Element Wojny 4 776 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Wygląda imponująco. Nigdy nie grałem, bo z jakiegoś powodu ta gra mnie zawsze odrzucała, ale może tym razem się skuszę i zagram w Game Passie Wspominam znacznie lepiej niż Skyrima. Uwielbiałem serie questów w ruinach elfickich. Gildie też miały lepsze i ciekawsze questy. 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Czy w GP będzie wersja Deluxe? Bo bez DLC to nie ma co ogrywać...
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Wspominam znacznie lepiej niż Skyrima. Uwielbiałem serie questów w ruinach elfickich. Gildie też miały lepsze i ciekawsze questy. Na ile godzin jest ta gra?
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, Element Wojny napisał(a): Czy w GP będzie wersja Deluxe? Bo bez DLC to nie ma co ogrywać... Zawsze jest golas.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, Jaycob napisał(a): Na ile godzin jest ta gra? 1
DITMD 787 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, Element Wojny napisał(a): Czy w GP będzie wersja Deluxe? Bo bez DLC to nie ma co ogrywać... Podstawowa wersja ma dodatki.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, Reddzik napisał(a): Gra podstawowa ma DLC Ale nie ma dodatkowych questów.
DeIntegro 51 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Dialogi to nadal gadająca głowa niestety, ale trzeba przyznać, że grafika dobra Edytowane 22 Kwietnia przez DeIntegro
Phoenix. 4 730 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Beda jakies kontrowersje i zaimki ??
Element Wojny 4 776 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, Phoenix. napisał(a): Beda jakies kontrowersje i zaimki ?? Remaster robili francuzi, oby czegoś nie wrzucili....
ODIN85 3 502 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Mogli to dać za tydzień. Tak to Clair Obscur: Expedition 33 przejdzie bez echa. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Ok, wszystko fajnie, ale gra w edycji Deluxe jest droższa niż KCD 2 w edycji GOLD. Gdyby to była totalnie nowa gra może bym się skusił, ale tutaj poczekam aż zejdzie z ceny.
Tomek_ITH 318 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Nie zawiodłem się wygląda bardzo dobrze
Element Wojny 4 776 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Mogli to dać za tydzień. Tak to Clair Obscur: Expedition 33 przejdzie bez echa. A gdzie tam, Oblivion to bardzo specyficzna gra. Do tego w remasterze widziałem jedno - graficznie niby top, ale mechaniki sprzed 20 lat. Postacie mówiąc nawet nie ruszały głowami, mam obawy jak będzie to wyglądać w kontekście QoL.
abudabi 88 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Ściągam z GP. Ciekawe czy znowu jak wyjdę z lochów będę miał 5 klatek 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia To ma być remaster? Wygląda jak konkretny remake - wpakowali w to masę roboty. Przy tym HZD czy Days Gone to wyglądają jak zwykłe podbicie rozdziałki. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Wygląda to naprawdę nieźle i mimo wszystko wypada docenić Bethesdę za to, że wciąż nazywają to remasterem, a nie rimejkiem jak chociażby ND z TLoU Part1. Nie nakręcam się, ale w GP obadam. 1
FerreroRoche 105 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Szkoda, że dialogi nadal stare. Pięć głosów w grze daje po uszach. No ale jak na remaster, to i tak sporo zmienili. Graficznie trochę podobna do Avowed.
Rekomendowane odpowiedzi