Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

Ja jutro też zmieniam...na zimowe :E 

Akurat na święta jadę do Zakopanego a tam z tego co widzę na kamerach online regularna zima...no i na 1 weekend muszę przełożyć koła  :sciana:

Wczoraj byłem w Limanowej, wymieniaj xD

Myju myju i namaszczenie woskiem w sprayu

PXL_20260402_134505239.jpg

Edytowane przez Katystopej
  • Upvote 1
  • Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

Ja jutro też zmieniam...na zimowe :E 

Akurat na święta jadę do Zakopanego a tam z tego co widzę na kamerach online regularna zima...no i na 1 weekend muszę przełożyć koła  :sciana:

Ja tam takich problemów nie mam (wielosezon). Ale żeby nie było, to tydzień temu kazałem zamienić koła między osiami :E 

Opublikowano

Dobrze że mam 2 zestawy kół, to choć nie będzie mnie to kosztować 300pln za 2 przekładki opon i wyważanie :E 

Gdyby nie to, że jedziemy w 4 dorosłe osoby jechałbym corsche, bo na wielosezonie stoi :E 

Choć jeszcze to przemyślę :hmm:

Opublikowano
9 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Dobrze że mam 2 zestawy kół, to choć nie będzie mnie to kosztować 300pln za 2 przekładki opon i wyważanie :E 

Gdyby nie to, że jedziemy w 4 dorosłe osoby jechałbym corsche, bo na wielosezonie stoi :E 

Panie, ja w 4 osoby Corshe 1.0 Zamość - Wwa machnąłem, nie bój żaby :P 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Krzysiak napisał(a):

Bez obrazy, ale jak jeszcze łącze fakty to to w takiej Corsche fotel przy Twojej posturze to chyba musi być max do tyłu odsunięty?
Trochę trudne warunki do podróży za Kierowcą, nawet na tym "względnie krótkim" dystansie :E 

• Haha 1
Opublikowano

Wziąłem się za wymianę linki od klamki i rygla. Skończyło się tylko na rozebraniu boczka, bo mi gościu linki nie przysłał, więc nie ma sensu tego składać... Przynajmniej mogę teraz drzwi od środka otworzyć 😄 

Opublikowano (edytowane)

Powoli konczę audio w Lagunie . Ostatnio wleciał AudioSystem CO-08evo DC w zamknietej skrzynce .Zabudowa w boczku, 9 litrów. Jeszcze zmiana przodów na wersje 2ohm,porzadne wygluszenie drzwi ,przelożenie przednich midbassow na tył + wygłuszenie i będzie cacy. Bazuje na fabrycznym wzmacniaczu Bose

WhatsAppImage2026-03-29at21_24_27.thumb.jpeg.08969dfd4d52f0492af6e0fcb149399e.jpegWhatsAppImage2026-03-29at21_41_09.thumb.jpeg.c17f8c14077a0639e52880476a929268.jpeg

Edytowane przez Krauziak
  • Like 2