Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Jaycob napisał(a):

No i fajnie. Może Redzi zabiorą się za prequel Wiedźmina (o ile dogadają się z Sapkowskim :E).

HBO dogadało się z Georgem R. R. Martinem to i CDPR by się dogadał z Sapkiem kwestia tylko ceny 😉

Opublikowano (edytowane)

Oj tam, oj tam;) Ja bym taki trailer przytulił, nawet jakby premiera 4 była za te 6lat. W końcu zaraz za gta 6 to najbardziej oczekiwana gra obecnie na świecie, o Polsce nie wspominając.

Jestem cholernie ciekaw, kim będziemy grać i gdzie będzie się dziać akcja gry.

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano

Przecież mieli nie rozpoczynać kampanii marketingowej i nie pokazywać materiałów na długo przed premierą. Jak pokażą jakiś teaser to znaczy, że nic się nie nauczyli i dalej kłamią w żywe oczy graczom.

Pokażą jakiś teaser/trailer a potem i tam zmienią koncepcje 3x. Nic to nam nie powie, jeśli coś pokażą to będzie zagranie czyste pod giełdę i inwestorów.

• Upvote 2
Opublikowano

Będzie trailer.  Krótki i w nim zaprezentują przebitki z kilku miejscówek, ale bez przerywników i postaci. Na końcu do naszego bohatera Geralt powie żebyśmy wstawali, bo mamy jakieś miasto do spalenia ;D

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć, że mam nadzieję, że wyciągnęli wnioski z premiery CP 2077...Ale wiadomo jak jest w tej branży. Mogą wrzucić jakiś nowy teaser żeby pobudzić wartość na giełdzie chociażby

Opublikowano
1 godzinę temu, DEFTONES101 napisał(a):

Będzie trailer.  Krótki i w nim zaprezentują przebitki z kilku miejscówek, ale bez przerywników i postaci. Na końcu do naszego bohatera Geralt powie żebyśmy wstawali, bo mamy jakieś miasto do spalenia ;D

Wystarczy samo logo żeby im kurs akcjii podskoczył.

Opublikowano

"Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego ponad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jedynie zdatne. Nie masz dla takich jak oni między ludźmi poczciwymi miejsca. A owo Kaer Morhen, gdzie ci bezecni się gnieżdżą, gdzie ohydnych swych praktyk dokonują, starte być musi z powierzchni ziemi, a ślad po nim solą i saletrą posypany. "

"Wiedźmak (...), przez niektórych wiedźminem zwany. Wzywać go niebezpiecznie bardzo, wżdy trzeba, bo gdy przeciw potworu a plugastwu niczym nie uradzi, wiedźmak uradzi. Baczyć aby trzeba (...), coby wiedźmaka nie dotykać, bo od tego oparszywieć można. A dziewki przed nim kryć, bo wiedźmak chutliwy jest ponad miarę wszelką... chociaż wiedźmak wielce chciwy a na złoto łasy (...) nie dać onemu więcej jak: za utopca srebrny grosz albo półtorak. Za kotołaka: srebrne grosze dwa. Za wąpierza: srebrne grosze cztery..."

:yuppie:

Opublikowano

Misja z dziewczynką i wilkami w Wiedźminie 3 (Wilczym śladem) była świetna. Pokazano tu, jak mogłaby wyglądać gra z Ciri w roli głównej. W późniejszych etapach gry niezbyt podobał mi się ten migany sposób walki Ciri. Jestem jednak dobrej myśli, że Redzi mają pomysł na tę postać i jej mechaniki walki.