-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
U mnie -7 miałem wychodzić ale mi się odechciało bo na szczęście nie musiałem. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Oni liczą wzrost u producentów tych czarnych kostek. Tutaj masz zabawę fliperów nierozgarniętych gdzie poszła fama że mogą być jakieś niedobory i że będzie można skosić z gamera lub jakiegoś profesjonalisty co się gdzieś zasiedział. Sklepy poszły za tym bo czemu nie. Najzabawniejsi ci co teraz za 1.5k biorą myśląc robić za nowy sufit. 3k za komplet? Proszę bardzo. Nie mniej 40% roboty zlecają im teraz te centra danych to będzie w miarę spokojny dopływ gotówki tam + cała ta szopka. Te kity 6kc30 kosztowały w ratailu chyba pod 500 a nie 300. Za tyle to z drugiej ręki można było brać jak się ktoś tam próbował przebić. Można zabierać się za kupno gpu I miejmy nadzieję że niedobory nie zaczną się przed późną wiosną. Po ces26 będzie dużo nowych gratów się pokazywało. Z gpu chyba nic nie pokażą i dobrze wstrzymywać podaż by na jesień lub wczesny 27 nie siedzieć z zapasami na przeceny jak mają zamiar wypuszczać te super. Wszystko się wysyci. Już jak w banku mają wymówkę by nie bić się przy nich ceną... Nic tylko czekać do wakacji może trochę entuzjazm zejdzie tym rekinom biznesu bez pojęcia co i jak jak nie chcesz zamiast 800 płacić 1500. Kto musi i nic z starszych kitów nie ma ten chyba nie ma wyboru. Scalperzy sprzedają niekiedy drożej niż można znaleźć faktycznie jeszcze w sklepie(więcej niż 1500 za 32gb ) nie mniej... -
Przez Send1N · Opublikowano
Bardzo dobrze, w przypadku avengersów niech przywracają jak najwięcej starej gwardii bo obsada była kozacka do do 2019r, oby tylko nie wygenerowanych przez ai -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Raczej kasa się nie zgadza to wracają na stare śmieci...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi