Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie wiem czy się coś mieniło bo w nic nie grałem jeszcze, to się do zabawy kupuje, a nie do grania 😆😆😆 A tak całkiem poważnie to wydajność jest znana więc co się mogło zmienić ? Napewno na minus Ale nie o to w tym wszystkim chodzi 😊 A docelowy cpu to i tak bedzie refresh a nie 245 wiec mi to lotto jaka to ma wydajnosc, on jest do nauki A dzialac dziala i grac sie da wiec nie ma co narzekac -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Jaki boss? Tam ich prawie nie ma w porównaniu do innych części. Te zagadki by już całkiem wywalili. Wystarczy zostawić ukryte klucze itp i ciągła akcja -
Przez lokiju · Opublikowano
O ludzką głupotę, ostatnio na grupie na FB ktoś się żalił, że mu sprzedający zaproponował niższą cenę po tym jak on polubił jego przedmiot. Na Vinted jest taka opcja, że sprzedający może zaproponować inną cenę osobie, która polubiła jego przedmiot. Samo vinted zachęca by tak korzystać z tej opcji. W komentarzach zleciała się cała chmara wiecznie obserwujących i nic nie kupujących, że to niegrzecznie tak proponować niższą cenę itp. To są ludzie, którzy obserwują przedmioty przez lata i nigdy ich nie kupują. Nawet jak mam na jakimś przedmiocie z 20-40 polubień to i tak po jakimś czasie wystawiam na nowo bo wiem, że i tak nie kupią nawet jakbym obniżył cenę o 90%. Tego też już próbowałem by sprawdzić czy to ma znaczenie. -
Przez bluebart · Opublikowano
Passat B8 kombi TDI 2.0 190KM Autostrada + okolo 10km dojazd do autostrady i dojazd do domu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi