Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

W końcu to NR, dostanie lekko inny kąt/kolor i robi coś innego, tak to działa. Inny seed = inny wynik. 

Chłopaki, odpalcie sami i sprawdźcie. Wg zmiany są nieinwazyjne i nie niszczą charakteru artystycznego gry.

Opublikowano
1 godzinę temu, leven napisał(a):

Już sprawdzone. Fotki powklejane. Cofnij ze dwie strony.

Po co mi fotki pograłem z godzinkę, sam widziałem u siebie. Dla mnie technologia jest super. W Novigradzie  opadła mi szczęka.

• Like 2
Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/425920/wiedzmin-3-dziki-gon-remastered-bedzie-blyszczec-nvidia-potwierdza-wsparcie-dlss-4-5.html

W dniu 6.09.2026 o 20:27, JohnyWol napisał(a):

Na gameplayach które pokazywali  na potworach nie było widać żadnego efektu typu Hairworks. Mam nadzieje, że to były gameplaye z konsoli, bo downgrade potworów jak dla mnie był widoczny (walka z Morvudd'em, czy z wilkami)

„Zmiany obejmą nawet włosy postaci. Technologia LSS wykorzystująca path tracing ma rozwinąć dobrze znane NVIDIA HairWorks„

• Upvote 1
Opublikowano

Ja zanim kupię Oleda to gram w Gwinta znów, widzę że ludzie wrócili bo się ruch zrobił koło Wieśków. Swoja droga CDPR przestali rozwijać grę w 2023 ale przekazali community i to dalej nie umarło.
Ja liczę że puszczą gwenta2:) 
To jest podejście dewelopera jakie lubię, więc w4 kupię na premierę jak nie odwala kaszany jak z CP2077

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@wrobel_krk ja cały czas liczę po cichu że w remasterze gwint będzie bardziej rozbudowany. A gdyby była opcja łączenia tych dwóch gier i korzystania z niezależnego gwinta przy karcianych pojedynkach to już w ogóle byłoby cudnie. Uwielbiam gwinta. Na kompie mam naciupane 700 godzin i kolejne kilkaset na komórce 😀 

Screenshot_20260910_091801_Steam.jpg

Edytowane przez Fenrir_14
  • Like 3
Opublikowano

Spędziłem przy Gwincie online 700 godzin. Nie wiem, czy będę miał czas, żeby wrócić ale kibicuję, żeby Redzi ponownie przejęli pieczę nad grą.

Co do DLSS5. Nie jest to technologia, która zastąpi artystów, bo rzeczywiście, gdy postać jest ładnie i szczegółowo zrobiona, to i NR ma potem w czym rzeźbić.

Opublikowano
46 minut temu, wrobel_krk napisał(a):

Ja zanim kupię Oleda to gram w Gwinta znów, widzę że ludzie wrócili bo się ruch zrobił koło Wieśków. Swoja droga CDPR przestali rozwijać grę w 2023 ale przekazali community i to dalej nie umarło.
Ja liczę że puszczą gwenta2:) 
To jest podejście dewelopera jakie lubię, więc w4 kupię na premierę jak nie odwala kaszany jak z CP2077

Nawet o tym nie wiedziałem, ale też bardzo podoba mi się to podejście. Szkoda, że więcej deweloperów nie idzie w tę stronę. :(

Opublikowano (edytowane)

Gwent cały czas wymiata. Rada ds balansu na bieżąco wprowadza korekty i zmiany ale mimo to można stworzyć świetne deck'i. Odkąd gierka jest na systemy android to ciupie sobie na telefonie regularnie. Jest jakiś sposób żeby sprawdzić na telefonie ile godzin nabiłem? 

CDPR jest mega zajebisty 💪 całkowite przeciwieństwo lamusów z rockstar'a. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@tgolik nie ma żadnego problemu. Dobiera bardzo szybko zarówno w rankingowych jak i w gierkach związanych z aktualnym wydarzeniem. Pomimo że grą w zasadzie zajmuje się teraz głównie scena to cały czas są wydarzenia sezonowe i okolicznościowe. Do tego co chwila nowe nagrody, avatary, tytuły, ramki itp itd. Naprawdę gra się świetnie, polecam gorąco 👍 

• Thanks 1
Opublikowano

Pograłem chwilę W3 z dlss5 przez hir... No ciężko grać bez tego pomimo że katuje to karte ale W3 wygląda dobrze z tym... Szkoda ze ngreedia znow przesyła cześć wafli z gamingu na AI więc będzie mniej kart i 5080 pewnie niedługo będzie kosztować 10k. Naprawdę szkoda. Bo jak zjaram swoją to zostanie me steam deck xD

• Haha 1
Opublikowano

Cześć mam problem a taki że wymieniłem kartę graficzną kupiłem RX9070 no i ustawiłem sobie ustawienia na RTULTRA z włączonym FSR 2 na jakość, no i momentami gra mi się przycina a mam 75 FPS czy wiecie o co może chodzić.