Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, Vulc napisał(a):

Zależy czy chcesz walczyć na odległość czy bardziej close and personal. Hacki+jakiś karabin są fajne na dystans, wypalasz wszystkim synapsy i dobijasz z broni. Na krótki dystans masz wszelkiego rodzaju katany, młoty, kije bezjbolowe albo wszczepy typu Ostrza Modliszki. Na normalnym poziomie trudności nie ma większego znaczenia co weźmiesz - gra jest raczej mało wymagająca.

Uwielbiam grać sniperkami ale nie wiem jak bardzo realistyczne w cyberpunku one bedą. Raczej preferuje stealth mode gameplay ale z bronmi na sredni/dlugi dystans

Opublikowano
28 minut temu, Dresiq napisał(a):

Czyli wypalanie, przeciążenie i wyłączenie oczy to wszystko ? W deus ex z 2013 chyba było więcej możliwości.

Nie, jest ich więcej, jak chcesz używać hacków to musisz je kupić lub "wykraftować", oczywiście do mocniejszych potrzebny wyższy poziom cyberdecka.

Opublikowano
13 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a):

Uwielbiam grać sniperkami ale nie wiem jak bardzo realistyczne w cyberpunku one bedą. Raczej preferuje stealth mode gameplay ale z bronmi na sredni/dlugi dystans

W ramach wątku głównego dostajesz snajperkę z tłumikiem (chyba jedyną z takim dodatkiem), na blisko masz pistolety i rewolwery, gdzie tłumik też możesz założyć i rzucane noże. Cyberware też jest pod stealth. Na midrange raczej nic nie ma "cichego" (przynajmniej nie pamiętam). Możesz to doprawić quickhackami i tworzy się z tego stealth-netrunner (przeszedłem za pierwszym razem tak grę, ale to było przed reworkiem quickhacków/perków). Jest to bardzo wygodny build, ponieważ fixerzy zlecając gigi czasami chcą żeby operacja była wykonana po cichu.

Ogólnie też polecam sprawdzić jakiś "głośny" build - soundtrack jest wtedy fenomenalny ;) 

Opublikowano

Jak dla mnie AI przeciwników przekreśla sens zabawy w skradanie się. Miałem wrażenie, że to zabawa w chowanego dorośli-dzieci, gdzie dorośli udają, że nie widzą gdzie się schowały dzieci, żeby im za szybko zabawy nie odbierać :E

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, bleidd napisał(a):

Jak dla mnie AI przeciwników przekreśla sens zabawy w skradanie się. Miałem wrażenie, że to zabawa w chowanego dorośli-dzieci, gdzie dorośli udają, że nie widzą gdzie się schowały dzieci, żeby im za szybko zabawy nie odbierać :E

Na najwyższym mają tylko więcej hp?

Opublikowano

Tak :E To są właśnie mechaniki by CDPR. Sztuczne poziomy przeciwników i broni, tony śmieciowych przedmiotów, poziom trudności realizowany poprzez wydłużenie pasków zdrowia przeciwników.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, samsung70 napisał(a):

zack london - gosspi goblin, na insta jest taki koleś który robi podobne video z uzyciem AI i mini historyjki w stylu jak AI przejeło świat i sobie ludzi podporządkowuje, super mini stories z narracją- jeśli ktoś lubi takie klimaty. wygląda to obłędnie, polecam 

https://www.instagram.com/gossipgoblin/?hl=en

Oglądam jego filmiki co jakiś czas na Reddit. Fascynujące co dzisiaj można zrobić dzięki AI, nie posiadając właściwie zaplecza technicznego ani specjalistycznej wiedzy.

Opublikowano
23 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Ta gra jest tak prosta, ze nie trzeba nic rozwijac zeby przejsc jak rambo  :hihot:

Polecam w takim razie na początek dwa mody: Enemies of Night City + Reinforcements System. Możesz spróbować na początku na poziomie trudności: Trudny AKA HARD :D 

Opublikowano

Jak wymusić telefon od Takamury ? Chyba przewijałem czas  z 20 razy, poboczne zadania robię i nic. Gra nie rusza z głównym wątkiem do przodu. Z tego co widziałem w necie to jest błąd z czasów wersji 1.4. Dziś mamy 2.3.

Opublikowano

Uwielbiam takie materiały to tylko zawsze pokazuje klase developera, coś co pierwotnie nie ma sensu i na pierwszy rzut oka wyglada jak glupota a po rozwikłaniu całej sprawy okazuje się że developer wszystko przemyślał.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Nie trzymam jej.

Wielokrotnie ją klikalem wiedzac ze to reczny ale nic. Spieprzona gra, kupilem farcry6 na razie w niego bede gral

Jeszcze ukradlem inne auto by sprawdzic czy to problem pojazdu ale nie. Ewidentnie postac nie potrafi korzystac ze sprzegla albo to automat... nie wiem

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Krystian03 napisał(a):

Czy w 2025 warto kupić Cyberpunka i przejść całą fabułę przed wypuszczeniem GTA VI?

Tak ale pod pewnymi warunkami.

Ograsz fabułę aż odblokuje się dlc,skończysz je a do podstawki nie wrócisz.

Edytowane przez ODIN85
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem gdzieś jeszcze na początku gry i mam problem. Gram Nomadem. Znajduję się w mieszkaniu, które dostałem i jest tam magazyn z przedmiotami. Wybieram sobie karabin szturmowy, przenoszę go "magazyn">"ekwipunek". Mimo to nadal nie mam go dostępnego w kole broni. Mało tego, przeniosłem pistolet do magazynu, potem z powrotem do ekwipunku i już nie mam tego pistoletu w kole broni. O co tutaj chodzi?

edit

Poradziłem sobie. Trzeba wcisnąć "I" i przenieść broń z plecaka do odpowiedniego slotu.

Edytowane przez wamak
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 17.08.2025 o 21:49, Pan Mateoo napisał(a):

Już stary komentarz, ale chyba w zadaniu pobocznym z bijatykami dostałem snajperkę z jakimś granatnikiem, jest powolna, ale robi niesamowite zniszczenia. Ogólnie co chwilę można zmieniać broń, to się styl zmienia.

Opublikowano (edytowane)

@raul_ole

1. LUT Switcher

2. Kolekcja PREEM od theCyanideX

3. ENV Switcher

4. Textury - na początek HD re-work + ETO

5. Driving First Person Camera Tweaks

6. Realistic Car Crashes

7. Psycho Crowds and Traffic Improvements

8. Enhanced Vehicle System

9. Nova Traffic Simple Version

10. mody pod LOD i Distance Draw

11. gość używa dodatkowo Reshade z profilem pod mody typu Unrecord / Bodycam - imho gówno, wszystko przejaskrawione i świecące, zabija naturalne kolory i oświetlenie

Mody pobierzesz z nexusmods.com

Edytowane przez Fenrir_14
  • Thanks 1