Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem wczoraj drugi odcinek Madison. Całkiem przyjemny serial obyczajowy.

Skończyłem tydzień temu Ranczo Dattonów. Ostatnie odcinki bardzo dobre - podoba mi się, w jakim kierunku zmierza ta historia.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano
W dniu 12.07.2026 o 22:23, Katystopej napisał(a):

Reaktywacja Agenta Kima - jaki to jest sztos,

pociągnąłem dalej, 3 i 4 epickie, 5 zaczynają się pierdoły, obejrzałem do 8 bo tyle jest,

pomysły się skończyły, misz masz,  a jeszcze dwa odcinki.  gdyby ten serial miał max 6...

Opublikowano
W dniu 22.07.2026 o 16:52, miro napisał(a):

pociągnąłem dalej, 3 i 4 epickie, 5 zaczynają się pierdoły, obejrzałem do 8 bo tyle jest,

pomysły się skończyły, misz masz,  a jeszcze dwa odcinki.  gdyby ten serial miał max 6...

mam takie same odczucia ten serial jest zbyt rozciągnięty, powinien być krótszy

Opublikowano

Po obejrzeniu ponad 10 lat temu na premierę 1 sezonu Narcos, stwierdziłem, że warto sobie przypomnieć 1 i obejrzeć w końcu 3 sezony. Przy okazji się dowiedziałem, że na fali popularności Narcos powstał jeszcze Narcos Meksyk i właśnie jestem po 4 odcinku, zapowiada się równie dobrze.

Skończyłem też Madison, podobał mi się. Marshals: Historia z Yellowstone, niestety najgorszy serial z uniwersum Yellowstone i Ranczo Duttonów, bardzo dobry sequel Yellowstone i czekam na kolejny sezon.

Opublikowano
W dniu 29.07.2026 o 16:35, j4z napisał(a):

Jestem po pierwszym odcinku. Ale to dobre...

Screenshot_20260729-163434.thumb.png.9cfb6f66d3f96da6c777644019bf0b7c.png

https://www.filmweb.pl/serial/Hacks-2021-873390

Skończyłem pierwszy sezon. Zleciało jak z bicza strzelił. Serial jest rewelacyjny, choć nieidealny. Nawet lezbijki i geje nie przeszkadzają. W finale sezonu w pokoju jednej z głównych bohaterek można zauważyć plakat True Blood. :lovin:

Opublikowano

Ja teraz stare klasyki patrzę -> Biuro(the Office) obejrzałem po raz 2 już praktycznie(kończę 8 sezon) tym razem w oryginale po angielsku - to jest wg mnie jak ktoś nie oglądał jeszcze przypadkiem -> uwaga że on się rozkręca powoli -> trzeba  mu koniecznie szansę chociaż do drugiego sezonu!
Ja sam miałem 2 podejścia ale w robocie ciągle o nim, gadali kiedyś i w końcu się skusiłem 

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, j4z napisał(a):

Bez Pabla nie ma Narcos.

Nie gadaj jest dobrze, fajnie się przeplata z wydarzeniami z Narcos, bo dzieje się w tym samym czasie. Ciekawe postacie, jestem właśnie po 5 odcinku i nie spodziewałem się zobaczyć całą ekipę z Medellin i Cali w tym odcinku ;)

5 minut temu, wrobel_krk napisał(a):

Ja teraz stare klasyki patrzę -> Biuro(the Office) obejrzałem po raz 2 już praktycznie(kończę 8 sezon) tym razem w oryginale po angielsku - to jest wg mnie jak ktoś nie oglądał jeszcze przypadkiem -> uwaga że on się rozkręca powoli -> trzeba  mu koniecznie szansę chociaż do drugiego sezonu!
Ja sam miałem 2 podejścia ale w robocie ciągle o nim, gadali kiedyś i w końcu się skusiłem 

Nigdy nie oglądałem, ale kiedyś będzie trzeba nie bez powodu ma tak wysokie oceny.

• Upvote 1