihot:

Aha. Z podkulonym ogonem. :hahaha:

A nie obraziłem czasem ci matki w obecności różowego słonia przy okazji?

Tyle twoich bzdur. A realia: odechciało mi się udzielać na forum, przez takich "przyjaznych" (nie tylko w moją stronę) userów jak ty.
Po prostu.

Wróciłem później z zasadą, że pclaba będą używał tylko do wątka o VR. 
Ksywkę zmieniłem, faktycznie. Tak to ukrywałem, że jak spojrzysz w mój pierwszy post na tym forum, to znajdziesz tam info o tym, że te konto to ja bo zmieniłem ksywkę. Ale róbcie dalej sobie bajeczki - jak nie że to wielka ogromna tajemnica, to że "z podkulonym ogonem". Ja pierdzielę, to trzeba mieć problemy na serio :lol2:

PS. Od razu zaznaczę, że jeśli kiedyś mi się odechce tu udzielać, to nie będzie to żaden foch ani podkulania ogona. Przykro mi, że zawodzę nadzieje na dramy :D

@maxmaster027

Dzięki za miłe słowa. :piwko:

6 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Ciekawe, sądziłem że ludzie migrowali na swoich nickach, nawet Odin nie miał problemu przyznać że jest Odinem. 

Nie to że miałem z tym problem.

Spoiler

Po części: zakładałem, że będę tylko w wątku o VR. Po części: bo miałem już dosyć nazwy jaką spisałem z zapalniczki 23 lata wcześniej. Po trzecie, bo trole/hejterzy robili mi laurkę z wiadrami błota i myślałem, że jak nie będę się wypowiadał na kontrowersyjne tematy to dadzą mi spokój. A potem... olałem, wisimito, niech se gadają. 
Przemyślałem i uznałem, że jak mam ochotę pogadać o tym, co mnie interesuje, albo może być z tego jakiś pożytek, to nie ma sensu tego unikać tylko dlatego, że jest pewne, że masa osób się ze mną (dość ekhm.. wyraźnie ;) ) nie zgodzi a hejt się odrodzi niczym rozdzielczość 480p na konsolach w 2024r. 

Wróciłem do chyba już ze 20 ignorowanych i mam wywalone. Jak mi się nudzi to odwijam. Jak dziś. A jak nie to nie i spokój. :)

Jak kogoś to boli i uważa, że to skandal to możecie mi zmienić na Ronson, ale jednak wolę tą. Ta ksywka bardziej do mnie pasuje i pozwala zaoszczędzić czasu, bo jak napiszę "5090 pomijając cenę to całkiem fajny skok wydajnośći o 45-60%" to przynajmniej nie muszę potem odpisywać 10 osobom, które piszą "wcale nie, jest 30-40%!" i tak dalej

6 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Gdyby cie ludzie mieli dosc to tez bys nie pojawil sie pod tym samym nickiem ;) 

O, według gościa który wyrwał już kilka banów za bycie chamskim i stęsknił się za byciem "sobą" (dosłownie godzinę temu zgłosiłem posta, w którym obrażałeś kogoś innego), pisze że mnie ludzie mieli dość. :E

Wyjaśniłem jak było naprawdę w spojlerze
Także, ale nie tylko przez to, z powodu takich przypier(dzie)lek jak te twoje.
Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że zachowujesz się (ty, i ze 3 inne osoby) tak samo chamsko w stosunku do wielu innych userów. Myślałem, że sobie kilku troli znalazło łatwy cel. 

Na zasadzie 
1. Ja coś piszę, ale za dużo tekstu. Nikt tego nie czyta (i luz, no problem)

2. Trol co mnie nie lubi przekręci i napisze publicznie recenzję tego co pisałem, obrzucając błotem i robiąc ze mnie debila

3. Potem inni czytają ten krótki post trola i czarny PR AKA błoto dostaje kolejną warstwę, w końcu tworząc taką warstwę błota, spod której nie widać już wcale osoby pod nim. Nie idzie potem nic napisać, bo co chwila ktoś się do czegoś dopierd(zie)la.

Jakby mi zależało co o mnie myślą to na pewno pisałbym opinie o grach i sprzęcie wiedząc, że 90% się z nimi nie zgadza. Brzmi logicznie :lol2:

@tomcug
To chyba tylko sarkazm/ironia z Twojej strony, ale dziękuję i szacun tak czy siak za ten wpis :piwko: A jak się mylę i to na serio, to nawet dwa :piwko:

Dobra. Teraz  może już zakończmy te śmiecenie na mój temat.  :D

Przepraszam za udział w offtopie. 

Edytowane przez VRman
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 13.04.2025 o 08:42, Reddzik napisał(a):

Warto zagrać, kto nie grał to niech się szykuje na solidną dawkę gamingu!

Właśnie pobieram tą gre i mam nadzieję że będę zadowolony👍

• Upvote 1
Opublikowano

Dziś zacząłem grać i jest ok że tak powiem. Lubię takie gry bo jest podobne do uncharted czy sotr ale brakuje mi takiego cichego zabijania nożem🤭😅 Chciałem z początku wejść na grubo i używać rewolwera ale nie widać za dużo amunicji i zostawię to na później 

Ale jak tak teraz patrzę to gra dość ciśnie sprzęt🙆

Opublikowano

Nie wiem jak można tą grę porównywać do Uncharted czy Tomba.

Indiana to zrobili ludki od Riddicka i gameployowo są duże podobieństwa. Tylko w Riddicku wolna rozgrywka nie przeszkadzała tam był inny klimat zupełnie. W Indianie to można usnąć z nudów.

Opublikowano (edytowane)

To ja za to bawiłem się wyśmienicie, niemal jakbym grał w kolejnej cześci filmu o Indianie.

Tutaj nie ma miejsca na szybkość jak w NFS i akcje jak w BF, to gra przygodowa :witojcie2:

Edytowane przez PaVLo
  • Upvote 3
Opublikowano

Ja również się bawiłem bardzo dobrze, chociaż ostatnia lokacja mnie trochę wynudziła. Co do porównania do Uncharted to jednak w Uncharted tempo akcji i rzeczy, które dzieją się na ekranie jest dużo szybsze niż w Indianie. Sama intryga jest bardziej "zawadiacka", "awanturnicza" niż w Indianie. 

• Upvote 1
Opublikowano

No może trochę przegiąłem. Akcji to tu zbytnio nie ma no chyba że boks z naziolami😅 chodziło mi bardziej o zagadki i odkrycia. W uncharted czy sotr było jednak więcej akcji, przydały by się już wkoncu jakieś nowe części🙆

Opublikowano

I bardzo dobrze, że nie zrobili kolejnego Rambo(Tomb) Raider, bo bym tego nie zniósł :sciana:

Taka rozgrywka jaka jest, idealnie oddaje filmy z Indianą i jeśli będzie kolejna część, to chciałbym aby była w takim sam sposób przedstawiona.

• 2 tygodnie później...