ODIN85 4 250 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 10 minut temu, Jaycob napisał(a): Chyba idziesz na rekord, co? To pewnie najdłuższy tytuł, w jaki w życiu grałeś. Ależ to musi być męczarnia! Wuchang ponad 50h
Jaycob 2 361 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 29 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja jestem w 5 rozdziale, a mam według steama 70 godzin Nadal jest fun czy zaczyna nużyć? 21 minut temu, ODIN85 napisał(a): Wuchang ponad 50h To do końca CD chyba dobijesz.
Reddzik 3 349 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 21 minut temu, Jaycob napisał(a): Nadal jest fun czy zaczyna nużyć? Jest fun, akurat chciałem sprawdzić nowe pliki dll i streamline 2.11 ale nowy streamline całkowicie nie jest kompatybilny ze starym, i w Crimsonie wyłącza mi całkowicie FG. Zauważyłem, że coś jest nie halo z tymi plikami, cienie na namiocie w obozie migoczą, czego wczoraj nie było. Możliwe, że to te pliki dll. edit Chyba padające światło od słońca to powoduje, zmieniałem pliki na oryginalne i to samo, testowałem z RR i bez. Możliwe że tego nie było albo ja nie byłem o tej porze w obozie Edytowane 1 Kwietnia przez Reddzik
j4z 1 429 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 3 godziny temu, aureumchaos napisał(a): mozesz kliknac ignoruj, to tylko opinia, kazdy ma swoja. GRaj i baw sie dobrze Ja nie zauważyłem tego co kolega, któremu odpowiadasz, ale zaznaczyć chciałem, że zbyt często powtarzana opinia staje się spamem.
aureumchaos 646 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia a to nie tak ze klamstwo opowaidane 1000 razy staje sie prawda? np w polityce?
STALKER 110 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia W zadaniu z krowami udało się wam wydobyć ten kamień z chaty dźwigiem? Mi to jakoś nie chce złapać tego głaza.
aureumchaos 646 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 23 minuty temu, j4z napisał(a): Twój post nie związku z moim. spoko, wyczerpalem rozumiem swoj limit na opinie i musze poczekac na nowy pakiet, np tydzien. ok
caleb59 2 062 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Zauważyłem, że coś jest nie halo z tymi plikami, cienie na namiocie w obozie migoczą, czego wczoraj nie było. Możliwe, że to te pliki dll. edit Chyba padające światło od słońca to powoduje, zmieniałem pliki na oryginalne i to samo, testowałem z RR i bez. Możliwe że tego nie było albo ja nie byłem o tej porze w obozie Póki devsi nie załatają porządnie RR + DLSS to nie ma się co za takie testowanie brać bo nie będziesz w sumie pewny czy to glitche z ich winy czy z winy sterowników. 1
DITMD 1 133 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia RenoDX również ma błędy, jak ktoś chce tego używać, to niech ogarnie sobie kopię z ich oficjalnego Discorda, bo to co wrzucają na GitHuba jest przestarzałe. 1
ODIN85 4 250 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Ta gra jest tak perfidna że jak nie masz odblokowanej konkretnej umiejętności to nie zabijesz bossa i uj. 1
Pavel87 796 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Nie udzielam się w temacie bo gra nie dla mnie, ale i tak Cię @ODIN85 podziwiam, że jeszcze grasz 1 1
ODIN85 4 250 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Ale rozumiem już te zachwyty bo jak ktoś nie robi fabuły to faktycznie może to być mesjasz 1 2
Tomek_ITH 400 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale rozumiem już te zachwyty bo jak ktoś nie robi fabuły to faktycznie może to być mesjasz Według mestera fabuła, zadania jak i dialogi są dobrze zrobione. Lubię go oglądać, ale jak czasem coś powie to ręce opadają. Chyba unsub poleci za pieprzenie głupot. 1
ODIN85 4 250 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia No tak to ujdzie. Głównie chodzi o te zjeb...e zagadki
Element Wojny 4 997 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 14 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Według mestera fabuła, zadania jak i dialogi są dobrze zrobione. A nie mówiłem, że narracja się zmieni? Za tydzień usłyszysz, że fabuła jest topowa. Oni do tej gry chyba ludziom jakieś prochy dosypują... Edytowane 1 Kwietnia przez Element Wojny 1
Reddzik 3 349 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Ja póki co nie mam problemu z zagadkami, lubię łamigłówki. Te fabularne czy poboczne, raz szybciej raz dłużej ale spokojnie idzie zrobić bez poradnika.
ODIN85 4 250 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 23 minuty temu, Element Wojny napisał(a): A nie mówiłem, że narracja się zmieni? Za tydzień usłyszysz, że fabuła jest topowa. Oni do tej gry chyba ludziom jakieś prochy dosypują... Raczej czym innym sypneli 1
Ryszawy 647 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Fabuła, jaka fabuła? Ja jestem w 4 rozdziale (tuaj na początku są jakieś misjo-tutoriale), ten cały Kliff to może z 50 dialogów wymruczał do tej pory, z reguły 3 słowa na krzyż. Poprosili go o wynalezienie leku na raka, oczywiście nie odmówił 90 procent zadań, to idź tam, coś zrób i wróć żeby opowiedzieć ... Albo złap jakiegoś zbója, oklep po mordzie i wracaj z nim konno przez pół mapy, żeby dostać 20 sztuk srebra..., aż żałuję, że odbiłem ten obóz z tą czerwoną mgiełką, bo tam wrogowie przynajmniej dropili maski gazowe za 30 srebrników i można było na tym januszowski biznes kręcić. Puzzle w świątyniach spotykanych po drodze to jakiś hardcore i wydaje mi się, że nie ma do nich podpowiedzi. Nie ma też nigdzie wyjaśnienia co oznaczają ikonki na minimapie... Ale wczoraj wyskoczyłem sprawdzić plotkę o towarzyszach i pomyślałem, że przy okazji pójdę trochę dalej i zaliczę quest z szukaniem jednego z maluchów z Poronina. Nocą, z RenoDX jest ciemno jak w d..pie i trzeba latarenką drogę przed sobą oświetlać ale jak zaczęło świtać to trafiłem na łowców wilków i dolazłem do takiej ogromnej szczeliny w ziemi, głębokiej chyba na kilkaset metrów. Nie powiem, widoki robią robotę. Chyba trzeba zainstalować mod na niekończącą się staminę i trochę tam polatać. Edytowane 1 Kwietnia przez Ryszawy 2
ODIN85 4 250 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Tak jak było gadane wielokrotnie. Początek to misje z du... bez ładu i składu. Od 5 rozdziału już jest ciąg przyczynowo skutkowy. To jest właśnie głównie do poprawy w kwestii fabuły ale raczej już nic z tym nie zrobią. Edytowane 1 Kwietnia przez ODIN85
j4z 1 429 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Macie czasem tak, że chcecie skoczyć, a podnosicie robaka?
Element Wojny 4 997 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Tak jak było gadane wielokrotnie. Początek to misje z du... bez ładu i składu. Od 5 rozdziału już jest ciąg przyczynowo skutkowy. To jest właśnie głównie do poprawy w kwestii fabuły ale raczej już nic z tym nie zrobią. Jeżeli kolesie z którymi gadam, mają już wbite ponad 50h i nadal się tego ciągu przyczynowo-skutkowego nie doczekali, to ile jeszcze mają czekać? Aż dobiją do setki? 20 minut temu, Ryszawy napisał(a): Fabuła, jaka fabuła? Ja jestem w 4 rozdziale (tuaj na początku są jakieś misjo-tutoriale), ten cały Kliff to może z 50 dialogów wymruczał do tej pory, z reguły 3 słowa na krzyż. No nie ma. Znikąd nie wzięły się te leaki, że fabuła poszła w kosz i klepali coś na szybko przed premierą, i jeszcze rozmowa z aktorem głosowym Klifa, który mówił że to wszystko poszło nie tak jak trzeba a dialogi były po prostu drętwe. Gra jest dobra, może nawet bardzo dobra w pewnych aspektach, ale nie zaklinajmy rzeczywistości, że nagle fabuła/dialogi/questy poboczne też się zrobiły dobre. Przyznam że i tak jestem zaskoczony, że ludzie po tyle godzin w niej siedzą; byłem przekonany że w grze bez mocnej warstwy fabularnej po najdalej 50-60h ludziom znudzi się takie granie dla grania.
ODIN85 4 250 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) To niech robią samą fabułę a nie poboczne rzeczy Przecież widzisz że tylko ja jadę po grze a cała reszta zachwycona bo zwiedza tylko Edytowane 1 Kwietnia przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi