Pavel87 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zakładam temat o jednej z najlepszych gier w dziejach Planuje ktoś ograć ponownie w tym roku? A może ktoś jeszcze nie grał? Ja planuje ponowne ogranie (dokładnie czwarte) jeszcze teraz w listopadzie. Czekam tylko na update HD Reworked Moda od HulkHogan'a i wnikam w ten świat ponownie, tym bardziej, że nowa książka Sapkowskiego też wyjdzie jeszcze przed końcem tego roku a dokładnie w grudniu. Jesień i zima w tym roku będzie sponsorowana przez Wieśka jeśli chodzi o moje granie Myślałem też żeby ograć ponownie z LM z poniższego filmiku. Wygląda to bardzo fajnie moim zdaniem 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerreroRoche Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Ja już tyle razy przechodziłem Wieśka 3, że straciłem rachubę. Większość dialogów człowiek zna na pamięć. Czekam™ na Wieśka 4. Choć patrząc na to, czym dziś jest CD Projekt RED, możemy już nie ujrzeć tak dobrej gry, jak tej z 2015 roku. Edytowano %s o %s przez FerreroRoche 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem lekko zaniepokojony tymi przeciekami, które od czasu do czasu docierają do mediów, ale jakość dodatku do Cyberpunka napawa optymizmem. Mam nadzieję, że wyciągną wnioski i Wiedzmin 4 będzie godnym następcą poprzednika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zawsze będę uważał, że ta gra to szczytowe możliwości cdp red, cyberpunk 2077 po poprawkach był dobry ale to już nie ten sam poziom dbałości co w wiedźminie. Ogólnie życzyłbym sobie i nam wszystkim aby 4 była takim powiewem świeżości i czymś co przebije 3 część ale znając rynek gier, to w jakim stanie obecnie wydawane są gry i ten cały korporacyjny wyścig śmiem wątpić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s O, jakaś nowa gra widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKU Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... i musze powiedziec ze gra mi sie epicko, mojej lubej tak sie story spodobalo ze kupila mi trylogie Wiedzmina do przeczytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja nie skończyłem bo mnie gwint wciągnął i zacząłem grać w gwinta jako osobną gierkę. Potem czekałem na tą wersję z RT ale bubel był i teraz nie wiem kiedy się znów wezmę:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kwestia RT już dawno temu naprawiona, ostatnio testowałem po zakupie RTX 4070 Super i wszystko normalnie śmiga. Profilaktycznie wyłączcie tylko hairworks od Nvidii bo może to powodować bardzo rzadkie crashe gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerreroRoche Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 21 minut temu, MAKU napisał: Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... Ja przechodziłem pierwszy raz Wiedźmina 3 dopiero w 2020. Potem ogarnąłem Wieśka 1 i 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeanPepin Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, MAKU napisał: Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... Zazdroszczę 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @caleb59Spoko, muszę znów kiedyś ochoty nabrać. Pewnie od nowa:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavel87 Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 godziny temu, Element Wojny napisał: O, jakaś nowa gra widzę. Tak, w pewnym stopniu rarytas, takich już nie robią 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakarotto Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu 15 godzin temu, MAKU napisał: 1 raz przechodze Wieska 3, serio... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Amator. Ja na dziś mam tyle Edytowano 15 godzin temu przez Crew 900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakarotto Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Crew 900 napisał: Amator. Ja na dziś mam tyle [Imgur](https://imgur.com/XNhCrjP) Prawoklik, kopiuj obraz i wklejasz w posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się