tgolik 833 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Sway play jest chyba najlepszą ekspertką od Wiedźmina. 1 1
Pavel87 920 Opublikowano 28 Sierpnia Autor Opublikowano 28 Sierpnia Dzięki za tip o Sway Play, zasubskrybowałem sobie jej kanał, przyjemnie się jej słuchało 1 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Dziś o godz 17.30 gameplay z Remastera Edytowane 28 Sierpnia przez Reddzik 1 3
Pavel87 920 Opublikowano 28 Sierpnia Autor Opublikowano 28 Sierpnia Najlepiej pewnie byłoby ograć remaster przed wyjściem dodatku. Ciekaw jestem jak będzie z kompatybilnością zapisów gry w remasterze. Skoro pewnie mechaniki się zmieniają jak drzewko rozwoju itp. Chyba, że będzie reset punktów i trzeba będzie wszystko po nowemu przydzielić
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) No to jest taki dosyć logiczny i chronologiczny plan, REMASTEREM podgrzać atmosferę i "zmusić" ludzi do ponownego przejścia gry - dla rozgrzewki, żeby musieli "przypomnieć sobie" mechaniki, bildy, wsiąknąć ponownie "na poważnie", zanim dotkną dodatku, żeby nie wchodzili w niego z letargu 3, 5 lat "niegrania" z zimnymi mięśniami. :). IMO fajnie. Ja tak właśnie zrobię. Odgrzeję sobie wszystko na REMASTERZE, by się delektować później najnowszym DLC i być już na pełnej... Edytowane 28 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
Pavel87 920 Opublikowano 28 Sierpnia Autor Opublikowano 28 Sierpnia Chociaż w sumie podobnie było z CP2077, przynajmniej u mnie. Ograłem grę na premierę, potem było milion patchy, zmian itp, a dodatek Widmo Wolności ograłem na tym samym zapisie gry (jeszcze przed tymi wszystkimi zmianami). Oczywiście miałem jakieś tam problemy, było inne drzewko umiejętności, zmiany mechanik ale koniec końców stwierdziłem, że nie chce mi się ogrywać od początku i dało radę 1
SebastianFM 533 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Tylko nadal nie ma podanej daty premiery dodatku.
leven 998 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 1 godzinę temu, Pavel87 napisał(a): Chociaż w sumie podobnie było z CP2077, przynajmniej u mnie. Ograłem grę na premierę, potem było milion patchy, zmian itp, a dodatek Widmo Wolności ograłem na tym samym zapisie gry (jeszcze przed tymi wszystkimi zmianami). Oczywiście miałem jakieś tam problemy, było inne drzewko umiejętności, zmiany mechanik ale koniec końców stwierdziłem, że nie chce mi się ogrywać od początku i dało radę Wieśka ogrywałem od premiery do końca i save gry nie pasowały do innych patchy. Mody też się musiały od nowa pojawiać na nexusie dla nowych patchy. Hmm, jak znowu trzeba będzie to sobie układać, to CDPR jest w zagrożeniu rzucenia w ich stronę za już znakomicie wykonaną pracę moderów (lepsza, niż od CDPR ) Poprawiony Wiesław 3 -> 10 fps mnie zadawala
SebastianFM 533 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia @leven, masz jakieś nierealne oczekiwania. To jest remaster a nie aktualizacja.
leven 998 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Nie rozumiem Oczekiwania ? Miałem na myśli, że jak wyjdzie dowalona wersja na nowym silniku, to mi komputer wypluje 10 FPS
Phoenix. 7 146 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Odpalisz PT i wypluje moze 10fps 1 1
SebastianFM 533 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia @leven, nie chodziło mi o FPS tylko o to, co napisałeś o modach, że powinny działać w remasterze.
misieq 59 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Ja się odbiłem od CP po update do 2.0 w zakresie ompatybilności save'a, podobnie było z Wieśkiem Next Gen, wywaliło mi błędy z modami ze stwierdziłem ze bez sensu kontynuować save.
azgan 2 002 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 3 godziny temu, Reddzik napisał(a): Dziś o godz 17.30 gameplay z Remastera O 4K z PT pewnie będzię można zapomnieć na 4080 ale liczę na 1440p z DLSS-Q 1
Phoenix. 7 146 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Dobrze, ze w ost chwili zmienilem radeona na nvidia bo na radku to nawet w podstawowej wersji RT dziala jak kula u nogi, a co dopiero z PT 1 2
Reddzik 4 189 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Oglądam te urywki gameplayu, jak to wygląda Dawajta mi to Szok. Do tego za darmo Edytowane 28 Sierpnia przez Reddzik 1
skypan 2 115 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Krew zamiast rozpuścić się w wodzie upada na dno jako plama Jakoś to mnie ukłuło w oczy. 1
Radio Tirana 1 737 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Dobrze, ze w ost chwili zmienilem radeona na nvidia bo na radku to nawet w podstawowej wersji RT dziala jak kula u nogi, a co dopiero z PT Załapałeś się w ostatniej chwili na taką podmiankę. Wtedy 4200 zł za 5070 Ti wydawało się mało atrakcyjną ceną, ale minął miesiąc i już jest atrakcyjna. W dodatku za spoko model MSI Trio.
Phoenix. 7 146 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Zrobilem sobie UV i nie narzekam, przy tych cenach mysle, ze karta zostanie na dlugo Nie bedzie korcic zmiana 1 1
misieq 59 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Średni ten gameplay na streamie. Chyba nie mieli włączonego Vsynca bo lekki tearing był. Jestem też leciutko zniesmaczony tym że jednak nie ma systemu uników z E3 2014 i jest dalej turlanka. Na pocieszenie dołożyli podobno sporo animacji łącznie wlasnie z unikami do lepszego budowania dystansu do wrogów. Kolejna mała rzecz która mnie zawsze wkurzała i dalej jest - drzewa i krzaki się telepią jakby tam wiał halny wszędzie. EDIT: W remasterze dużo szybciej bedzie mozna budować drzewko umiejętności i wczesniej skorzystać z zaawansowanych umiejetnosci, wg twórców "nie trzeba osiagnać 30 poziomu zeby bawic sie wiekszoscia z nich". Edytowane 28 Sierpnia przez misieq 1
misieq 59 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia To autentyczny remaster? BTW twarze wyglądają extra 1 1
galakty 5 330 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 12 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Nie bedzie korcic zmiana Tak jasne XDDDD 1 3
Rekomendowane odpowiedzi