W co obecnie grasz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Doom 2016 też przypadł mi jakoś bardziej do gustu i lepiej go wspominam. -
Przez sideband · Opublikowano
Nie bardzo rozumiesz w GI na PT w CP2077 działa dla większej liczbie źródeł światła i stąd lepszy efekt w CP2077 i nie ma nic do tego czy to jest miasto czy tor. Jakby Ci wrzucili ReSTIR-a do tej gry to nagle byłoby co się tutaj stało Ale to może za 10lat przy dobrych wiatrach -
Przez Sebastiansbk · Opublikowano
Panowie TAA czy DLAA przy której opcji detale są ładniejsze w tej gierce? -
Przez Alek65 · Opublikowano
Witam, Kilka miesięcy temu byłem ofiarą cyber przestępstwa. Sprawa wydaje się banalnie prosta. Ktoś użył mojego konta gmail do włamania się na moje konto snapchat. Pominę co zrobił ze zdjęciami z moich prywatnych galerii bądź co wypisywał z mojego konta do ludzi. Istotne jest to, że zalogował się na moje konto gmail używając swojego Macbooka po czym przełamał kod logowania do Snapchata dzięki mojemu mailowi na swoim iPhonie. Zgłosiłem sprawę na policji, po rozmowie z policjantem zrozumiałem, że wystarczy wysłać wniosek do googla oraz snapchata aby wysłali dane urządzeń, które zostały użyte do włamania. Mając dane urządzeń policja nie powinna mieć problemu z namierzeniem sprawcy. Oczywiście policjant po 3 miesiącach od włamania powiedział, że nie miał czasu na prowadzenie mojej sprawy po czym bezszczelnie umorzył dochodzenie... Sam wysłałem pisma do snapchata i googla z prośbą o dane urządzeń które się zalogowały ale powiedzieli, że prośba musi wyjść od odpowiednich organów ścigania... Ręce mi opadają. Czy ktoś może przywrócić mi poczucie bezpieczeństwa i doradzi mi co mam zrobić? Sprawa wydaje się tak banalnie prosta jak wysłanie kilku maili przez policję.... Sprawcą musi być ktoś kogo znam i logowałem na się na jego komputerze na swojego gmail. Dziękuję za każdą radę z góry. Btw - pisałem maile do Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości o zaangażowanie się ale powiedzieli mi, że musi to zrobić policjant prowadzący sprawę na komendzie rejonowej.... -
Przez Marcusfff · Opublikowano
No właśnie, w LE wybór na tym polegał, że albo trade albo lepszy loot. No to ja wystartowałem w PoE na SSF właśnie z myślą o skoku na itemy
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi