Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Smutne, że skrajna lewica podkłada się faszystom na pasku fiutina i do tego robi czarny PR całej demokratycznej stronie sceny politycznej, tak normalnej lewicy jak i centrum... -
Przez skunRace · Opublikowano
Gdyby FSR był jakościowo na poziomie DLSS, gdzie praktycznie w każdej grze korzystam z DLSSQ. Co najważniejsze, gdyby był tak powszechny w każdej grze na premierę jak DLSS to 9700XT byłby u mnie w budzie już na premierę ze względu na cenę i praktycznie darmowy upgrade z większą ilością pamięci. Niestety tak nie jest i każda gra na premierę DLSS ma FSR niekoniecznie. Do tego wyszedł DLSS 4.5 i jeszcze dalej zostawił FSR w tyle. Dlatego na razie dałem sobie spokój, bo miałem wymieniać kartę, ale 9070XT odpada ze względu na FSR, 5070Ti za mała różnica względem 4070Ti w swojej cenie, 5080 moim zdaniem nie opłacalna kompletnie, zwłaszcza dzisiaj. Więc wybiłem sobie z głowy wymianę i siedzę spokojnie na 4070Ti, która na moje potrzeby spokojnie daje jeszcze radę i zobaczymy za ten rok, dwa co się będzie działo -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@wallec A po co te informacje komu w watku zakupowym -
Przez krzysiek_1990 · Opublikowano
Polecam bitewki między Spartą i Atenami, o prym w danym regionie. Taki Czasoumilacz, no i nawalanki z najemnikami, bez tego to nuda w giereczce -
Przez lokiju · Opublikowano
Bo nie wprowadzają nowych rzeczy typu FSR4 z obsługą Vulcana, ray reconstruction itd. To nie ma co się zepsuć
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi