Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Funky Koval · Opublikowano
Jakieś kosmetyczne gówna. Nie warto. Sama kampania jeat może nudna ale za to inkluzywna w pigmentopozytywnych i silne postaci kobiece. Nie przygotowuje do multi. Przeszedłem i nie pamiętam o czym była. -
Przez Kartofel · Opublikowano
Cześć! Obecnie jest stary monitor 24" 1080p 60Hz (bez free synców) @ 7700XT. Potencjalna wymiana monitora na typ 144 Hz lub więcej z free sync. Co to ma dać? 1. Czasami widzę pikselozę, ale czy sama rozdzielczość to poprawi? Boję się że wszystkie stronki www i okna programów staną się "mniejsze". 2. Możliwość odpalenia frame gen (obecnie z uwagi na tearing jest to niemożliwe). 3. Potencjalnie monitor 1440p lub 4k. FSR3 w 1080p jest nieużywalne, ale może 1440p / 4k wraz z frame gen da podobną wydajność co pełen nativ 1080p bez istotnych strat jakości? Czy wymiana ma jakiś sens? Czy lepiej zostać na obecnym 1080p? Rozważania czysto teoretyczne, dopóki obecny monitor działa, zmian nie będzie. ps. zastanawiałem się nad nowym tematem, ale tutaj chyba bardziej pasuje. -
Przez ITprospector · Opublikowano
Zgadza się dlatego wstawiłem ten wycinek zrzutu 181W z jego HWInfo @Pentium D Prawdopodobnie jak Sebastian pisze masz jeszcze do poprawy kalibracje AC/DCLL LLC dla porównania SB_R23 pod koniec testu zegara efektywnego nie powinno zbijać. -
Przez barti_srarti · Opublikowano
Dobra to nawet nie odpalam bo mam milion gier rozpoczętych a nie mam czasu więc jak kampania jest średnia i nic nie daje to waliċ ją -
Przez TheMr. · Opublikowano
O cie sunę. Ależ akcja. https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-rosyjskie-sluzby-przechytrzone-ukrainski-wywiad-przejal-pol-,nId,8054740?utm_source=wykop_rmf24&utm_medium=link_poleca
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi