Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
18 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Kazdy kto odpali gre dostanie bana :hihot:

https://www.ppe.pl/news/410653/tworcy-forza-horizon-6-reaguja-na-wyciek-zapowiadaja-bany-na-cala-marke-i-sprzet.html

Zycze powodzenia :red:

Oczywiscie nie mowie o tworcach kontentu, kotrzy maja legalny dostep przedpremierowy. 

No i ?? :hahaha:

To chyba logiczne, ze nikt nie chce wyciekow przed premiera ;) 

Jak pisałem twórcy gry nie beda ryzykowac. Obsuwiajac premiere o pół roku mają pewność ,ze piraci nie zagrają.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a):

Ale wkur.... ludzi tą okładką. Dawnwalker dostaje rykoszetem.

Poczytajcie sobie komentarze pod postem:kupa:

Tak zupełnie szczerze, nie rozumiem takiego pompowania balonika jak to w wykonaniu GI. Kogoś to bawi? Być może dobra gra tak jak napisałeś dostaje rykoszetem. Dla mnie takie zachowania po stronie osób, które powinny jednak być bardziej rozsądne zalatują po prostu niedojrzałością.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

:rotfl2:

Ludzie dostają jebca, bo jakiś trailer nie wyszedł, pomyślcie co będzie jak wyjdzie gra i ludzie będą zawiedzeni :skrzypce:

Wyjdą na ulice z pochodniami i zrobią GTA VI w realu? :rotfl2:

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Kris194 napisał(a):

Tak zupełnie szczerze, nie rozumiem takiego pompowania balonika jak to w wykonaniu GI. Kogoś to bawi? Być może dobra gra tak jak napisałeś dostaje rykoszetem. Dla mnie takie zachowania po stronie osób, które powinny jednak być bardziej rozsądne zalatują po prostu niedojrzałością.

Mogli uciąć temat i napisać wcześniej, że to nie będzie gta6, bo już od 2-3 dni rósł niezdrowy hype wokół tego wydania. Zabrakło przewidywalności.

Natomiast osoby piszące, że prezentacja dawnwalkera w takich warunkach ''zniszczyła grę'' albo mocno wpłynęła na negatywne postrzeganie tytułu, są grubo przesadzone. Będzie to mieć na nią zerowy wpływ.

• Upvote 1
Opublikowano

Według mnie fajnie się gra w gry po downgradzie np. 1.0 (byleby tylko nie crashowało za często) gdzie można doświadczyć błędów które nie istnieją w nowszych wersjach gry co szczególnie było widoczne w remasterze trylogii. To samo też się zdarza że są funkcje które zostały usunięte w późniejszych wersjach gry. Wiadomo że ludzie narzekają jak gra jest niedopracowana a potem gdy wszystkie błędy zostają naprawione to chce im się wracać do starszej wersji. To tak jak naprawić błąd z huśtawką.

• Confused 1
Opublikowano
13 godzin temu, Kris194 napisał(a):

słowo klucz - emocje

W obecnych czasach wszystko jest skorelowane z emocjami, producenci, sklepy, władza... wszystko opiera się na odpowiednim wykorzystywaniu emocji. Problemem jest to, że my jako ludzie zatraciliśmy chłodne myślenie, dlatego ludzie pędzą kupować preodery tak jakby im cyfrowe kopie nagle miały się skończyć :E

Opublikowano
17 godzin temu, Kadajo napisał(a):

:rotfl2:

Ludzie dostają jebca, bo jakiś trailer nie wyszedł, pomyślcie co będzie jak wyjdzie gra i ludzie będą zawiedzeni :skrzypce:

Słyszałeś o gościu który stał pod siedzibą rockstara i zaczepiał pracowników?

• Haha 4