Co ostatnio zrobiłem dla swoich 4 kółek
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Patrząc na stronkę co dał Phoenix przypomniał mi się mój czasowy ban za niby nabijanie statystyk w BF4 vs co teraz odpierdziela się w BF6. Jak by to nadal funkcjonowało to by poszły bany chyba do wszystkich. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Twoi koledzy też tak myśleli, na szczęście skrzynki mailowe Stop Agresji Drogowej odpowiednich komend działają BARDZO sprawnie, już kilku z was nauczyłem niezapierdalania -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ale się czepiasz ludzi nie wiadomo po co. Nie wiem po co komu coś wyliczać. Jakbyś odwrócił proces to odkładanie na 5 letnie auto 50 000 zł to 1388 zł miesięcznie przez 3 lata odkładania. W tej cenie można mieć już najmem. To nie są jakieś kosmiczne pieniądze. Ja kupiłem teraz 6 letnie auto z planem dojechania nim do max 200 tys. km lub 10 lat. I za chwilę znów zacznie się odkładanie na kolejne auto. I tak się żyje na tej wsi pomału. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Następny !!! Widzę że niektórzy bardzo reagują na dwa słowa -
Przez Slayer · Opublikowano
Zgadzam się, jeżdżą zdecydowanie za szybko tam, co z resztą widać na filmie. Ze swojej strony powiem wam jaka do dupy sytuacje mialem w zeszłym tyg. Chciałem przejść przez pasy, oczywiście ciężka sprawa bo kierowcy raczej mają w dupie no ale widzę, że jeden się zaczyna zatrzymywać, myślę no w końcu. Zacząłem przechodzić no i co? musiałem zatrzymać się na środku pasów bo na drugim pasie kierowca nie miał zamiaru mi ustąpić pierwszeństwa i zapierdzielał jak oszalały. Gdybym kontynuował przechodzenie przez pasy to by mnie po prostu potrącił. Tyle się gada, że piesi to święte krowy bla bla bla ale to jakie chamstwo pokazują kierowcy to jest zupełnie inny poziom.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi