Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, Kadajo napisał(a):

Typ jedzie rowerem po piasku jak po chodniku, fizyka 0, gra do poprawienia. %-)

51 minut temu, bourne2008 napisał(a):

Pomijając fakt, że nie da się tak jeździć rowerkiem po piachu.

@Kadajouprzedziłeś mnie;D

Może i nie zapada się w piasku, nie ma większej trudności z jazdą ale za to na 99.9% będzie można zahaczyć przyczepkę z skuterem wodnym i odjechać czego brakowało na przykład w GTA 5 gdzie tam przy plaży skutery wodne na przyczepkach były tylko teksturą/wypełnieniem otoczenia ,a dopiero można było pośmigać z przyczepką jak spotkało się taki zestaw na drodze. Przyczepka podskoczyła więc jest zapewne ruchomym elementem.

Opublikowano
12 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a):

Dobrze to wygląda, nie ma co gadać, zobaczcie teraz na V xD

Piątka aktualnie na tle szóstki wygląda jak San Andreas. Jednak te 13 lat różnicy robią ogromną różnicę. Beka jest z typów którzy mówią ,że to GTA 5 na modach ,a Cisną przeważnie w CS2 lub BF/ COD,a które wyglądają przeważnie tak samo lub zaliczają faktyczny downgrade między generacjami. 

2 minuty temu, samsung70 napisał(a):

wydaje mi się, że zxaczynamy za dużo tych materiałów dostawać, przez to robimy sobie krzwydę. Nie będzie efektu WOW oraz opadu szczęki bo już wszystko widzieliśmy. 

Może tak być, ja mówiłem sobie ,że nie będę oglądał ale ciągnie mnie jak muchę do gówna. 

Opublikowano
2 godziny temu, mazi636 napisał(a):

Te leaki nakręciły u mnie dużo większy hype na grę niż Rockstar :E

To dlatego, że robią wyjątkowo głupią kampanie. To, że do teraz nie ma nawet oficjalnego urywka z gameplayem to jest po prostu jakaś kpina. Gdyby Cockstar wypuścił już z jeden czy dwa porządne filmiki to hype wcale by nie był mniejszy, a te leaki by się z pewnością nie niosły tak jak teraz. Ludzie są wyposzczeni i Cock jest sam sobie winien. Jeszcze te betatesty do nowej potencjalnej "normy" czyli TRAILER za netflixowym paywallem (nie obchodzi mnie, że tylko 6 godzinny, tak się zaczyna).. Cóż, dobrze im tak i liczę na to, że cyberleek ich jeszcze mocniej dojedzie.

Opublikowano (edytowane)

A skąd wiecie co poprawili, co zmienili, a co nie?

Za 3 miesiące będziemy analizować jak wyjdzie finalny build.

Może rockstar coś ciekawego rzuci w trailerach na najnowszej wersji gry i w normalnej jakości :E 

Edytowane przez lukadd