O widzisz, może się przyda, choć znając mnie, to już z Fangiem się nie rozstanę . A odnośnie przytulania, 5% to tam jest nic w porównaniu do DS2, gdzie po jakimś czasie się zjarzyłem że posiadam pierścień który zmniejsza redukcję HP jak się jest pustym... Może z 1/4 gry jechałem na połowie życia, bo kukieł mało było
Właśnie o to chodzi, że w XXIw nie możemy już myśleć kategoriami XXw... I właśnie jest ten pistolet bo korpo tak się dogadały między sobą, żeby całkowicie wyeliminować wersje pudełkowe. Mamy wolny rynek? Naprawdę Otóż nie - to już nie jest WOLNY rynek tylko ZNIEWOLONY rynek. Pomyśl na logikę - jak to jest, że żaden producent gier nie zrobi pudełkowej bez kodów? Kwestia piractwa? Niekoniecznie bo na konsolach ogarnęli temat. Kwestia zarobku? Ilu ludzi by wolało zapłacić coś drożej, ale mieć jako własność. Sam mógłbym za gry na których mi bardzo zależy zapłacić 2x więcej niż na steam. Więc co? Ano to, że oni się DOGADALI i jakby ktoś tak zrobił nie przeżyłby w przenośni, a może i dosłownie. Ale im się to po prostu bardzo opłaca. Możliwe, że są gdzieś jeszcze jakieś niszowe gry pudełkowe na PC i nikt nikogo nie zabił, ale wiesz o co mi chodzi... O 99% rynku.
podpowie ktoś z czym jeszcze można powalczyć vsoc 1.25 aktualnie vddio 1.38, raz widzę że tras = trp + trtp i trc trp + tras a niektórzy mają tras typu 30, gdzie jest racja?
Ja wolę jak w d4 demo za darmo i zapłacić jak mi się spodoba, a nie płacić za bycie beta testerem:)
Jak jeszcze by mi jedynka spasowało to bym pomyślał, no ale jest bardzo spokojnie jak na to, że to chyba ma być hit
Rekomendowane odpowiedzi