Krzysiak 1 517 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Nowy wtrysk adblue do 508...tak wiem to się wyłącza a nie naprawia, ale przy wyłączeniu grzechem nie zrobić chipsa, a że mam pecha takiego że w każdym aucie w którym go robiłem od razu robić musiałem sprzęgło to... ~200KM/450Nm musi poczekać zanim odłożę Edytowane 8 Lutego przez Krzysiak
GordonLameman 8 423 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Dywaniki EVA, czarne w romby. Lepsze niż oryginalne. Spoko są. 1
zdunzdun 200 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Nowe sworznie, końcówki drążków, łączniki stabilizatora, olej w skrzyni itp. Generalnie ogarniam właściwie wszystko co posiada gumę, bo w tak starym aucie jest to ona w słabej kondycji. Żadnych luzów nie miałem, auto wzorowo się prowadziło, ale wymieniam póki jeszcze są do tego części, a niestety oferta markowych się strasznie z roku na rok zawęża...
Krzysiak 1 517 Opublikowano 19 Lutego Opublikowano 19 Lutego Farbę do zacisków. W dniu 14.02.2025 o 01:09, zdunzdun napisał(a): Żadnych luzów nie miałem, auto wzorowo się prowadziło, ale wymieniam póki jeszcze są do tego części, a niestety oferta markowych się strasznie z roku na rok zawęża... Ja jak się 2 lata temu rozpędziłem z wymianą wszystkiego w zawieszeniu C5, to wydałem 7,5k za graty (mam zwykłe sprężynowe )...dobrze, że wszystko robię sam
Krzysiak 1 517 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Maty wygłuszające i głośniki do tylnych drzwi 508 bo jeden zaczął pierdzieć (przednie 3 lata temu wymieniałem, gdy był jeszcze w posiadaniu brata). Jak się ociepli będzie zabawa w wygłuszanie bagażnika i drzwi Edytowane 17 Marca przez Krzysiak
Krauziak 60 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Zarowki Ledowe H7 w mijania od NightEye (tak ,zaraz mnie zjecie )w Irlandii nie ma zakazu,swiatla mam ustawione ksiazkowo. Ledy Philips Ultrinon W16W w swiatla cofania ,podoba mi sie zimna barwa w elektrykach. Dodatkowo mglowe dysze spryskiwaczy.
bergercs 1 395 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Do Shreka filtr kabina węglowy Filtron, powietrza brand własny produkowany przez Filtrona, baterie Panasonic do kart. Do obu K2 Belso do pasów. A jako, że moja się zadeklarowała, że wypierze tapicerki w autach jeśli będzie miała jakiś mniejszy sprzęt (bo domowy duży piorący mega niewygodny w aucie) to jeszcze Bissell 15589, koncentrat Karchera i jakąś miękką szczotką na wkrętarkę.
Kowal_ 263 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Którego karchera kupowałeś? Testowałeś już wcześniej? Bo ja też się przymierzam w focusie przeprać i w domu też by się przydało. Lata temu używałem Nielsena, ale też czytałem, że Tenzi Textil jest dobry.
bergercs 1 395 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Z Amazona - po ocenach :-) Carpet&Upholstery. Jak będę w Arko w Cz-wie to zobaczę czy mają Tenzi lub Nertę (większość produktów identyczna - Nerta powstała po rozpadzie spółki właścicieli Tenzi) i się przetestuje (z produktów Nerty zawsze byłem zadowolony). Edytowane 14 Kwietnia przez bergercs
lesiu155 136 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Ja kupiłem zestaw Maxifi, póki co prałem fotele w domu no to robi robotę. Miałem w ub roku prać fotele w aucie ale nie wyszło, może w tym się uda https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjGnNif1deMAxVaCqIDHRF1EyAYABAeGgJsZQ&co=1&gclid=CjwKCAjw5PK_BhBBEiwAL7GTPeh_gRGHPoW3hyyH-sxn-SLdwIahfniHArrdIwPqqLYrXkIpHtZ2qhoCPZkQAvD_BwE&ohost=www.google.com&cid=CAESVOD2x7o4_wMpNiRT5qqyoX7Fwxx85HwSN2ctV_cvgI90PonIeDFuwZiiALWCTK5lWV0iaqantSylBIXh7tT-b92zYPEY6xBlCNy9OPNofiGJ52gaIg&sig=AOD64_0vdXwWJlVhgqKqF-L12aqqffzEww&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjF9NCf1deMAxXUHXcKHeGnGroQwg8oAXoECAQQDA&adurl= Edytowane 14 Kwietnia przez lesiu155
bergercs 1 395 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia OC + NNW + podstawowe assistance do Shreka - w Uniqua. Ale MTU leci w uja w porównywarkach: wyliczenie X, chcesz kupić "przeliczono ble ble ble" i cena x 2 - niech sp..ją
bergercs 1 395 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Osłona silnika do Shreka - Klokkerholm, wykonanie jak OE (Florimexy tańsze ale nawet Chińczycy byliby zaskoczeni, że da się aż tak zaoszczędzić na materiałach i formach) - plus zestaw montażowy z Romixa. A i jeszcze pasty z Autolandu, jedna "regeneracyjna" a druga nabłyszczająca.
bergercs 1 395 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Cd Shrek: Motul 5W40, filtr oleju Mann, płukanka K2, korek spustu oleju Elring, olej do skrzyni biegów Elf, dodatek regeneracyjny do skrzyni Moje Auto i na wszelki wypadek simeringi półosi Corteco. I 3 szt choinki Wunder Baum Beach Days Edytowane 17 Kwietnia przez bergercs
Dresiq 57 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Kupiłem z kopacka spoiler z wyprzedaży. Przy rozpakowaniu niespodzianka - maxton. 84 euro z wysyłką, u nas 850pln + wysyłka. Nie było nic wspomiane o malowaniu i marce, a tu w kolorze czarnym 9910 skody, akurat pod moje auto. 1
lesiu155 136 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) @Dresiq skąd? Kupione: filtr kabinowy, sprężarka klimy, drugi kluczyk ze złomu bo mi jeden element zaczął pękać Edytowane 30 Kwietnia przez lesiu155
bergercs 1 395 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Cd do Shreka - świece NGK, pasek wielorowkowy Conti, napinacz INA, zamek klapy tył Blic (dzisiaj zamontowany - poprzedni działał ale mocno zardzewiały).
Dresiq 57 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja W dniu 28.04.2025 o 22:08, lesiu155 napisał(a): @Dresiq skąd? Kupione: filtr kabinowy, sprężarka klimy, drugi kluczyk ze złomu bo mi jeden element zaczął pękać kopacek.com
bergercs 1 395 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Do obu koncentrat płynu letniego (tym razem Wynns 1L, mam jeszcze zapasy Sonaxa). Do Shreka dodatek do paliwa Wynnsa do katalizatorów (wlewam raz do roku do aut "tak na wszelki wypadek" - do tej pory używałem LM) i uchwyt na telefon - tradycyjny z długim ramieniem, bo tam szyba i deska mocno odsunięte, a nie chcę nawiewów zastawiać - z Amazona:
GordonLameman 8 423 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja W końcu tę myjkę https://erpixkarcher24.pl/myjki-cisnieniowe/2373--k-5-power-control-flex-homebrush-anniversary-edition-myjka-cisnieniowa-karcher-1324-7090-4066529155818.html 2
bergercs 1 395 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) Cd. Dokupiłem jeszcze jeden Wynns W24463 do katalizatorów (teraz do Renaty, do Shreka dzisiaj nalałem przy tankowaniu) oraz W77101 (Formula Gold Engine Treatment) - w środę robię duży przegląd Shreka to mu zapodam do oleju Wynns zamiast produktów LM to też wysoka półka i po cenach zakupu jest "good price". Edytowane 16 Maja przez bergercs
Rekomendowane odpowiedzi