-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Od czasu mojej ostatniej aktywności w tym temacie udało mi sie obejrzeć: najnowszy sezon Wiedźmina, Twin Peaks (2017), Hazbin Hotel S2, całość Alice in Borderland oraz Mighty Nein. Będzie krótko. Wiedźmin oczywiście znam opinie - imo dało się obejrzeć. Twin Peaks - Lynch jest (był) popie****ony. Generalnie na plus. Hazbin fajny, takie 7/10. Alice ujdzie S1/2. Sezon 3 dla mnie kiepski. MN imo bardzo fajne (Vox Machina też bardzo lubię). Oglądam teraz (przez pomyłkę) Mystic archives of Dantalian, które jest tak ch, że głowa mała. Pomyłka polega na tym, iż myślałem, że do Dandadan lol. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Cena spoko, kolega tak po prawdzie chciał to wyrzucić. Uwaliłem sobie swego czasu C2Q 12MB ale do moich zastosowań to jednak za mało (chociaż nie robię nic szczególnego). -
Przez Send1N · Opublikowano
Kolejny trop dlaczego opcji cpu OC w adrenaline u mnie nigdy nie było: https://forums.tomshardware.com/threads/cpu-not-showing-under-the-tuning-tab-in-adrenaline-software.3845542/ cpu którego nie da się podkręcać soft może nie widzieć a w tamtych kompach z 7700XT o których pisałem siedziały z kolei 5700x3d -
Przez lokiju · Opublikowano
Niektóre serwisy, które uważają się za znawców puszczają takie wypociny. Od kiedy 400 zł na 1600 zł to 20%? To jakaś wyższa matematyka? Bo mnie wychodzi jakieś 400% a w niektórych przypadkach to i 600-700% Gdyby to rzeczywiście było 20% to powstał by może jeden artykuł lub dwa i każdy by zapomniał o temacie. Ps: Zresztą zabawnie się czyta komentarze ludzi pod filmami o nowych flagowcach np. Samsunga w, których to ludzie narzekają na ilość pamięci ram i wychwalają innych producentów jakby to dotyczyło tylko tej jednej firmy. Pojawił się nawet taki wpis mówiący, że Koreańczycy skończą jak Nokia właśnie przez to, że dali mniej ramu. -
Przez Send1N · Opublikowano
MX500 w tej kasie za 1TB to lepsza oferta niż wszystkie "budżetowce" a to topka jeżeli chodzi o ssd sata, ciekawe tylko czy faktycznie jest nowy po zwrocie czy może z wykasowanym smartem a sprzedawca kłamie w opisie bo coś za tanio jak na ten model.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi