W co obecnie grasz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Bardzo w porządku zestaw. Można ewentualnie dorzucić do obudowy - https://proline.pl/obudowa-komputerowa-volcano-amirani-czarna-p8121747 - większa, sporo solidniejsza konstrukcja pod względem blach. W Zen masz jednak lepsze wentylatory, ale wg mnie lepiej mieć porządniejszą i bardziej przestronną obudowę - wentyle zawsze można wymienić w przyszłości na coś lepszego. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Sam mam od niedawna typowego chińczyka. Redragona z ich switchami blue i jak narazie wszystko spoko. Dla mnie sporą zaletą Chinoli jest to, że praktycznie każdy ma teraz hot swapa. Dla mnie bez tego klawiatura to w zasadzie jednorazówka. Switche low profile mam do tej klawiatury można kupić za grosze 100szt za ok 30zł. Teraz na wyprzedażach aliexpress, a szczególnie w zakładce z monetami można w super cenach różne klawiatury dorwać. Strasznie mi się ta klawiatura podobała. Gdyby tylko zrobili taką low profile... -
Przez Seeba03 · Opublikowano
Każde auto elektryczne musi emitować dźwięk przy niskiej prędkości, ale zazwyczaj nie jest to podrabiane V8. Chyba, że mocniej przyspieszał to wówczas też producenci raczą nas różnymi „ficzerami”. Takiego sztuczniaka emituje np. Tavascan. IMG_4330.mov -
Przez Dawid_91 · Opublikowano
Witam, kupiłem ostatnio nowy komputer (https://proline.pl/koszyk/895eab07). Poprzedni miał już jakieś 10 lat i należał mu się wieczny odpoczynek. Na razie nie wymieniam monitora, monitor to Samsung T24D390EW i też ma jakieś 10 lat. Po podłączeniu nowego komputera obraz stał się bardzo dziwny, tak jakby ostry i jaskrawy, ale jednocześnie niewyraźny, np. literki na ekranie są takie jakby wydrukowane przez drukarkę z niepełną ilością toneru. Trudno mi to opisać, w każdym razie patrzy się na ekran bardzo nieprzyjemnie, aż oczy bolą. Wie ktoś może z czego to wynika i co z tym można zrobić? Czy to wina monitora czy ustawień? -
Przez Send1N · Opublikowano
Ten ostatni z EK aio basic to pamiętam jeszcze z laba, ciężko zapomnieć
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi