Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Do premiery jeszcze kupa czasu, będą i gameplaye z innymi elementami rozgrywki. A to, co teraz zaprezentowali, to jednak jest coś, co wyróżnia tę serię spośród setek innych erpegów. Nie dziwota, że promują swój trademarkowy gimmick.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Oczywiście że dla mnie. Jak się dowiedziałem że można brać śluby, rozwody, zdradzać, odbijać partnerów, pozostawiać na pastwę losu itd - od razu wpadła na listę. 

@Element Wojny po tygodniu w Fable

1000011736.jpg

Edytowane przez Pavel87
  • Like 1
  • Haha 10
Opublikowano (edytowane)

Mi zdecydowanie nie pasuje ten brak konsekwencji w kwestii designu. Na przykład w grze jest dość "rozbudowany" system zatrudniania pracowników ale jednocześnie gdy my chcemy wykonać jakąś pracę to po prostu podchodzimy i ją wykonujemy, nikt nas nie zatrudnia. Do tego widać, że gra nie ma jakiegoś sensownego systemu progresji przez co może się szybko nudzić.

Edytowane przez Kris194
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, skypan napisał(a):

Ja tam nie rozumiem tego fenomenu GTA. V wymęczyłem po 3 podejściu a VI jest poza moim zainteresowaniem. W dawnych czasach zdecydowanie wolałem Mafię 

Dokładnie. Kupiłem GTA 5 i przegrałem może kilkanaście godzin, nuda dla mnie straszna. Przy starych częściach się dużo lepiej bawiłem, miały klimat dla mnie. 

Edytowane przez piwakk
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, piwakk napisał(a):

Dokładnie. Kupiłem GTA 5 i przegrałem może kilkanaście godzin, nuda dla mnie straszna. Przy starych częściach się dużo lepiej bawiłem, miały klimat dla mnie. 

Mam tak samo. Popykałem i nie widzę fenomenu. Nudna gra. Szóstkę włączę jak się już pojawi na Gamepassie i pewnie skończy się tak samo.

Edytowane przez Grolshek
Opublikowano
18 godzin temu, skypan napisał(a):

Ja tam nie rozumiem tego fenomenu GTA

Bo jesli chodzi o singla to nie ma zadnego fenomenu, tutaj online robi cala laurke i sprzedaz ;) 

Ale mechaniki bedac w singlu dadza poglad na to co bedzie  w online, a tam juz bedzie niekonczaca sie fantazja aktualizacji i wydarzen ;) 

Opublikowano
18 godzin temu, skypan napisał(a):

Ja tam nie rozumiem tego fenomenu GTA. V wymęczyłem po 3 podejściu a VI jest poza moim zainteresowaniem. W dawnych czasach zdecydowanie wolałem Mafię 

18 godzin temu, piwakk napisał(a):

11 godzin temu, Grolshek napisał(a):

Mam tak samo. Popykałem i nie widzę fenomenu. Nudna gra. Szóstkę włączę jak się już pojawi na Gamepassie i pewnie skończy się tak samo.

Panowie, GTA to fenomen kulturowy, łamiący ustalone bariery, kreujący nowe trendy, samym pojawieniem się wywołujący dodatkowy dreszczyk emocji - fabuła czy gameplay schodzi tutaj totalnie na drugi plan. Kupiłem V na fali tego fenomenu, pograłem parę godzin i usnąłem ze znudzenia, tyle mi z tego przyszło - ale rozumiem ludzi, którzy widzą w tym coś więcej; dostrzegam też, ile pracy włożono w wykreowanie poszczególnych elementów gry i ogromne przywiązanie twórców do detali. 

Na Fable czekam bo wiadomo, w tej grze będzie co robić :D 

• Like 1