Kris194 5 038 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Taka ciekawostka. Edytowane 19 Czerwca przez Kris194
Fatality 842 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, AlienT napisał(a): zanim to bedzie na pc.... Kwestia umów z sony na wyłączność, 6-12 miesięcy chyba że im biuro znowu spłonie. Port na PC jest tworzony równolegle. Pewnie przez ten okres przejściowy będą pracować nad optymalizacją aby to działało w ultra, bo konsole otrzymają ustawienia medium + pewnie sporo roboty przy gta online aby było tip top na premiere bo to jest ich maszynka do pieniędzy Edytowane 19 Czerwca przez Fatality
AlienT 40 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Tu chodzi o to aby pecetowcy kupili plejke dla jednej gierki i jak juz kupią ci co maja kupic to pusczą gierke na pc Tylko o kase chodzi. Stac was na karty za 6-15 kola to i plejke was stac Edytowane 19 Czerwca przez AlienT 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Ale jeszcze dolicz oleda 77 i już konkretna kwota się robi.
j4z 1 816 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Plejka srejka, sam se graj w 30 klatkach 😀 2 1
AlienT 40 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca wolalbym przepic te 4k niz plejke kupic. za 4 k to mam prawie poltora bileta do tokyo lub shanghai 2
slafec 65 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Ja tam jestem optymistycznie nastawiony na tryb performance 60 fps, bo to nie czasy PS4. 2
ODIN85 4 866 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 11 minut temu, AlienT napisał(a): oczywiscie od sony za minimum 10k Lg lepiej.
AlienT 40 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Lg lepiej. Od Sony bo musi być komplet A i haracz na minimum rok do pogrania w darmowe gry online Edytowane 19 Czerwca przez AlienT
Wu70 970 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 14 minut temu, AlienT napisał(a): wolalbym przepic te 4k niz plejke kupic. Kupujesz używkę, po 2-3tyg sprzedajesz za tyle samo, zawsze działa tak samo a ludzie myślą że tracą 4k. A XSS to już w ogóle, 500-600zł
KamcioGF 154 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Można mieć też kilka sprzętów w domu, nikt tego nie sprawdza czy należycie do jakiegoś mitycznego "obozu" 1
JeanPepin 480 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Ponoć rockstar usunął termin premiery ze strony
Geble 49 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 55 minut temu, slafec napisał(a): Ja tam jestem optymistycznie nastawiony na tryb performance 60 fps, bo to nie czasy PS4. 60 FPS (o ile) to pewnie jedynie na Prosiaku w 720p
Phoenix. 6 909 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Godzinę temu, Fatality napisał(a): Kwestia umów z sony na wyłączność, 6-12 miesięcy chyba że im biuro znowu spłonie Nie ma żadnej umowy na wyłączonej z Sony. Tylko na marketing.
MrKetiw 276 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Godzinę temu, AlienT napisał(a): Tu chodzi o to aby pecetowcy kupili plejke dla jednej gierki i jak juz kupią ci co maja kupic to pusczą gierke na pc Tylko o kase chodzi. Stac was na karty za 6-15 kola to i plejke was stac Mnie stać, ale ból jaki mógłbym mieć od oglądania tego w 30 fps jest nie do przejścia.
kanon7 800 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, Fatality napisał(a): Port na PC jest tworzony równolegle. Pewnie przez ten okres przejściowy będą pracować nad optymalizacją aby to działało w ultra Po XSS to optymalizację kodu to muszą mieć już perfekcyjną - na przyszły port PC 1 godzinę temu, AlienT napisał(a): Stac was na karty za 6-15 kola to i plejke was stac Panie, statystycznie (Steam) to oni maja GTX 3060 za 600 zł Godzinę temu, j4z napisał(a): Plejka srejka, sam se graj w 30 klatkach 😀 To czekaj na wersje PC i tyle. Godzinę temu, slafec napisał(a): Ja tam jestem optymistycznie nastawiony na tryb performance 60 fps, bo to nie czasy PS4. Pożyjemy, zobaczymy co z potencjalnym 60 fps na Pro. Godzinę temu, Wu70 napisał(a): Kupujesz używkę, po 2-3tyg sprzedajesz za tyle samo, zawsze działa tak samo a ludzie myślą że tracą 4k. A XSS to już w ogóle, 500-600zł Jeszcze lepiej, kupujesz online konsole i pudło z grą 18 listopada, grasz 13 dni (przechodzisz) i zwrot 14 dniowy - zobaczysz, będzie takich osób tysiące. 55 minut temu, JeanPepin napisał(a): Ponoć rockstar usunął termin premiery ze strony Zgadnij czemu?
Fatality 842 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) 31 minut temu, Phoenix. napisał(a): Nie ma żadnej umowy na wyłączonej z Sony. Tylko na marketing. Zawsze mają. Jakby nie mieli to by wypuścili również na PC od razu. Z perspektywy rockstara jaka jest różnica? To już w teorii byliby bardziej stratni. Tylko konsole na początek = profit tylko z konsol Konsola + PC = profit z konsoli i PC A teraz z drugiej strony z perspektywy Sony/MS: Konsola + PC = dodatkowy popyt na konsole Tylko konsola na początek = dużo wyższy popyt na konsole, bo wyłapią PC'iarzy którzy kupią konsolę dla GTA, bo na PC jest jeszcze nie dostępne Zwłaszcza w przypadku Sony i PS5 pro są w stanie zapłacić sporo kasy rockstarowi, dzięki czemu zwiększa im się bardzo baza użytkowników co w długim terminie im się wraca. Proste jak budowa cepa Dlatego Rockstar wstrzymuje premiere na PC --> dostaje ekstra kasę od Sony/MS --> wypuszcza później na PC --> nadal otrzyma kasę. Każda ze stron jest zadowolona prócz PC'towców Edytowane 19 Czerwca przez Fatality
kanon7 800 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 4 minuty temu, Fatality napisał(a): Tylko konsole na początek = profit tylko z konsol Konsola + PC = profit z konsoli i PC Ty tak na poważnie? Dzisiaj nie ma 1 kwietnia.
samsung70 364 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, AlienT napisał(a): wolalbym przepic te 4k niz plejke kupic. za 4 k to mam prawie poltora bileta do tokyo lub shanghai ale jesteś na forum ITH Hardware, wieć te podroże to trochę nie na miejscu 1
Totek 992 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Ale zawodzicie jak stare Janusze na giełdzie. Najlepiej niech dopłacają szkodliwe za granie w 30 FPS Ja się cieszę że premiera już niedługo i jest duża szansa że dożyje i pogram. Tak trzeba żyć 1
mazi636 35 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 7 minut temu, kanon7 napisał(a): Ty tak na poważnie? Dzisiaj nie ma 1 kwietnia. Przecież ma rację. Dla ludzi to jest taka premiera, że sporo poleci po konsole do sklepów. Takie GTA V mają ludzie w różnych wersjach i tu będzie to samo. Ja sam nie mam konsoli, ale pewnie pożyczę od brata series X żeby sobie ograć 1
kanon7 800 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Up Trzy oddechy, poczytaj jeszcze raz jego post na spokojnie….
samsung70 364 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Mam PS5- zwykłe fat. lepiej kupić XSX, czy dolożyć jeszcze więcej i kupić PS5PRO? Czy za te piniondze lepiej do szanghaju pojechać? Nie ma żadnych potwierdzeń, że gra będzie na PS5PRO działać w 60 FPS, może być tak, że jedynie jakośc i szczegółowość będzie lepsza, wtedy upgrade nie ma sensu.
Rekomendowane odpowiedzi