Fear 38 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 25 minut temu, Zas napisał(a): Wiadomo już, z kim Henryk ten-teges? Szkoda, że jednak nici z dramy i z tego co widzę poprawność, choć niesmaczna, okazała się faktycznie mocno poboczna. Byłby dym, a tak nuda, trzeba czekać na Avowed. Zobacz sobie końcówkę filmiku u UV. Jeśli masz do tego ciągoty, to się dowiesz, normalny gracz nawet nie zauważy, bo gra nic Ci nie wpycha do "gardła". Edytowane 3 Lutego przez Fear 1
Zas 290 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Mnie te wasze peany nawet zachęcają, by kiedyś jeszcze spróbować jedynki z modami. Mogłem w sumie kupić, jak latała bodaj po 15 zł... Choć pewnie znowu bym się odbił po chwili... 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Czy to jest normalne, że na steamie pomimo, że pobrało mi już 19gb, na dole przy nazwie ''pobieranie wstępne'' pokazuje 0% 1
Vulc 2 195 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Zas napisał(a): Mnie te wasze peany nawet zachęcają, by kiedyś jeszcze spróbować jedynki z modami. Mogłem w sumie kupić, jak latała bodaj po 15 zł... Choć pewnie znowu bym się odbił po chwili... To nie jest gra, która siądzie każdemu, więc różnie może być. Pod tym względem bliżej jej do RDR2 niż do takiego Wieśka 3, który siadł każdemu, a jak komuś nie siadł to wstyd było się przyznawać. Edytowane 3 Lutego przez Vulc 1
Godlike 880 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): 50 gameplaya i 150h tortur. 🤣 No i drugie 150h tortur Jana Ptaszka jak wyjdzie ze jest ciepły To już razem 350h gry 1 1
Fear 38 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Jeszcze wracając do wątku gejowskiego, trzeci komentarz dobrze to podsumowuje. 1 1
Keller 729 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego No mnie tam bawi, tak jak wszyscy oburzeni mnie bawią, ale dobrze, dobrze, zaraz znowu tylko mi usuną posty, a reszcie debatujących na 30 stron o gejach już nie. 1
Godlike 880 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Ale to bez PL VAT-u Edytowane 3 Lutego przez Godlike
Mar_s 2 226 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Kupiłem tam przed chwilą, 241 zł z groszami, kod już aktywowałem.
Godlike 880 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego https://futurebeat.pl/newsroom/fenomenalna-optymalizacja-zaskakujace-hitboxy-i-okazjonalne-bledy/z12c42f
Isharoth 597 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Ja miałem nie brać preordera, ale dziś też się złamałem. Niestety w większości sklepów nie było już wydań pudełkowych, więc zamówiłem z darmową dostawą z ME. Ale żeby mieć darmową dostawę to musiałem wziąć dostawę na 5, więc poczekam dzień dłużej na premierę.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 8 minut temu, zoomehsak napisał(a): Troszkę tych ofert jest 😅 Juz sie wyprzedaz zaczela? Co tam poszlo nie tak?
lukadd 2 917 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 4 minuty temu, Isharoth napisał(a): Ja miałem nie brać preordera, ale dziś też się złamałem. Ja spokojnie czekam na opinie graczy. Jak będzie mi pasować to może kupię przed weekendem. W końcu też procka pasowało by przetestować, bo jak na razie to same indory łupię 1
Lypton 953 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 8 minut temu, DżonyBi napisał(a): Juz sie wyprzedaz zaczela? Co tam poszlo nie tak? To są ceny netto i bez opłaty serwisowej. Kluczykownie często tak działają - cena na stronie niby atrakcyjna, ale jak przychodzi do płacenia to tutaj vacik, tam jakaś opłata serwisowa i wychodzi tyle samo, co byś kupił bezpośrednio na Steamie. 1
Vulc 2 195 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 7 minut temu, lukadd napisał(a): W końcu też procka pasowało by przetestować, bo jak na razie to same indory łupię Pytanie czy karta uciągnie - poziom 5070, szału nie ma. 1 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) No wlasnie jak to lata na 4090, czy tylko 5080 po OC i 5090 daja rade? Edytowane 3 Lutego przez DżonyBi 2
Godlike 880 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 2 minuty temu, Vulc napisał(a): Pytanie czy karta uciągnie - poziom 5070, szału nie ma. A MFG w tej grze brak więc bida będzie 1
sideband 1 784 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Dobrze lata na 4090 i to w natywnym 2160p. 2
Godlike 880 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): No wlasnie jak to lata na 4090, czy tylko 5080 po OC i 5090 daja rade? https://futurebeat.pl/newsroom/fenomenalna-optymalizacja-zaskakujace-hitboxy-i-okazjonalne-bledy/z12c42f Tutaj masz recke techniczną. 1
Mizu 102 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 5 minut temu, DżonyBi napisał(a): No wlasnie jak to lata na 4090, czy tylko 5080 po OC i 5090 daja rade? Panie a od kiedy to 5080 nawet po OC ma sobie lepiej radzić od 4090 jak brakuje magicznej sztuczki w postaci mydlanego MFG? 1 1
userKAMIL 857 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Ruskie klucze + VPN? Raczej nie będę się w to bawił. Zdziwiłbyś się ile osób tutaj w to się „bawi” Kwestia wklepania klucza jak z każdego innego sklepu… 120zl w dniu premiery nigdzie nie kupisz. 🤷 Edytowane 3 Lutego przez userKAMIL 1
lukadd 2 917 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 16 minut temu, Lypton napisał(a): To są ceny netto i bez opłaty serwisowej. Kluczykownie często tak działają - cena na stronie niby atrakcyjna, ale jak przychodzi do płacenia to tutaj vacik, tam jakaś opłata serwisowa i wychodzi tyle samo, co byś kupił bezpośrednio na Steamie. Dla tego kupuję się tam gdzie nie doliczają. Np. na Cdkeys. Gold ~240zeta, a podstawka ~185 5 minut temu, userKAMIL napisał(a): Kwestia wklepania klucza jak z każdego innego sklepu… Na ruskim koncie steam Ja chce mieć gry bezpośrednio na moim koncie steam EU. A nie jakieś udostępniane z ruskiego konta. Jeszcze jak na luzie można było kupować na turcję na epicu, to trochę gierek mam tam zakupionych, ale ruskie steamy niet 1
Rekomendowane odpowiedzi