Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No, ale potem się okaże, że sprzedający nic nie ma, bo wszystko oddał żonie/matce. No ja wiem, ukrywanie majątku przed egzekucją, na wszystko "som paragrafy", do tego przy braku spłaty bank ci łatwo mieszkania nie zabierze, ale pisać się na takie atrakcje? Szanse może i małe... jak 25 lat temu kupowaliśmy mieszkanie dla mojej babci, bo przenosiła się ze wsi, sprzedający też byli och i ach, i miały zostać w mieszkaniu ładna armatura, zlew, szafki kuchenne... zostały gołe ściany, dobrze, że umywalki i kibla nie wynieśli. A szansa niby jedna na milion... -
Przez Choryski · Opublikowano
Temat można zamknąć, nabyłem ZOTACa z techlorda. Dziękuje wszystkim za bardzo obszerne poruszenie tematu, miłą konwersację oraz wszelką pomoc -
Przez TheMr. · Opublikowano
Zapowiedź jedynki to nadal szczęka na podłodze w tamtym czasie. Co do samej gry, bardzo słabe sterowanie, limity silnika, ruchy postaci drewniane, samo strzelanie było mało przyjemne, staty kompletnie z dupy, pakowanie 1000 pestek w bossa było mało przyjemne, dungi powtarzalne, buildy 4 na krzyż, z bardzo słabym UI żeby to ogarnąć. Po 60 godzinach i late game w "sezonie 1" a później cyklicznych powrotach miałem dosyć tej gry na długi okres. Gra jedyne co miała to potencjał, a tak wyszedł przeciętny średniak. Winszuje ponad 1k h godzin przy taka słabej grzej która nigdy ponad 1k online się nie przebiła w ostatnich latach jej życia, a 2 to nie wiem czy miała ponad 10k graczy Steam+Ubi -
Przez NotQuite · Opublikowano
Sprzedający mógłby zawrzeć w akcie notarialnym klauzulę spełniającą wymogi dla tytułu wykonawczego z poddaniem się egzekucji według formuły art. 777 par. 1 k.p.c. - rozwiązanie często stosowane w praktyce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi