Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jak to jest z tą rekrutacją towarzyszy? Bo jestem w 4 rozdziale i polazłem na tę misję, żeby sprawdzić plotki o Szarogrzywych. No i na miejscu znalazłem chyba z czterech czy pięciu, ale po cutscence mogłem nacisnąć rekrutuj tylko przy dwóch, oni zniknęli a reszta została w tym miejscu gdzie ich znalazłem. Trzeba mieć jakiś poziom wbity, charyzmę czy coś podobnego?

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano
2 minuty temu, Ryszawy napisał(a):

Jak to jest z tą rekrutacją towarzyszy? Bo jestem w 4 rozdziale i polazłem na tę misję, żeby sprawdzić plotki o Szarogrzywych. No i na miejscu znalazłem chyba z czterech czy pięciu, ale po cutscence mogłem nacisnąć rekrutuj tylko przy dwóch, oni zniknęli a reszta została w tym miejscu gdzie ich znalazłem. Trzeba mieć jakiś poziom wbity, charyzmę czy coś podobnego?

Oni są dodawani automatycznie, wystarczy robić te misje. 

Opublikowano
25 minut temu, samsung70 napisał(a):

stawiasz sobie jakiś cel zanim uruchomisz, 5 minut jest dobrze, i nagle jeb rozpraszacz uawgi :D ciężko w to grać jak ktoś ma jakieś Auadhd to już koniec :D

Tak robię ale po, drodze zawsze coś przyciągnie uwagę. Miałem robić to a zbaczam z drogi i robię coś innego 

Opublikowano (edytowane)

Najbardziej wkurzającą rzeczą jest na razie to, że nie wiesz które z aktywności są powiązane z rozwojem gry i możliwości postaci, bo tu po prostu nie ma podpowiedzi albo sugestii.

Wlazłem wczoraj do tej gigantycznej Ancient Rift (urokliwa lokacja), szukać tego gnojka z Pororina. Dostępu do lokacji, w której był, bronił ten kolorowy metal, z którym na razie nie mogę nic zrobić, więc myślałem, że nie da się tam dostać na tym etapie gry. Plus ta zagadka ze świecącymi na żółto kryształami i trzema kostkami. No i tutaj też myślałem, że może później trzeba wrócić, bo to ma związek z fabułą ale do jednej z kostek udało mi się dostać. Jasne.., zgaduj zgadula.

Jak do dzieciaka dotrzeć i do tej jednej kostki to znalazłem sam, więc myślałem, że do innych dostanę się tym samym sposobem. Figa z makiem. O co chodziło z tymi żółtymi kryształkami to musiałem kącikiem oka podejrzeć na filmiku.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano
2 minuty temu, Ryszawy napisał(a):

Najbardziej wkurzającą rzeczą jest na razie to, że nie wiesz które z aktywności są powiązane z rozwojem gry i możliwości postaci, bo tu po prostu nie ma podpowiedzi albo sugestii.

W końcu gracz nie jest traktowany jak debil. 🤷

Opublikowano (edytowane)

He, he, no tak, ale żeby komuś dać w mordę albo ściągnąć coś z półki to trzeba maseczkę założyć, pod przyłbicą, więc ten, teges ...

Albo jak ta zagadka, gdzie trzeba wbić miecz, w coś co właściwie jest zrobione z kamienia. Sorry, ale to nie ma sensu.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano (edytowane)

Ogólnie na Ultra z DLAA, w CD chyba tylko dwie opcje mają większy wpływ na wydajność, przede wszystkim jakość oświetlenia, plus pewnie efekty wolumertyczne.
Ale chyba znowu włączę RR, bo wnętrza potrafią być problematyczne. No i wtedy DLSS.

Edytowane przez Ryszawy
  • Upvote 1
Opublikowano

Mimo że gra nie dla mnie, to tak sobie od czasu do czasu coś tutaj poczytam, ale smaczki w tej grze są naprawdę niesamowite, dzisiaj widziałem jak gość zamiast płonącą strzałą, jakieś pnącza podpala od odbitego słońca od miecza :D wuj że są jeszcze zielone, ale na prawdę super mechanika. 

1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

Jumanji :D

• Haha 1