Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O, znów dostali w dupę. Mnie bawi, że potrafią grać w klubach a jak zbiorą się na boisku jako reprezentacja to nagle zapominają. 

I gadanie że murem za reprezentacja się powinno stać trzeba między bajki włożyć. Jak grają g*wino to się mówi to prosto w twarz a nie poklepuje po plecach śpiewając kolejny rok "nic się nie stało" albo "już za 4 lata..."..

• Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, maras2574 napisał(a):

A są i tacy, co nawet po polsku nie mówią :E 

Dlatego zrobiłbym kapitanem Matiego Casha, oni i tak się tam nie dogadują, więc brak komunikacji to atut. A jako jedyny tam zapierdziela jeszcze.  :D 

• Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Jeśli Roberta dziewczynką nazywają i to obrażalską, to nasi sfochani bohaterowie meczu uciekający od wywiadów jacy są?

Może wszyscy tacy sami, co? Tylko Probeiro jedyny prawdziwy mężczyzna, bo glosował na konfederację, cmok cmok.

Opublikowano (edytowane)

Dla przeciętniaków kadra jest bonusem w karierze, ich wartość na rynku transferowym wzrasta, można załapać się na premię oraz reklamę w tv. Te całe gadki o oddaniu serca kadrze, to można między bajki sobie wsadzić. Pokazała to afera alkoholowa, gdzie podobno Lewandowski musiał się wstawić za pijusami.  Wtedy Borubar poleciał z kadry, Grosik i Glik zostali ukarani finansowo, a ten czwarty co narzygał na dywan to nawet nie wiem jaką karę dostał.

Edytowane przez ghostdog
Opublikowano (edytowane)

A tymczasem startują ME do 21 lat.

Na początek Gruzja, a jeszcze Francja i Portugalia, kompromitacja narodowa by nie miała szans, młodzi pewnie powalczą 🙂

Edit.

Walczą jak nasi :E 

Edit.2

No nie no, jak myślałem że do 21 lat coś zagrają to bym teraz nie miał ręki...przykład idzie z góry :E tego od młodych też się chcą pozbyć :D 

yq5Wp8gmfGVu0log.jpg

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Probierz nie dał Lewandowskiemu ogłosić, że rezygnuje z opaski tylko ogłosił, że sam mu ją zabrał. Kulesza zwalnia Promierza ale to Probierz sam ogłasza, że rezygnuje.

Fajnie się tam bawią. Jeden oszołom i partacz odstrzelony, szkoda że Kulesza dalej zostaje.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Jak do jutra Lewy nie odwoła swoich słów to wypierdalam.

- a co powiedział?

Żebym wypierdalał.  :E

Ale to ci sie udalo :D Gdbyby mozna bylo, dalbym kilka lajkow :D 

Opublikowano
5 godzin temu, Pavel87 napisał(a):

No i prawidłowa decyzja. Pytanie czy przemyślał skoro wcześniej mówił, że dymisji nie planuje czy został zmuszony do przemyślenia ;) 

To kto obejmie kadrę teraz? Ja obstawiam Jana Urbana

Z Polaków to rozsądny wybór, bo umie szatnię trzymać po przyjacielsku a nie dyktatorsko.

Magiera nr 2 ale jest dla mnie zbyt robotyczny, spięty.

A jak nie to opcja zza granicy, ale to by była niespodzianka.

Opublikowano

Pewnie musieli mu zapłacić do końca kontraktu + jakieś bonusy, to lekko on ze 2,5mln zł zgarnie... Nie ma wyników, nie ma pieniędzy... Taki sousa czy jak mu było miesięcznie 700tys zł, a w żadnym klubie czy reprezentacji nie zagrzał miejsca więcej niż rok i nie miał żadnych ale to żadnych wyników. Pzpn powinni rozjebać i zacząć składać od nowa, bo jak coś nie działa to to jest najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano

Ja stawiam, że wybór padnie na Nawałkę. Skorża siedzi w Japonii i chyba dobrze mu tam. Brzeczek odpada, bo miał zatarg z Lewandowskim. Urban siedzi w Górniku i chyba nie będzie tak głupi aby brać się za pokłóconą reprezentację. Teraz w szatni jest taki syf, że raczej nie da się tego poukładać. Nikt rozsądny z zagranicy nie przyjdzie, no chyba że jakiś bumelant. Tak jak patrzyłem na grypy eliminacyjne, to drugie miejsce i baraż to trochę Mission: Impossible. Jeśli nawet przeskoczymy Finów, to w barażach można trafić na bardzo solidne ekipy.