Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.01.2025 o 07:40, Czubatka Boża napisał(a):

Teraz gram w  Star Wars Jedi: Ocalały na PC. Mogę powiedzieć moc jest ze mną:jupi:

Gram oczywiście na PC. Wreszcie mam komputer taki jaki chciałem!:bandyta:  

Witaj w klubie ! :D

Po skończeniu Star Wars będę ogrywał Spidermana 2 na PC o ile nie przełożą premiery. Jeśli przełożą, to wracam do przeszłości i ogrywam GTA IV z dodatkami tym razem na OLEDzie w 4K

Edytowane przez KATOzord
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, KATOzord napisał(a):

GTA IV z dodatkami tym razem na OLEDzie w 4K

Kiedyś ograłem 4x na pierwszym Xboxie. Odpaliłem ostatnio bodajże w 120kl na PC. Fajnie było furą pojeździć, ale strzelanie i poruszanie się już takiej frajdy nie dawało teraz. 

Edit: to jednak na 360 wyszło? Kurna całe życie byłem przekonany, że na pierwszym klocku w to grałem. 🧐

Edytowane przez J4Z66
Opublikowano
5 godzin temu, MJRegul napisał(a):

W dodatek - jest IMO jeszcze lepszy od podstawki.

Zdecydowanie potwierdzam, ten kto zagrał w podstawkę MUSI zagrać w dodatek. Zresztą nadal mnie to trochę dziwi, jak z gry mocno przeciętnej na premierę ulepili coś tak bardzo dobrego. 

• Upvote 1
Opublikowano

Mam ghosta na ps i ciągle czekam, klimat Japonii jak najbardziej na plus. Boje się że w tym openworld po 5 godzinach padnę bo już mam przesyt tak samo jak cyberpunk od kilku lat śmieje sié z półki.

Ja teraz wciągnąłem się w Path od exile, pierw grę zwróciłem a teraz nie mogę się oderwać, mroczniejszy klimat jak w diablo 4. Teraz diablo dla mnie wygląda karykaturalnie. 

• Like 1
Opublikowano

Gram obecnie Star Wars Jedi Ocalały. Z mojej strony grę polecam i co mnie cieszy powstaje trzecia część gry.:thumbup:

Jedyny minus gry jak dla mnie to niestety średnia optymalizacja jednak gra jest grywalna i ma mało błędów technicznych.:cool:  

Opublikowano
W dniu 29.01.2025 o 12:32, lamparcicho napisał(a):

Całkiem przyjemna giereczka wleciała dzisiaj do GP:

Ukończyłem całkiem przyjemny tytuł na kilka godzinek. Zagadki interesujące (operujące cieniem), ale w większości są bardzo proste, ale są też takie, przy których zaciąłem się na dłużej, szczególnie w końcowych etapach. Podobała mi się także stylistyka" i pasujący soundtrack.

• Like 1
Opublikowano

Dying Light 2

Na razie jest nieźle. Lepiej mi leży niż Dead Island 2. Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem otwartych światów ale w tym tytule mi to nie przeszkadza. Ciekawe kiedy znudzi mi się to całe skakanie jak małpa :D

Opublikowano (edytowane)

IMG_20250203_103725368.thumb.jpg.894a56fb971a56249a8736da3edbead4.jpg

I to jest gra. W kółko to samo robię, a się nie nudzi. Z 3h jeszcze nabije pewnie... jak nie więcej. :)

120/4k bez żadnych dlss-ów i sresów. xD

Edytowane przez J4Z66
Opublikowano

Ja pykam GoW Ragnarok. Na początku miałem mieszane uczucia, że ta sama gra, te same miejsca, ten sam Kratos tylko cofnięty w rozwoju. Im bardziej w las (jestem w trakcie pierwszych odwiedzin w Vanaheim), tym bardziej się wciągam i gra się rewelacyjnie. Rozgrywka, dubbing, muzyka, grafika, cutscenki na silniku gry bez cięć. Tu wszystko jest na swoim miejscu. Ta gra po prostu ma coś takiego, że chce mi się więcej i więcej. To będzie jedna z nielicznych gier które spróbuje wymaksować.

Mimo wszystko ciężko to jednak traktować jako osobną grę, ale na koniec dnia nie ma to dla mnie znaczenia. Dla mnie GoW trafia do top 3 gier obok W3 i RDR2

Opublikowano
2 godziny temu, misieq napisał(a):

Ja pykam GoW Ragnarok. Na początku miałem mieszane uczucia, że ta sama gra, te same miejsca, ten sam Kratos tylko cofnięty w rozwoju. Im bardziej w las (jestem w trakcie pierwszych odwiedzin w Vanaheim), tym bardziej się wciągam i gra się rewelacyjnie. Rozgrywka, dubbing, muzyka, grafika, cutscenki na silniku gry bez cięć. Tu wszystko jest na swoim miejscu. Ta gra po prostu ma coś takiego, że chce mi się więcej i więcej. To będzie jedna z nielicznych gier które spróbuje wymaksować.

Mimo wszystko ciężko to jednak traktować jako osobną grę, ale na koniec dnia nie ma to dla mnie znaczenia. Dla mnie GoW trafia do top 3 gier obok W3 i RDR2

No właśnie jakbym miał jedną radę do każdego kto planuje w to grać to to, żeby nie odbić się na samym starcie bo gra cały czas robi się coraz lepsza. Końcówka była dla mnie troche rozczarowująca ale i tak wolę Ragnaroka dużo bardziej od GoWa z 2018 który tak samo był niezłą grą.