Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, tomekkemot napisał(a):

Wydaje mi się, że dodatkowo są jakieś misje., których nie ma w standardowej wersji. :(

To ogarnę później dokładnie co zawiera ta wersja , ale jeżeli misje wchodzą dodatkowe to też wezmę rozszerzoną. Eh ten żydostar

Opublikowano

Tak sobie czytam te wszystkie informacje o tym GTA i Rockstar sporo ryzykuje tak mocno zmieniając tą grę w RDR 2, które wielu nie siadło. Młodsza publika może nie kupić tego wszystkiego, bo GTA V kojarzyło im się z czymś zupełnie innym.

Opublikowano
1 godzinę temu, MroczneWidmo napisał(a):

Tak sobie czytam te wszystkie informacje o tym GTA i Rockstar sporo ryzykuje tak mocno zmieniając tą grę w RDR 2, które wielu nie siadło. Młodsza publika może nie kupić tego wszystkiego, bo GTA V kojarzyło im się z czymś zupełnie innym.

A co konie mają być?

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, MroczneWidmo napisał(a):

gdzie Ty dostrzegasz że to ma iść w stronę RDR2? Podaj konkrety, ponieważ widziałem/czytałem sporo i w ogóle nie widzę powiązania z RDR2. A tak po za tym dbanie o jedzenie, sprawność było już przy okazji SA. 

GTA dalej będzie GTA a nie mixem GTA z RDR. 

Opublikowano

Te pady od ps to jest takie ścierwo. Skrzypi to jak cholera. Mam teraz nowego pada, pograne mniej niż 100h a przy wciskaniu L3 jest taki jazgot, że aż zęby bolą. A akurat w GTA zapowiedzieli zmianę sprintu z X na L3 %-)

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
20 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

gdzie Ty dostrzegasz że to ma iść w stronę RDR2? Podaj konkrety, ponieważ widziałem/czytałem sporo i w ogóle nie widzę powiązania z RDR2. A tak po za tym dbanie o jedzenie, sprawność było już przy okazji SA. 

GTA dalej będzie GTA a nie mixem GTA z RDR. 

System reputacji, tankowanie samochodów, dbanie o relację dwójki głównych bohaterów, policja zapamiętująca strój czy fryzurę - ma być dużo realistyczniej, więc nie wiem o czym Ty piszesz

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś to dopiero były reklamy, nie to co teraz podejrzany o marketing z R: leaker oraz płatny zwiastun na netfixie.

Warszawa:

VSiJ0g7.jpeg

Poznań:

eXUbsRo.jpeg

Katowice:

wrocl.jpg

Nocna premiera w empiku: 

Edytowane przez Pawcio
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Pawcio napisał(a):

Kiedyś to dopiero były reklamy, nie to co teraz podejrzany o marketing z R: leaker oraz płatny zwiastun na netfixie.

Warszawa:

VSiJ0g7.jpeg

Poznań:

eXUbsRo.jpeg

Katowice:

wrocl.jpg

Nocna premiera w empiku: 

Przecież będzie to samo, a nawet więcej. Ludzie mamy wrzesień. Dopiero w połowie października ruszy ta maszyna, bilboardy na Times Square czy bardziej lokalnie na dworcu centralnym w Wawie :E

• Like 1
Opublikowano
W dniu 5.09.2026 o 16:29, TmK napisał(a):

Przecież będzie to samo, a nawet więcej. Ludzie mamy wrzesień. Dopiero w połowie października ruszy ta maszyna, bilboardy na Times Square czy bardziej lokalnie na dworcu centralnym w Wawie :E

Reklamy pewnie będą wszędzie gdzie to tylko możliwe jednak możemy zapomnieć o nocnej premierze w Empiku i innych sklepach przecież nikt nie będzie stał kilka godzin w kolejce tylko po kilka cyferek, literek (kod licencyjny) xD 

Opublikowano
33 minuty temu, kanon7 napisał(a):

obraz.thumb.png.53c5e1c50b8f89b9e743d1913245243e.png

Myślisz że komuś będzie się chciało iść do sklepu w nocy tylko po kod licencyjny , okładkę można samemu wydrukować i dokupić za kilka groszy pudełko . Jakoś mi by się nie chciało iść do sklepu w nocy tylko po kilka literek i cyferek skoro to samo mogę mieć w kilka minut siedząc na kanapie przed konsolą 

Opublikowano
48 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Cyber też nie był gotowy na premierę a wyszedł. 

Bo musiał wyjść kontrakty i inne sprawy a a ile czasu był łatany to historia xD co naprawili jeden błąd to gracze zaraz znajdowali kolejny :)