Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, galakty napisał(a):

Leasing kuszący, pewnie to przeważyło szalę, bo można mieć "normalnego" elektryka. 

2.9% maja przez Santander ale jak przyjdziesz z ulicy z dogadanym leasingiem z zewnątrz /gotowką to masz jeszcze rabat 18.5 tys zł. 

Edytowane przez DjXbeat
  • Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja jutro też zmieniam...na zimowe :E 

Akurat na święta jadę do Zakopanego a tam z tego co widzę na kamerach online regularna zima...no i na 1 weekend muszę przełożyć koła  :sciana:

Edytowane przez Krzysiak
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, galakty napisał(a):

Nie wiem czy żart czy na serio, ale zobacz wzór na moc :E 

Piłem do niedawnej "dyskusji" tutaj na ith :P  w sumie to chyba jedna z pierwszych takich dyspót za czasów "nowych porządków"

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano
12 minut temu, Gret napisał(a):

Box? 

Nie, normalny soft, chyba że zablokowany sterownik to pomyslę nad boxem ale też ze strojeniem, nie chcę wrzucać defaultowego bo to jednak nowoczesny silnik i boję się o spalanie stukowe. 

10 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Piłem do niedawnej "dyskusji" tutaj na ith :P  w sumie to chyba jedna z pierwszych takich dyspót za czasów "nowych porządków"

Ah to o BMW benzyna vs diesel? :E 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, galakty napisał(a):

Nieee, jeszcze wcześniejsza - właśnie o niutach, jak już było, że dlaczego passat nie pociągnie przyczepy, a traktor już tak. I to ode mnie się zaczęło, kiedy stwierdziłem, że niut ma większe znaczenie dla przyspieszania/elastyczności jak moc. Czy coś takiego, już nie pamiętam dokładnie. 

Swoją drogą - zauważyliście, że jak berg się wyniósł to i tematy przestały się pojawiać? Jakby to on był triggerem :E

Edytowane przez lesiu155
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Nie, normalny soft, chyba że zablokowany sterownik to pomyslę nad boxem ale też ze strojeniem, nie chcę wrzucać defaultowego bo to jednak nowoczesny silnik i boję się o spalanie stukowe. 

:thumbup:

Opublikowano
7 minut temu, galakty napisał(a):

Prawilnie. Soft to soft. Hamować będziesz stacjonarnie czy dynamicznie podczas jazdy?

Opublikowano
1 minutę temu, trepek napisał(a):

Prawilnie. Soft to soft. Hamować będziesz stacjonarnie czy dynamicznie podczas jazdy?

Stacjonarnie

Umawiałem się z dwoma którzy mają stacjonarną i obydwaj olali, zadzwoniłem w trzecie i od razu mnie umówił, cena ta sama. 

Opublikowano

Wokół komina zdecydowanie wystarcza, ale jak wpadnę na S5/A4 to chcę mieć zapas pod stopą i tyle. Skoro można nieco podnieść (a robią te silniki na 170-180KM) to czemu nie ;) 

Jakbym miał 2.0 200KM to też bym soft robił, zawsze robię :E 

• Like 1
  • Upvote 2