Nie zawsze, ja swojego c2 mógłbym bliżej ściany przysunąć na fabrycznych nóżkach niż na ramieniu. Wiadomo, że możliwości regulacji są większe ale nie zamieni to biurka 60 cm w nie wiadomo co.
Konkretne uchwyty pod duże monitory swoje miejsce zajmują. Chyba, że taki mocowany do ściany albo podłogi zamiast do blatu.
Ludzie z PiSu imprezowali z ćpunem i zboczeńcem który pociął i wytatuował sobie mordę.
O jakim Ty poziomie mówisz?
No i jajco.
Nie potrafisz odpowiedzieć na żaden zarzut. Zawsze jest tylko "no i", "a inni?", "i weź leki", które sam ewidentnie powinieneś brać ale pewnie jakiś szur powiedział Ci, że psychatra to lewacki wymysł.
Ja nie dziwię sie, że Tobie imponuje ten zdrajca i ruski śmieć brown bo przezentujesz podobny "poziom". Tyle, że on przynajmniej na tym bełkocie zarabia bo udało mu się znaleźć odpowiednio dużo imbecyli.
Również polecę sklep,kupowałem tam kilkanaście razy.Ostatnio kupowałem system Windows.Sklep istnieje już sporo czasu,jak na nasze warunki.Towar dobrze zabezpieczony. Jedyne co ,to nie dokonywałem zwrotu.
Rekomendowane odpowiedzi