Co ostatnio zrobiłem dla swoich 4 kółek
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Nic nie poradzę, że nie znasz angielskiego i po co mam coś streszczać dla ludzi którzy chłopa nie oglądają, i tak kasy nie dołożą. Kasę już uzbierali na pochówek. -
Przez Send1N · Opublikowano
Fluctus nie jest spoko nie na każdej płycie występuje to o czym piszesz, z resztą nie wiem w czym przeszkadza sekundowe wskoczenie na wysokie obroty przy włączaniu pc czy wybudzaniu, w przeciwieństwie do regularnej suszary na stosunkowo niskich obrotach w przypadku fluctusa + dochodzą jeszcze problemy z łożyskiem po czasie pracy w poziomie i to się zdarza dość często, sam już jednego fluctusa swego czasu się pozbyłem z topu w właśnie z takiego powodu, po 8 miesiącach zaczął "stukać" -
Przez Necronom · Opublikowano
No no, a przy tym pomieszał symbolikę Piramidogłowego, pokazał kompletnie nieznajomość znaku Halo of the Sun, dodając do tego jakieś niestworzone rzeczy. A w jednym z filmów był też za propagowaniem(a przynajmniej się tu ślizgał) piractwa, bo jak to określił na podstawie trailera, że nie kupi tego badziewia a i tak zagra. Ale to nie temat o nim to z mojej strony eot. -
Nie, odświeżania nigdy nie zmniejszasz z maksymalnego które obsługuje ekran bo będzie gorzej klatki zablokuj sobie w RTSS albo w sterowniku zamiast blokować w opcjach bf'a, kiedyś był taki test z którego wynikało że najgorzej blokować w samej grze (najwyższy input lag) Zapomniałem niestety co wpisać aby go podlinkować -
Aha skoro tak to wygląda no to najgorzej - losowa usterka nie będziesz przecież siedział w awaryjnym i obserwował chociaż to i tak lepiej niż w przypadku losowej w samochodach bo tam musisz jeździć i obserwować zamiast siedzieć Jak ci się chce to postaw jeszcze testowo ten system https://winclub.pl/topic/49718-win-jg10-2122h2-ltsc-final/ jeżeli to ma być dziesiątka, tak jak pisałem stawiałem go ostatnio na lapku z hdd i 2 rdzeniowym prockiem bez HT gdzie na fabrycznym systemie było to samo co u ciebie tylko że nie co godzinę a co 30 sek... gdybyś chciał to tu: masz link z google drive bez ograniczeń transferu jak z oryginalnego linku na mega.nz Jak będzie to samo to przynajmniej można wykluczyć całkowicie winę softu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi