Dam Tobie dobry przyklad. @userKAMIL Ma wypasny sprzet, duzo gra, siedzi na forum czyli pewnie duzo czyta i interesuje sie tematami, jednak widac ze w gierkach na pierdolach potrafi sie wywalic i do tego potrzebuje google translate. To lepiej zeby sobie wlaczyl Kiszaka/Maciejczaka i podpatrzyl jak moze efektywniej grac jak bedzie mial taka ochote, czy bic glowa w sciane bo tak napisali na forum? Bo zakladam, ze od build creatorow ktorych wymieniles, to sie odbije jak od sciany i to z predkoscia swiatla. I czy ktos tutaj lub sami PL tworcy mowia o sobie jako build creatorzy i sa najlepsi na swiecie? No nie, ale za to graja o wiele wiecej niz przecietny Kowalski w PL, ktory jak bedzie chcial, to we wlasnym jezyku do obiadku moze sobie poogladac lepszych od siebie.
Nie chcesz tracić 1000h to po chusteczkę sięgasz po grę typu Path of Exile Niewolnicy meta i cyferek grający buildami z YT. Ol' Bron boże żeby moja postać miała mniejszy dps niż to co jest obecnie na topie, jak ja to przeżyje ass mf
Ah źle to odczytałem. Ale mi się wydaje że w jego wypowiedzi i tak konkretnie chodziło o Kiszaka a nie typowych build creatorów. A w tym wypadku zgadzam się że nie ma co się sugerować opiniami youtuberów.
Rekomendowane odpowiedzi