Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, azgan napisał(a):

U mnie leci refund na STEAM i nawet tego nie mam zamiaru ściągać 

Cóż to świadczy o twojej niskiej inteligencji. Sugerujesz się czyjąś opinią? W dodatku gość grał tylko godzinę. Ten youtuber duuużo stracił w moich oczach i to dawno temu. Stoczył się jak pies. 

46 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Hit czy kit? 

Zagraj sam i się przekonaj. JA po 8h jestem naprawdę zadowolony. Brakowało mi gry RPG gdzie mogę grać Magiem :). Nie ukrywam wolę walkę turową ale lepsze to niż nic. 

I nie słuchaj dzieciaków w necie.. Jest tu Woke ale jak jesteś dorosły to nie będzie ci przeszkadzać. 

47 minut temu, zoomehsak napisał(a):

Skoro będzie w gamepass to dam jej szansę ;-)

Jedyne czego się boje to dysproporcję pomiędzy KCD2 a Avowed.

Zależy kto co lubi. Mnie KcD2 odrzuca bo walka beznadziejna. w Avowed jest lepiej. Ciut lepiej.

• Like 3
  • Haha 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, CavieZ napisał(a):

Cóż to świadczy o twojej niskiej inteligencji. Sugerujesz się czyjąś opinią? W dodatku gość grał tylko godzinę. Ten youtuber duuużo stracił w moich oczach i to dawno temu. Stoczył się jak pies. 

Zagraj sam i się przekonaj. JA po 8h jestem naprawdę zadowolony. Brakowało mi gry RPG gdzie mogę grać Magiem :). Nie ukrywam wolę walkę turową ale lepsze to niż nic. 

I nie słuchaj dzieciaków w necie.. Jest tu Woke ale jak jesteś dorosły to nie będzie ci przeszkadzać. 

Zależy kto co lubi. Mnie KcD2 odrzuca bo walka beznadziejna. w Avowed jest lepiej. Ciut lepiej.

Nie trzeba w coś zagrać żeby ocenić gierkę, można obejrzeć na YouTube jak ktoś inny przechodzi i na tej podstawie wyrobić sobie opinię 

Jak brakujcie ci gier turowych gdzie możesz grać magiem to masz baldurs Gate 1 i 2 i 3 , icewind dale 1 i 2 , planescape torment , arcanum , Gothic , neverwinter nights

Są jeszcze Morrowind , oblivion, Skyrim 

Nawet w wiedźminie możesz grać geraltem magiem

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, voltq napisał(a):

Nie trzeba w coś zagrać żeby ocenić gierkę, można obejrzeć na YouTube jak ktoś inny przechodzi i na tej podstawie wyrobić sobie opinię 

Nie do końca. Oglądanie gry to na pewno świetny punkt wyjścia, ale najlepiej samodzielnie przekonać się, czy dana produkcja odpowiada twoim oczekiwaniom. Angażując się emocjonalnie i interaktywnie, doświadczenie możesz mieć inne.

• Upvote 1
Opublikowano

Widzę, że Digital aka Beyond all Limits kupił sobie RTX 5090. Graficznie nie jest źle, chyba, że ktoś ma awersję na grzyby. To pewnie lokacje z początku gry, tylko jak ktoś już zauważył w recenzji, ten świat wygląda jak scenografia, tutaj nawet listek nie drgnie na wietrze, chociaż te na palmach to jakby się ruszały, ale może to tylko złudzenie ;) 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ryszawy napisał(a):

Widzę, że Digital aka Beyond all Limits kupił sobie RTX 5090. Graficznie nie jest źle, chyba, że ktoś ma awersję na grzyby. To pewnie lokacje z początku gry, tylko jak ktoś już zauważył w recenzji, ten świat wygląda jak scenografia, tutaj nawet listek nie drgnie na wietrze, chociaż te na palmach to jakby się ruszały, ale może to tylko złudzenie ;) 

Kurczę obejrzałem pobieżnie ten filmik i faktycznie wszystko strasznie statyczne. Ale chyba najbardziej rozwaliła mnie ta "walka" z niedźwiedziami. Obejrzyjcie sobie od 6:10 do około 6:25 i zwróćcie uwagę na te ataki miśka. Przecież to jakaś komedia jest ;D

• Like 1